Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da sam se preselila, da sam imala 4 cimerke a jedna od njih je bila nicky iz orange is the new black, da sam crtala neku sliku kao neka pustinja nešto, jako je kul ispalo i čudila sam se kako sam to nacrtala kad ne znam da crtam, onda neku proslavu u srednjoj kako sam snimala neku random devojku koja je izvodila onaj fabulous lama potez lol tokom neke predstave kao i onda sam se probudila i počela da se smejem od toga šta ja sanjam

jedan doobar deo sna mi se sveo na to da pokušavam da skontam ko je devojka jedne devojke koja mi se svidela da bih videla da li je stvarno toliko lepa da bude sa njom ;( pa sam prvo mislila da je neka tamo, koja nije bila toliko lepa, pa nije bila ona. onda sam mislila da je to vanesa iz gossip girl, ali nije bila ni ona. onda je ta devojka trebalo da mi pokaže sliku kao sa telefona jer sam ja navodno upoznala tu njenu devojku ali se ne sećam pa nije mogla da veruje da je nisam zapamtila kad je tako lepa i taman kad je trebalo DA MI POKAŽE JA SAM SE PROBUDILA OD GALAME NARAVNO. džaba sam sanjala ali neću džaba ubijati bog daj mi snage ovo prevazilazi svaku granicu normale.
Korisnikov avatar
By Dijana88
Odvratne snove neke ... mamu sam sanjala...
I ono kad sanjam ovkve ruzne snove ,dan mi je haos ..
Tako da pokusavam da se sastavim ..
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ovo je san koji je mene uplasio,moj otac je umro 2005
Pa kao mi zivimo u nekoj kuci i ja kao bio na operaciji bubrega tj presadili mi novi bubreg.Ja se vratio kuci a tat je ljut na mene i ja tu dramim kako on nece da se raduje sto sma se vratio,a sestra kaze da me on voli nego se meni tako cini.U toj kuci jos neki ljudi zive nepoznati,i aj kao odem u sobu tuzan i placem i neka devojka me tesi i govori akko me on ipak voli,onda se setim da moram na posao (kao jos uvek radim u parking servisu) i odem da trazim kevu i caleta a njih nema,pitam biljanu gde su kaze da ne zna a trazim kevu da mi da da obucem se za psoao,i dodjem do mog ormana gde ljudi uzimaju uniforme koji isto rade u parking servisu(vljada i oni zive tu u toj kuci) i onda sam se porbudio.
Isto vece (tj sinoc) moja keva je sanjala da je tata dosao u poljubio je.
Sestra je preksinoc sanjala da je isto cale dosao kod nje i rekao je da nekoga mora da vodi sa sobom.
Tako da sam se malo uplasio
Korisnikov avatar
By Anhedonie
imao sam jedno 5-6 snova

u jednom su me roditelji poslali na groblje da zakazem svoju sahranu za sutra. kad sam se probudio i krenuo na istu, pozvao sam ih a oni su mi rekli "neka, idi ti". i tako sam jedini bio na svojoj sahrani.
Korisnikov avatar
By Trilian
sanjala sam da sam na poslu... i tu se nešto dešavalo, gomila nekuh ljudi bila tu... nemam pojma zašto
onda sam se odjednom našla u prodavnici i hoću da kupim tablet... i naiđem na gomilu nekih koji koštaju nešto preko 3.000din... znam da su bili glomazni, nepraktični totalno i da je proizvođač bila tošiba... i onda se pojavljuje moj otac, pruža mi taj tošibin tablet, kao on mi kupio, ne moram ja da trošim svoje pare
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
brate, šta nisam sanjala. mrzi me da pohvatam i ispišem sve. uglavnom ništa bitno ali jela sam neku mnogo lepu tortu sad pre nego što sam se probudila i sad mi se jede torta :sigh:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Neke obiteljske drame, onda me zubobolja probudila. Iako više nisam siguran jer sam se stvarno probudio ili je to bio drugi san u kojem sam sanjao da sam se probudio iz prvog sna.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da sam zašla u neku šumu sa mitskim stvorenjima i borila se sa kentaurom a približavao mi se neki zombi ili štaje već pa sam morala da pobegnem, a htela sam još da se bijem. pa sam pobegla sa još nekim drugom i to jedva, bile su mi jako teške ruke da se popnem preko neke stene, ali ipak smo pobegli kao u neku zelenu zonu kojoj oni ne mogu da priđu. onda smo odatle nosili neke male stolice za baštu kod mene u dvorište i tu dok sam ih raspakivala krenuo je neki pauk da me juri i napada a jako je lep bio onako sivo crne boje i debeo i čupav mmm al sklonila sam se

tako nešto otprilike, probudila me poruka. pola stvari zaboravim kad me probudi nešto naglo pas mater
Korisnikov avatar
By Trilian
opet neke gluposti... svake večeri neke gluposti... moram pod hitno da se opustim...
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
o.O

Sa barnijem sam otišao kod alexandermagic-a, koji iz nekog razloga od svih mesta živi u Kotežu, ali nije bio u stanu, pa smo neko vreme gledali tv koji je bio upaljen i tu je bilo i neko kuče i šta ti ja znam, i kao idem, ne mogu više da čekam, al mi glupo da ostavim stan otključan, pa zaključavam, nosim ključ sa sobom i zovem ga da mu to javim, a on kaže da je u stanu, da se vratim i tako se vratim, kad ono a-magic je u stvari Gajeel iz Fairy Tail, u stanu se fajta sa Lucy, dok Yamamoto Genryuusai pokušava da ih rastavi. I uz priznavanje snage onog drugog prekidaju fajt. I tu se probudim.

I can't with this brain of mine....
Korisnikov avatar
By Hellas
Mislila sam da se covek probudi pre nego sto krene da fizicki oseca to sto mu se desava lose u snu.

Preksinoc...da drug mase zaracem ispred mene (onim cudom sto se pali rostilj na plin, valjda se tako zove) i tako me juri. Ja vicem da se skloni i kako sam mahala rukama da ga sklonim tako krenu prsti da mi gore samo u delu blizu korena (tj onih koskica) obe ruke. I krecem da vristim i on opet i uhvati se neki vakum tj zarac se zalepi za opekotine na desnoj ruci a on da bi odlepio pritisne opet da gori. Vristala sam, sve osetila. Probudila se i 2 min nisam smela da pogledam ruke jer sam osecala da idalje gore. I sad kad se setim tacno osetim malo.
Predivan san.
Korisnikov avatar
By mOwbid
kašikom sam odsekla nogu nekoj random devojci na ulici, jer me je pratila. :shrug:

:retard:

no....bar ponovo sanjam. ^^
Korisnikov avatar
By 李香兰
evo probudih se iz popodnevne dremke i da napisem dok je sveze.

ja sam 'ladno sanjao Waldorf. i da polazem neki ispit kod nje i onda kao idemo u neki provod i bezimo od nekih arapa koji zele da nas obese jer smo lgbt. najcudnije od svega je sto sam Waldorf zapravo jedva video na pola sata u rl i to prenaduvan da se bilo cega setim. JBT KOJI TRIP. ne znam Waldorf ako citas ovo.. dont get freaked out pls lol
Korisnikov avatar
By Markiza
Da me majka zove telefonom i govori mi duso mamina, kako me voli, i na kraju kaze ljubi te majka. A ja je pitam kojih se to lekova nagutala- pa horor!
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
neki akcioni film i ubila sam nekog čoveka flomasterom sa mecima

inače toliko sanjam i tako su mi stvarni snovi da sad kad pokušam da se setim nečega od pre godinu dve tri više nisam sigurna da li se to stvarno desilo ili sam sanjala :hypno:
šizofrenija likes this
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja cesto nisam siguran da li sam stvarno vodio razgovor sa nekom osobom ili sam sanjao. Ume da bude awkward kad krenem "pa rekao si mi to"
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Imala sam fore da spavam nekih 3 sata pa da ustanem da ispratim drugaricu na autobus. I sanjam da sam se uspavala i da se ona veeeoma naljutila na mene. I budem se 20 min pre alarma. I odem da je ispratim. Ironija: Ona se uspavala i nije ni otisla na bus, a ja dzabe ustajala i sad sam ja ljuta...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
sanjala sam bivšu i bilo je preeepreprenapeto,
kontam da je cela zgrada osetila seksualnu tenziju iz tog sna,
da bi se gospođica, ja, u jednom trenutku okrenula ka njoj,
rekla joj jebiga
i otišla
jer je na javi zauzeta

stvarno..
:iskolacen:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ to ko da sam ja sanjala/pisala

Jako mi je krivo sto se ne secam sna, pred budnjenje sam ga se prisecala, i mislila da je odlicna ideja za knjigu. Bas sam onako, sanjala premisu
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
juče sam se videla sa bivšim i tako sam u nekom nestabilnom emotivnom stanju i nisam mogla da ga poljubim ni u obraz da se pozdravimo iako smo se pre toga viđali gomilu puta sve normalno

i onda sam sanjala da sam srela jednu bivšu na ulici i kao krenem da se pozdravim sa njom i pružim ruku a ona tu bila sa nekim drugom i rukujem se sa njom i krenem sa tim njenim drugom i ona mi ne pušta ruku i ja kao onako wtf i opet se rukujem i opet krenem sa njim i ona i dalje ne pušta nego kao da je poljubim u obraz i onda sam krenula da je poljubim i promašila sam jer je i ona mene krenula da poljubi i tako me poljubila nešto na pola usne i kao ništa se nije desilo. jako sam se pogubila :shrug:

a zapravo ni on ni ona nisu bivši bivši kao da smo bili u vezi nego eto tako zezanje. stvarno sam prsla

i još nešto zanimljivo sam sanjala valjda oko faksa ali sam zaboravila od ovog
Korisnikov avatar
By marrinija
kako
pijem kafu s drugom koji je odeven u popovskoj mantiji. on odjednom ustaje i
zivahno i fabulozno bez saplitanja krece da dzogira kroz park.

dok meni prilazi profesorka i nagovestava me kako joj se ne svidja moj
nacin oblacenja.

verovatno je ocekivala i mene u mantiji.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!