Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643552#p2643552]Laerem napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2641512#p2641512]Ulix napisao:[/url]Journey by Moonlight (Utas és holdvilág), Antal Szerb
Obožavam tu knjigu. Ima super kraj. :)

Baš sam dečku rekao neki dan da smo isti kao centralni supružnici iz tog romana: ja patim od vertiga, on bježi od banalnosti.
Da, da sjajna je. Privodim je kraju polako i baš mi je žao, uhvatio sam sebe kako baš razvlačim da bi zadovoljstvo što duže trajalo. :drama:

Szerb ima sjajan smisao za humor. :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
paralelni slalom, obje odlične ^^
kako promijeniti svijet - priče o marxu i marksizmu / eric hobsbawn
uzroci prvog svjetskog rata - kontroverze i konsenzus / annika mumbauer

moram negdje naći knjigu fritza fischera, sad me baš zanima. :cita:
By Ulix
The Noonday Demon: An Atlas of Depression, Andrew Solomon
Korisnikov avatar
By Arijel B
^ Čarobni breg je divna vožnja.

ot: Završni udarac, Margerit Jursenar.
Korisnikov avatar
By Arijel B
^ secam se toga. uzbudljivo.

ot: apsolutno nista.
Korisnikov avatar
By Arijel B
joj, da, ta dva su se nekako slila u celovitu sliku. inferno mi je bio blizi. secam se upecatljivih slika odatle, atmosfere mesta... ali onda bi sledeci mogao da bude sluzavkin sin. da. mozda bi strindberg mogao da me spasi nakupljene gomile knjiga koje ustvari ne citam. mada su divne.
(aotobiografska proza marine cvetajeve?)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Perdido Street Station, by China Miéville.
Za sada je jaaaako zabavno i drugačije.
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648839#p2648839]Arijel B napisao:[/url]joj, da, ta dva su se nekako slila u celovitu sliku. inferno mi je bio blizi. secam se upecatljivih slika odatle, atmosfere mesta... ali onda bi sledeci mogao da bude sluzavkin sin. da. mozda bi strindberg mogao da me spasi nakupljene gomile knjiga koje ustvari ne citam. mada su divne.
(aotobiografska proza marine cvetajeve?)
Od M.Cvetajeve ništa nisam čitala ali bi mi preporuka dobro došla. :)
Korisnikov avatar
By Arijel B
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648876#p2648876]Markiza napisao: Od M.Cvetajeve ništa nisam čitala ali bi mi preporuka dobro došla. :)
da, postoji to izdanje, tako se i zove 'autobiografska proza', ne secam se ko je izdao. divna knjiga. nesto me podsetilo malo u tim pricama kad sam se prisecao inferna danas. sasvim drugacija atmosfera doduse. ali slicna isklizavanja. zamucena perspektiva. lepo topla knjiga. ustvari.
da, i naravno, 'zapisi maltea lauridsa brigea' rilkeovi (ne zato sto su se muvali, to mi tek sad pade na pamet), to bih voleo nekom da otkrijem.
mmmm, nabokov - 'prozirne stvari', jednom.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
"krive su zvezde" (aka the fault in our stars) nisam imao u planu da je citam, jer nisam ljubitelj takvih knjiga, ali sam je juce slucajno video na standu i uzeo. taman cu je na vreme procitati pre nego pogledam film
Korisnikov avatar
By bern
nešto o istoriji religije.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Danas kupila James Dashner- Lavirint i jedva cekam da pocnem! ^^
By alexandermagic
Safvet Halilovic / Sirah - A biography of Muhammad the last messenger of Allah

Mirsad Hamidic / Oduzimanje imovinske koristi pribavljene krivicnim djelom u Bosni i Hercegovini
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!