Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hellas
ma ne mogu da cekam do sutra... :lol:

Setala kerove i prolazimo pored kolica u kojima je neko bebce, gleda nesto smoreno u daljinu sa polu otvorenim ustima - verovatno kontemplira o zivotu :D i pogleda ka ovim mojim kretenima i ozari se skroz i tako slatko smeje i pruza prstice ka dole da dohvati i i i...ma neopisivo, ta radost i bezbriznost... :leviathan:
Korisnikov avatar
By bern
mafini.
mafini.
MAFINIIIIIII.
By Sixto
"fleka" na Sapicevim gacama! :lol:
vozio sam bajs ceo dan po gradu i Adi,
isto sam uradio i danas ali u drustvu...
ali juce mi je nekako bas prijalo da sam tako lutam i otkrivam stosta po gradu
na manje od 2 kilometra od Trga Republike ljudi drze kokoske i neke sitne zivotinje, gaje povrce i voce, sakupljaju seno.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa sve do sad. eto. sve
ne sećam se kad sam poslednji put imala ovako iskreno i emotivno veče sa nekim. zapravo sećam se jer je to toliko retko kod mene ali ipak. jebote.

čitale jedna drugoj neke jako lične tekstove. pile slušale muziku pevale pričale. jako divno
ovo je prijatelj za ceo život mačke mi i baš sam skot što sam uopšte razmatrala neku svoju teoriju
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Režiser iz našeg pozorišta ide da snima film, i postavio je mene kao novog režisera :bouncy:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Cestitam 'tico! ^^

sklopila par dogovora, brzo mi je prosao dan i imala sam sjajan trening :)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
čujem sad negde neki glas i osluškujem, ne dopire iz zgrade, pogledam na ulicu kad neka cura ide sa slušalicama i peva, pa malo stane, pogleda oko sebe da li ima nekog i kao nema super i nastavi
mislim ništa posebno ali mnogo mi je slatko bilo :sweet:

edit:
i ova dva psića što su me pratila sad celim putem dok sam vozila rolere i isprljali me skroz i čekali ispred bankomata i pratili me nazad do zgrade pa sačekali ispred dok sam im donela da jedu i sad otišli.
e i prazne ulice. koliko god ovde staze bile fine jebeš to nemam mesta da se okrećem i padam
Korisnikov avatar
By gossip
setnja psa sa...pa jos je rano da ga nazovem deckom ali na dobrom smo putu :)
Korisnikov avatar
By Hys.
gossip, ne mislim stvarno nista lose, al mi je simpaticno koliko imam utisak da se cesto menja novi decko :lol:

ot

mahanje :)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
dala mi je neke njene narukvice, jednu najšareniju da budem glavna pederka. naručile smo pesmu na radiju, zabeležila sam taj momenat :love:
pile, pričale, vozile se, bile na vidikovcu, boli nas kurac. ženićemo se nekad, tako smo odlučile.
čisto da imamo privilegija ljudi koji su u braku.

pa nema. ja nju obožavam. jedina osoba koju sam obožavala u životu. brak će nam biti najcarskiji ikad.
mislim dobro. naći će ona neku drugu budalu verovatno. ali šta, lepo je.
Juche mi stigla ova poruka u e-mail box:

From: ARMCOMM
To: Me
Subject: Shipping confirmation for order #10xx

Dear Mindphaser,

All of the items from order #10xx have now been shipped:

1x ClockDVA CLOCK 2 USB - CLOCK 2 USB
Slika

1x ClockDVA POST SIGN
Slika

They are being shipped to the following address:
xxx ...

:tamoamo: :bouncy: :tehno:
Korisnikov avatar
By Trilian
desile se neke fine stvari... videla neke fine ljude... ali komplument koji sam dobila od trandže nema konkurenciju... što si slatka! lepa kao lepa brena! :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
fino druženje, jako sam grlila ovu preslatkoću od overloada :love:
i videla sam i izgubila jednu jako slatku devojku iz vida 5. puta taman kad sam skupitala muda da joj kažem da je već par puta viđam na žurci i da je jako neuboičajeno slatka i da se onda pogubim i odem jel :ozbiljan: ona otišla to sam proverila jedno šesnes puta

i onda sutradan nastavak zapalila kući uveče bivši me čekao kod stanice a voz se malo zapalio usput, pa je čekao jedno pola sata više jadničak i kontao da sam umrla od smora pa me dočekao guaranom i cigarama i onda bili kog njega, pošto je u komšiluku, slušali muziku, cirgali sangriju, baš me iznenadilo da zna da to pijem u poslednje vreme, crtali malo, rivali i evo sad sam stigla kući, tj. sad sam fri kući, pošto je svratio do mene da ne mora da ide na posao i uzeli još jednu sangriju i ostavio mi pola. a baš je mica :meda:
no dobro, dobio je posle masažu od pola sata, to je otprilike ta cena.

serem, jebe mi se za pare. kul provod bio generalno ljudi su jako divni danas bili
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
konačno su se okupili svi starosedeoci na društvenoj terapiji. bože koliko ja volim te ljude <3

i bleja sa bivšim do jutra, čitanje nekih tekstova, fristajlovanje :lol: koliko volim razumne ljude

i muvanje sa potencijalnom budućom

pa tačno su svi ljudi danas bili predivno podnošljivi i prijatni, skoro 10 sati smo se družili i ni na trenutak mi nije bilo dosadno niti me je išta iznerviralo. baš je sve bilo cakum pakum. život je lep
danas

edit: i pisanje nečeg jako lepog 12 sati. što je opet sa jedne strane jako loše paa videćemo.
Korisnikov avatar
By mOwbid
mesec i zvezde. i mužjačić naravno.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Bajina Bašta, spuštanje niz Drinu sa super ljudima uz odličnu hranu. :love:
Korisnikov avatar
By Arijel B
plutanje u jezeru. na ledjima. gledanje u nego. zapusene usi vodom. mnostvo riba ispod.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Videla nekog bitnog posle 2 meseca ^^ toliko mi je bilo lepo, da sam u 17 izasla iz stana, a vratila se u 6 ujutru xD
Ali vrh, vrh, obožavam je :)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!