Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By AuroraDark
Zavisi od medjusobnog dogovora u vezi. Ali ne bih mogla da budem u poligamnoj sa nekim koga iskreno volim.
By Spirit of the sea
Seks je seks i odvojen svakako od ljubavi, a ja licno preferiram vodjenje ljubavi sa osobom koju volis nekako je potpunije.
Korisnikov avatar
By bern
seks po osjećaju... kao ples.
Korisnikov avatar
By FlameOn!
Pa seks moze da bude sjajan i u vezi i van veze. U potpunosti zavisi od nas samih i od osobe sa kojom to radimo i zajednicke hemije.

Naravno mislim da je seks u vezi bolji, jer se dvoje ljudi onda bolje razumeju i znaju sta najvise prija partneru, a takodje ako su zaljubjleni, onda je jos bolje. Divno je kad mozes na taj nacin da se povezes da drugom osobom, emotivno i seksualno.

Iskreno, sazeljevam mnoge gejeve koji samo traze seks. Nisu ni svesni koliko su sebicni i koliko imaju srece da stalno srecu druge gejeve, ali sa njima samo imaju seks i nista ih drugo ne zanima.

Mnogi su romanticari i godinama traze nekog sa kim bi bili u vezi, ali nikako da upoznaju nekoga.

Ironija zivota.
Slažem se da su seks i ljubav odvojeni. Ok mi je da neko ima seks sa koliko god osoba želi ako je slobodan. Kad nema emotivne spone. Kad je ima, to je već drugo...

Kod mene, kada volim nekoga nije mi ok imati seks sa drugim ljudima. Mislim da je sebično udovoljavati sebi na takav način, čak iako to ne vredja voljenu osobu, jer se to kosi sa suštinom onoga što je ljubav - izmedju ostalog i deljenje intimnosti sa drugom osobom - a seks je samo jedan i važan deo te intimnosti.
Korisnikov avatar
By foxyme
Meni je to normalno. Sex je nešto savim drugčije od ljubavi. Sex možeš dobiti kod kurva ali zato je baš ne ljubiš. Ali kad nekoga ljubiš onda ćeš poželjeti i sex od te osobe.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nemam pojma stvarno naslov mi je iritantan jako temu nisam ni čitala

ignorišite me
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e onda oprem dobro pošto je meni inače životni cilj da svaku temu pročitam i komentarišem.

sledeća tema bi mogla biti spam je spam, a komentari su komentari :sweet:
Korisnikov avatar
By *deni*
Postoji i ljubav prema seksu. Ne ?
Korisnikov avatar
By IriS
mogu to dvoje da odvojim, nije da to nisam radila.
no, dugo vremena to ne želim da radim, jer mi se ne dojmi.
Praktikovala i jedno i drugo, i mislim da je moguce imati sirov sex, bez emocija.

Ali po mom misljenju nije ni blizu dobar kao kad ga imas sa nekim sa kim si blizak, na nekom visem nivou... Ne samo zbog te neke povezanosti, vec i iz prakticnih razloga. Takva osoba najbolje zna moje male 'zackoljice' i 'bubice' u krevetu (a i ja njene), koju rendom osoba nema sanse da zna.
Samim tim je i sex mnogo bolji.
By Loreena
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2701504#p2701504]Anhedonie napisao:[/url]Zar redovan sex partner ne bi to znao?
Kad se kaze 'sirov,sex bez emocija' uglavnom se misli na one night standove, occasional hook-ups i slicno..
Smatram da se ne moze porediti sa pravim partnerom ni u jednom pogledu, po pitanju kvaliteta.
Opet, to zavisi od licnog iskustva, ko je kakve veze i kombinacije imao.. Ja samo prenosim moje iskustvo sa tim :)

Mada, different strokes for different folks sto se kaze :)
Korisnikov avatar
By Alyssa
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2701494#p2701494]Loreena napisao:[/url]Praktikovala i jedno i drugo, i mislim da je moguce imati sirov sex, bez emocija.

Ali po mom misljenju nije ni blizu dobar kao kad ga imas sa nekim sa kim si blizak, na nekom visem nivou... Ne samo zbog te neke povezanosti, vec i iz prakticnih razloga. Takva osoba najbolje zna moje male 'zackoljice' i 'bubice' u krevetu (a i ja njene), koju rendom osoba nema sanse da zna.
Samim tim je i sex mnogo bolji.
Potpisujem.

A što se tiče sexa sa nekom drugom personom dok sam u vezi, ne praktikujem niti sam otvorena da moj partner to praktikuje, ali ako ona baš želi, samo napred! No, tog trenutka kad saznam da nisam dovoljna, nestajem. Monogamija foreva!
By Loreena
Nikad necu ukapirati te 'otvorene veze'. Cim je vise od 2, to nije veza. Tacka. :/
Korisnikov avatar
By Alyssa
Ja bih pre rekla da je kombinacija samo sex i apsolutno ništa više...
A otvorena veza je ok sve dok su obe strane u tom fazonu i odgovara im... Veza, ali u slučaju da se nešto desi sa nekim trećim, to se ne računa kao prevara... Pff, i meni je lično sve to glupo, ali ako neko tako voli, samo napred!
By Loreena
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2702880#p2702880]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Neko bi rekao da ne može da bude ni veza između dve žene. :P
Promasio si poentu i vecina vas je samo bukvalno shvatilo ono sto sam rekla... Mislim na to kad ljudi pokusavaju da ne ispadnu 'jeftini' pred drugima tako sto ce samo reci da imaju 'otvorenu' ''vezu''. A ocigledno je sta je, manje vise..
Do whatever floats your boat, but just dont lie about it :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Uopste je nismo mnogo "dirali"

Iskazujem neslaganje sa stavom koji odredjuje tudje odnose kao ovakve il onakve, a najpre kao nepostojece. Zbog radi edukacije.

A evo dve od deset tema koje su bile na forumu, mozda pomognu sirenju perspektive i tolerancije.

@L

Napisala si da vise od dvoje nije veza. Ne znam kako drugacije da se razume nego da "vise od dvoje nije veza" Mozda si nesto mislila sto ne napisa, granted.

I ne bih tako bila brza da zakljucim da je ocigledno sta je nesto, u bilo kom slucaju :)

"Do whatever floats your boat, but just dont lie about it "

Apsolutno se slazem.

http://gay-serbia.com/forum/poliamorija-t23250.html" target="_blank

http://gay-serbia.com/forum/monogamija- ... 50599.html" target="_blank
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!