Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By dharmox
Sanjao sam da mi infostan traži novce koje im dugujem, pa sam posle u nekoj šumi na obali nečega i Lars von Trier mi kaže ma ko ih jebe...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da je trebalo da idem na operaciju srca ili tako nečega tu i da sam se muvala sa sestrom neke devojke usput :lol: šmekerica, nema. i neka gomila paparacija je kao čekala da odem u bolnicu. šta god

inače ne sećam se baš najbolje šta sanjam zadnjih par dana ali konstantno se budim sa nekim osećajem nedostajanja a blagog pojma nemam ko bi i što bi mogao da mi nedostaje, al bitno da me ceo dan drži taj osećaj. ili sanjam neke gluposti pa se zadrži filing kad se probudim ili mačke.
Korisnikov avatar
By bothways
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615381#p2615381]Rosmersholm napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615144#p2615144]bothways napisao:[/url]

Ali sinoć sam po drugi put sanjao situaciju gde imam 3 brata različitih godišta (jedan ima oko 6 godina, drugi je pozni teen, a treći je par godina stariji od mene)
id, ego i superego.
Zanimljivo. Nisam razmišljao na takav način.
Korisnikov avatar
By bothways
Elem, sinoć sam sanjao sledeće:
Dobijam poziv od nekog prijatelja da sam dobio dete. Mislim se, sa jedne strane, WTF, a sa druge, jej! Onda polako otkrivam da sam se pre 9 meseci, je li, kresnuo sa nekom devojkom zvanom Dragana (koja je tokom sna postala u jednom trenutku Aleksandra, a onda se vratila u Draganu) i da je ostala trudna i da sam definitivno ja otac, jer nije bila ni sa kim pre toga 3-4 meseca. I to mi je rečeno tek na dan kad se porodila. A fora je što sam ja navodno tada bio pijan (iako nikad u stvarnom životu nisam bio pijan) i zbog toga se ne sećam ničega, pogotovo ne seksa sa random ženom. Sutradan dolazi ona sa bebom, koju je nazvala Eleonora i ispostavlja se da Dragana ima 37 godina i viša je od mene i ima dugu crnu kosu. I nekako je sva udaljena, diplomatski nastrojena, kao da joj nisam napravio dete. Napravili smo dogovor da ja viđam ćerku preko vikenda, dok je ona odgaja tokom nedelje. Nije mi bilo baš pravo zbog toga, ali tu se san završio.

Krajnje bizaran osećaj, ali sam osećao neku čudnu sreću zbog toga -- radovalo me je što imam dete.
Korisnikov avatar
By Pauceti
Sanjao sam da mi je sestra potrosila sve najbolje i najskuplje akrilne boje, joj popizdeo sam iskreno...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
neke prasiće mnogo su slatki bili i nekog ogromnog ježa i nemam pojma
tako idem nekud i nailazim na njih
Korisnikov avatar
By Dirrty
Neki trip sa Holokaustom... do trenutka razvrstavanja za gasnu komoru i logor. A ja sam sve vreme bio svestan šta sledi, jer sam bio svestan iz današnje perspektive, mada nisam do kraja znao da li je jebeni san ili ne.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Sna sam se secala dok me nije uhvatio grc i nozi, posle toga samo se bola secam -.-

ali pre neko vece sanjam da me je zaustavila policija i kaznila jer sam vozila auto a niska sam :O xD
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
:s sanjala sam da sam se ljubila sa mužem moje sestre od tetke. koji imaju dete. kome sam ja tetka. :s

nikada.više.neću.da.slušam.švalerisanja.drugarica. nikad.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
joj sad sam još odvratnije sanjala. kao probudila sam se na nekoj ekskurziji i iznad desnog kuka sam imala još jedan organ neki :s i kao kako se pomeram izbijaju mi neke bodlje iz tela tu. usrala sam se
i sad ja tu tražim nekog da vidim kad mi ide bus da se vratim kući i idem kod lekara i pitam gde je kao taj glavni direktor putovanja i kažu mi da je on već otišao kući busem isto. i sad ja ne znam šta da radim i na kraju sam nekako dospela kod lekara i prvo su mi rekli kao nije to ništa, samo maži sa nečim i onda sam ja počela da paničim i plačem i histerišem tamo da su ćoravi i da pogledaju to malo bolje i onda je došao neki hirurg i kao gledao to sa sestrom i video te bodlje kao da mi izbijaju iz tela, ko čičak da sam progutala i da se zaglavio tu. joj jako odvratno :s i krenuo da ih vadi jednu po jednu nekim klještima i ja sve vreme zapitkivala šta je to šta je to i nisu znali ni on ni sestra da mi kažu.

e onda je trebalo da mi odstrane taj organ i tu su mi valjda dali anesteziju pa sam zaspala i kad sam se probudila sve je kao bilo okej i onda je došao taj hirirug i poklonio mi srebrno lanče sa srcem :lol: i ja sam rekla da ne mogu da prihvatim to, ali lepo od njega, nego me zanima šta je bio taj organ i onda me on odveo da mi pokaže kako PAZITE MOLIM VAS!!!!!!!!: kako su se u tom organu nalazili mali trolovi, jedno četrdesetak njih, a svi su izgledali kao ja, samo je svaki bio posebna ličnost za sebe i nervirao se oko posebnih stvari :lol: i onda sam tražila kiselinu da ih sve spalim jer kao mamu im jebem, oni su razlog toga što sam bila na ivici da prsnem s mozgom od nerviranja i gluposti.

inače još jednom ranije mi se desilo da sanjam kako mi te bodlje izbijaju iz tela, koliko je to samo gadan osećaj isuse :s
Korisnikov avatar
By gossip
pio sam mnogo tekile
a sa kim i gde ne secam se
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647266#p2647266]AndrieExilia napisao:[/url]@ENMADEMOISELLE brate, koliko ti sanjas... xD
ja svaku noć sanjam bar po tri snova. samo kad sam jako umorna ili jako pijana onda kratko spavam i brzo se naspavam pa nemam vremena da sanjam. a to je jako retko

danas se ne sećam, a juče sam sanjala da su me zaustavili panduri. pošto sam vozila drugaricu kući pre nego što sam legla i naišla na njih, a pojas ne vezujem nikad i još pas trčao za mnom do njene kuće, pa sam ga ubacila u povratku na prednje sedište jer je crkla koliko nije normalna.

i sanjala sam da su me zaustavili i ja pošto znam da mi nije vezan pojas krenula kao odmah da izađem iz kola i on kao ne ne sedite, jel vam je bio vezan pojas? ja reko pa da, nego učinilo mi se da ste rekli da izađem iz kola pa sam odvezala i on kao dobro dobro, dajte mi vozačku i ja kao uh dobro je, vozačku bar nosim, i dam mu i on me pita čija je ovo dozvola? ja reko pa moja i on okrene, kad ono dozvola od mog brata (koji inače ni ne vozi kola, a ne znam ni da li ima dozvolu) i kaže izađite iz kola. i izađem ja i oni me odveli u neku čekaonicu nemam pojma i kao da mi pišu kaznu 20 000, a meni kuća na 5 minuta odatle i ja tu nešto pa mogu da odem po dozvolu, pa nemojte da mi pišete kaznu, imam dozvolu, eto tu mi je kuća, sad ću doneti i oni kao ne ne, moramo da pišemo i dža bu ne znam kako ja njima do kraja donesem flašu vinjaka :lol: i oni kažu a pa dobro onda i ne moramo da pišemo toliku kaznu i tu smo se nešto pogađali da mi napišu tipa samo za pojas ili tako nešto i do kraja sam se iscinkala da mi ne napišu ni jednu
Korisnikov avatar
By HalfJack
Vozim se s nekome ženom na skuteru i onda me uhvati netko odozada pa se s njime isto vozimo. Ali on na kraju sjedi do nas sa strane na nečijem koljenu? (a to je zapravo glumac koji glumi Nate Fishera u Six Feet Under? (i on cijelo vrijeme vožnje zapravi van strši s desne strane)) pa prođemo nekom cestom i na kraju se negdje zabijemo. Isprva je bilo koliko toliko toplo, ali kada sam se okrenuo iza sebe vidio sam da je bila navala snijega na jednoj nizbrdici koju smo prošli, pa svi izlaze na cesti i tuku se. Kaos. Pa dolazim doma (gdjegod je to već bilo) s kraćom kosom (?) i čačkalicama zabijem po glavi koje onda vadim van a i iz tih zabijenih mjesta izlazi mi nekakva tekućina, koja je zapravo ružičasti šampanjac. Onda vidim da imam prišt na kosi koji pokušavam istisnuti i onda iz toga izlazi neka tvar koja se kasnije uslijed stiskanja transmodificira u visoku čašu martinija. Usred te radnje u biti sve boje i sama ta radnja je djelovala toliko psihodelično kao da je to neko djelo Salvadora Dalija.

Radnja broj deset; kod bake sam u Sloveniji i idem po nekim šumama i ima jedno mjesto koje je skoro indentično samo umjesto jedne šume nalazi se neka planina i od tamo kao vidim neku kravu koja je na uzici kao pas. I čujem ta mukanje/mijaukanje(?) i kad odjednom izleti od nekuda faking slon pa me naganja i sve više približava. Nema problema sve dok ne skužim da mi se sve bliže približava i može me zgaziti. Pa tamo me naganja na pola polja. Na samome kraju negdje zaokrene i potrči negdje drugdje.

Još dodatno imam neku epizodu da naletavam uz tu šumu na neku kuću koja je prije u prijašnjim snovima (snovi mi se nastavljaju apparently, tokovi radnje povezuju, nadopunjuju, nastavljaju) bila živa, prije je imala događanja, sada je napuštena. Još dodatno je bilo neko sranje sa vodom te mojim pokušajem da po njoj hodam. lol. Jesus Christ like. Ok umorio sam se pisanjem ovoga.

Ovo mi je jedan od najteže opisujućih snova. <3
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da sam se mnogo lepo druzio sa nekim ljudima <3 koje sam prvi put video tu u snovima i da su mi mnogo nedostajali kad sam se probudio </3
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ja poslednjih mesec dana svako veče sanjam snove koji kao da traju po nekoliko sati. :cut:
Evo, malopre sam ustao, sanjao sam kako blejim sa društvom, pa idemo u neku školu, u toj školi Anđelina Džoli drži neki seminar o seksualnoj edukaciji (msm wtf?), tu neki lik pokušava da siluje drugog lika, Anđa ga izbacuje napolje dok ga svi džadžujemo, onda sa drugom kupujem neke prastare kompjutere, vraćamo se u tu istu školu gde sada neki lik što liči na Kris Melonija i još jedan lik imaju neki 'mini koncert' standup kao, koji je smešan presmešan, pojavljuje se drugarica, daje mi cigaretu od koje su mi se slepile usne kako sam uvukao dim, u potrazi za WC-om opet nešto nalećem na Anđu, na terasi sam i nalećem na neku šerpu sa pirinčem i mesom i zelenom salatom, podgrevam to na šporetu i krećem da jedem, odjenom sam napolju, noć je, neki koncert na sred Loznice, i to preko reke, šta god, potom sam opet u školi koja je sada visoka jedno 10 spratova, i tako se penjem uz stepenice sa gomilom ljudi i penjem i penjem i penjem i srećem neku kevinu koleginicu i tu se probudim.
:cut:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da sam na nadlanici imala tetovažu ajkule koja se drži za torpedo i uleće u usta druge veće ajkule i ima taj mehanizam za ispaljivanje torpeda i na leđima :lol: TOLIKO MI JAKA RUKA!!!!!!1
Korisnikov avatar
By gossip
da sam igrao bingo i osvojio milione
Korisnikov avatar
By gossip
da sam bio kod vracare i da mi je prorekla nesto lose :facepalm:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ostavila sam otvoren prozor kad sam legla, a inače ga uvek zatvaram jer prvo jako teško zaspim kad nije potpuna tišina, a od napolje se uvek čuje nešto, a drugo ne budi mi se čim sunce svane.

i kako je pirkao vetar kroz prozor sanjala sam da spavam u parku ispred zgrade u ns i neki ljudi su došli da se svađaju sa mnom da sam beskućnik što spavam tako na ulici, pa sam im ja objašnjavala da šta njih briga gde ću ja da spavam, napolju je jako lepo i priroda je uopšte lepa da se u njoj provodi vreme i ako mi se spava tu spavaću pa sve i da imam vilu umesto stana. naravno ništa me oni tu nisu razumeli, ali meni je bilo mnogo lepo i konačno se jednom ovog leta nisam probudila od toplote :meda:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nisam bila pijana ali tako sam kao jedva videla oko sebe, a bio je mrak i bila sam valjda na nekoj žurci i onda je došao alexandermagic i rekao da moramo da idemo i ja kao šta gde i on me podigne onako ispod ramena za ruku i donese me do kola i stavi na suvozačko i on uđe i krene da vozi i ja kao gde idemo i on ćuti. i stigli mi do neke šume i on izlazi iz kola i odlazi do neke kolibe i donosi mi neku čuturu da pijem odatle i ja pitam šta je to i on kaže krv od jarca :iskolacen: kao moram da pijem to jer imam neku kletvu ne znam i ajde ja popijem i kao sad još nešto sa medvedom treba nemam pojma i dolazi medved i stane pored kola i gleda me kroz prozor i ja sad već izbezumljena kažem kao medved je pored nas treba da se sklonimo i on kaže kao samo čekaj i ništa ja sedim čekam gledam medveda on tu nešto blejao i okrenuo se i otišao i onda smo se valjda vratili na tu žurku ili kod mene u sobu i ja sam malo bila agresivnija kao od te krvi valjda tj. besna i onda je došao moj ćale i rekao je ma dobro je sad bar ne moram da plaćam 5000 i ja nisam kontala zašto da plaća 5000 i onda sam, pošto sam se kao osećala jačom dok sam besnela, stala na vagu i videla da imam 53 kg i kao sve to je bilo radi toga da se meni poveća težina, tj. tako je moj ćale mislio, a ustvari je ko zna za šta bio taj ritual
baš neki čudan san :puzzle:

a posle toga sam sanjala da sam bila u nekoj mentalnoj instituciji kao pacijent i imala sam nekog bolesnog doktora koji je tako sve pogrešno prepisivao lekove tretirao pacijente bla bla i u jednom momentu tu u ordinaciju dolazi moja baba i ja sve pokušavam da joj kažem da beži odavde da se ne prijavljuje jer je ovaj lik nenormalan i on joj tu daje neku gomilu lekova onako rukom zahvati i stavi joj u kesu kao to sve treba da uzima i sad ja da je ispratim i pokupim sve te njene lekove i krenem da se vratim nazad i vidi me taj doktor i odjednom sve to krene da se ruši i mi pali zajedno sa tom zgradom kao i ja se budim i gledam oko sebe kad i shvatim da smo mi propali zapravo u neku morsku pećinu i razmišljam kako da izađemo odande i naiđem na neku podmornicu na naduvavanje :lol: i kao e pa mogla bih tako ali previše je mala ne mogu da povedem babu i onda pogledam i vidim da mi baba više nije baba nego neka lepa mlada žena a i doktora mi je onda bilo žao jer nije on kriv što je bolestan pa nisam mogla da odem tom podmornicom bez njih. onda sam gledala na koji drugi način mogu da izađem pa sam našla neke konopce i isplanirala kako ću preko njih da se ispenjem do tog mesta odakle smo se srušili pa da pozovem pomoć jer je ipak to kao već bliže ljudima pa neće baba-žena i doktor dugo čekati na pomoć i onda sam se opet probudila

čudni neki snovi baš danas
Korisnikov avatar
By bern
dobio sam stipendiju i idem na neki daleki sjever. putujem. sve oko mene kao iz "oblioviona", čak i pokreti ljudi :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da sam kupio dva pokovanja kokica na trafici i kreten me zajebo i u kesama nije bilo kokica. al kasno sam primetio da nosim prazne kese jer sam ih vec pojeo. nesto tako.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e sad nešto normalno skroz pa nije bilo potrebe da zapamtim

a da setila sam se zapravo i nije baš normalno normalno ali nije mnogo neobičajeno. da sam se dopisivala sa drugaricom preko zgrade sa nekim laserom crvenim i htela sam da se potpišem na kraju i umesto da ukucam svoje ime prvo je ispalo jesus a onda kad sam bolje pogledala pisalo je jesses. štagod. onda sam videla neke srebrne i zlatne ogrlice tu posute po krovu zgrade pa sam to krenula da skupljam i naišla na jednu zlatnu baš tešku i kao strava to kad prodam imaću dosta para i onda sam se setila da sanjam i kao heh opet sam klošar i bacila sve i probudila se
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
otkad sam dobila svilenu posteljinu spavam dvaput dnevno :lol: jako mi prija puna sam snova sad

juče +još jedan san
bila sam u nekom apartmanu sa ćaletom i mamom, što se nikad ne dešava jel, i nešto pričamo i ja vidim kroz odškrinuta vrata da u drugoj sobi neki čovek prolazi i kao učinilo mi se i pogledam i on opet prođe i ja kažem ćaletu neko je u kući i on kao ma nema nikoga i krene da proveri i taj čovek uđe i udari ga, a ćale kao imao pištolj i on ustane i krene da upuca tog čoveka a ovaj isto ima pištolj i preti kao meni i mami pištoljem i ja kažem ćaletu da ga upuca jebote i taj čovek pogleda ćaleta i kao blokira ga nešto i kaže ćale jebiga ne mogu da ga upucam i baci pištolj dole i ovaj upuca njega. i ja sad kao koji kurac?!?!? uzela pištolj što je ćale bacio i uperim u tog lika i kao da ga ja upucam kad ono i mene blokira i vidim da je taj lik nešto deformisan i mama tu krene nešto da sere oko toga i ja sad ne znam šta da radim i taj lik se okreće ka meni i pokazuje na naše senke i kaže "sve naše senke su iste" i probudim se :iskolacen:

a danas sam sanjala da sam gubila stvari na aerodromu. uvek kad sanjam da putujem negde avionom sanjam da sam izgubila sve kofere ili da ih uopšte nisam ni ponela

i pošto sam odgledala celu sezonu orphan black pre spavanja sanjala sam taj neki trip mashup hannibal :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: želim opet
Korisnikov avatar
By Macan86
sanjao sam sebe kako radim u nekoj knjižari...bilo je tamo dosta neke školske i kancelariske opreme.I svo vreme mi kao ulaze tamo ljudi koje poznajem od negde;neki što su bili samnom u srednjoj i osnovnoj školi,pa kolege s raznih,ranijih poslova,pa neki rođaci,pa drugarica s kojom više ne pričam...pa i jedan momak na kog sam se bio baš,baš naložio,a nismo se nikad upoznali...i kao on mi tražio neku hemisku i neznam šta još,a nema pare kao da plati...Ja mu tu kao dam to,nema veze.Ja kao znam da će da mi dođe gazda da pokupi dnevni pazar,i hoću nekako da isteram tog momka da ga gazda nevidi pošto kao primetiće da mu nisam odkucao račun,a on ko magarac se ukopao u mestu i nešto me zagovara i zapitkuje i flertuje sa mnom...I ništa,dođe gazda,a on idalje stoji tamo pored kase i smeška mi se nekako pokvareno umiljato,a meni dođe da ga napsujem ko konja.Naravno gazda kao proval nekako da nisam naplatio,al ne samo njemo nego svima...kao svi koji su dolazili da kupuju nisu ništa platili...i tu kao počnem ja da se svađam s tim gazdom kao nije to tačno,i ljutim se ja na njega iako znam da sam kriv...I kao izađem ja odatle(mislim da sam dobio odkaz u snu),a onaj momamak idalje ide za mnom i dalje mi nešto priča i priča a meni dođe da ga oteram u tri lepe i taman da ga opsujem ja se probdim xD
I celo jutro se evo,pitam šta li to treba da znači
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jaooooooo paaaa ovakoooo

idemo muz i ja NEGDE i naidjemo na nekog decka i neku zenu koji su upleteni u mrezu (nalik paukovoj) i spavaju i resimo da ih ponesemo sa sobom jer je decko bio mnogo sladak a bilo bi glupo da ovu zenu ostavimo zato sto je zena, jelte :lol: i idemo mi tako i znojimo se jer je 1000 stepeni kad odjednom krene neka uzbuna, alarm i crvena svetla (u sred bela dana doduse al se lepo videla) i mi brze bolje udjemo u prvu zgradu na koju naidjemo da se sakrijemo.
udjemo mi tako u tu zgradu a unutra neka zena-portir sa nekom fensi uniformom pita sta hocemo. mi kazemo kako smo usli da se sakrijemo i pitamo je gde smo. a ona "pa ovo je zgrada-valjevo" i pokazuje ka znaku na zidu na kom pise valjevo :lol: i tako mi budemo u fazonu "sta god" i udjemo u neku kancelariju gde nas je pozravila gradonacelnica i kaze mi da ima bitan zadatak za mene, kao, ako su nam vec dali da se zastitimo kod njih moramo da im uradimo uslugu. i dade ona tako dva A4 papira na kome su razne scene iz explosm stripova i kaze da moram da pronadjem cele stripove (a ja znao sve napamet i odma sam sve prepoznao). i odvede nas u neku veliku kancelariju sa ogromnim stolom i dva gmaza unutra da mozemo da radimo na miru.
ostavimo mi ovu zenu i onog decka sto su umotani u mrezu na podu i sednemo za sto da "radimo". ova dva debela celava lika gledala tv i na tvu ide uzbuna kako se jako naglo spusta temperatura i kako ce mnogi koji su napolju da se smrznu na smrt jer ce biti samo PET STEPENI!!!! nista, mi nastaljamo da radimo i odjednom nam postaje hladno jer ulazi hladnoca od negde. u tom trenutku se budi ova zena i ustaje bez reci, i dalje u paucini, i kako je ustala tako joj glava postade nevidljiva i iz vrata je izasla zmija koja je jako dubokim glasom krenula da govori nesto tipa "vi ljudi ste jako prljava stvorenja, drustvo vam je zatrovano novcem i svako misli da je on centar sveta. kod vas ne postoji ni reda ni discipline, niko ne zeli da prihvati nikakvu ulogu u drustvu, gadite mi se i vasa propast ce biti blago za ostale."
i izadje tako ta zmija iz njenog vrata, dok bezglava zena pade na pod, i udje u onog decka kroz usta i decko ustade i izadje iz kancelarije i odjednom postade jako hladno i tu se san prekida.

ima jos jedan san

ja krenuo ka babi da odnsem kolace u stilu crvenkape samo kroz grad i naidjem na neke betonske barikade i policiju kako se krija iza njih i dodjem ja tako opusteno da ih pitam "sta je bilo?" a oni me uhvate i spuste iza tih barikada i kazu "cuti!". ja cutim, nista se ne cuje i odjednom neka devojka koja je bila pored mene ustade i prodje te barikade i ode iza coska zgrade. posle jedno 10ak sekundi krene ona da vristi, kao da je nesto kolje. i vristi tako ona jedno 3 minuta a svi policajci stoje i ne rade nista. pitam ih ja sta se desava a oni svi odjednom pogledase u mene i jedan rece tih i polako "nema vama spasa, gotovi ste". usro sam se od straha u snu :uplasen:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Nije sta nego koga :D
Jedan vrlo zanimljiv san, dugo očekivan ^^
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!