Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
zaboravih juče da dopišem da sam sanjala i jednu od bivših.
prekjuče sam sanjala isto jednu drugu bivšu.
danas sam sanjala jednog od bivših.
odnosno bivših dejtaša u sva tri slučaja ne bivših bivših. ja stvarno ne znam

i opet sam sanjala rat odnosno bombardovanje kao gledala sam ga kroz neki sketch 3D pokretni crtež

sanjala sam i da sam bila u nekom klubu i da je došla neka devojčica i nosila neki minijaturni dopičnjak i da sam popizdela i rekla ne mogu da verujem iznervirala sam se i krenula da odem iz kluba i ona me usput zaustavila i kao čula me i kaže izvini jel ne možeš da veruješ što sam ja ovde? ja reko ne, što? i ona kao pa mlađa sam ali sam ja ćerka nekepoznatepevačice pa imam privilegije ja reko ne znam ni ko je ona ni ko si ti tako da boli me kurac i odem

i onda sam došla u neku salu gde se valjda održalo venčanje pre toga ili se radio cvetni aranžman tu samo i uzela da mirišem beli zumbul :lol: i onda su naišli neki momci i krenuli da raspravljaju koje boje cveće treba da pokloniš devojci u znak izvinjenja i odobrenja za nemam pojma šta pa su prvo mislili ljubičaste i na kraju su zaključili da treba plave boje i onda su se tu radovali tako

onda me je probudila poruka i iznervirala sam se momentalno i ne sećam se šta sam sanjala posle kad sam zaspala opet uglavnom opet sam se u snu nešto iznervirala pa se probudila opet od bruksizma i tako

baš.divno.baš. ne mogu više ni u snu da se odmorim :nope:
Korisnikov avatar
By Berserker
Sanjao sam kolegu sa posla... Šetali smo pored reke... :hypno: Jebote kako je sladak taj čovek :hypno:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sanjala sam da sam se vratila u osnovnu. sa društvom iz srednje. još prababu i pradedu da sanjam i prošla sam kroz celu svoju prošlost u par snova zaredom
onda ostaje još sunds i to je to.
sanjala sam da me je opet iznervirala. opet sam se iznervirala.

izludeće me ovo potiskivanje i suzdržanost
Korisnikov avatar
By Hellas
Da sam povracala, da mi je to prijalo i gledala sta sve ima. Bilo je meso, kao ostaci od crvene paprike, krompir i beli sundjer. :shrug:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636421#p2636421]acid drop napisao:[/url]
samo da kažem da je ovo moguće i uživo. :)
imao sam i tih iskustava, ali osecaj nije bio ni blizu onog iz sna. mada, moguce je i da jos nisam upoznao nekog ko ce me tako poljubiti, sta znam. :)

ot: nemam predstavu, probudio me je komsijski pas. iznerviran sam ustao, ne razmisljajuci o snovima, sada nema teorije da se setim.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Zašto ne postoji neka naprava koja se samo prikači na mozak i tako izlete cijele misli van kao neki video? *sigh* Ova opisivanja su baš epic.

Vješam se na nekom užetu ili ljuljački koja visi zapravo na nekakvoj cijevi u dvorištu gdje je prije moja baka objesnila svinju nakon što je zakolju (to su bila vremena, kolinja i prolijevanja krvi nasred dvorišta <3), uglavnom tamo nalijećem na nekoga i vodimo neki razgovor. Konkretno ne sjećam se čega točno. Nešto o zubima. Štoveć. :I Kasnije radnja prelijeće u nekakvo drugo mjesto gdje ja pokušavam uslikavati neke krajolike, potoke usred kuća i ne mogu jer zapravo te kuće se miču, kao da vibriraju. U biti sve to izgleda uživo kao što inače neke slike mogu izgledati distorted nakon što se obrađuju na računalu preko nekih programa.

Ima još par radnja, iako ništa ne mogu povezati u nešto smisleno.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
neke gluposti nebitno pa onda odjednom scena - ja sam u nekoj mračnoj sobi sa nekim slatkim detetom mislila sam da mi je to sestrić i on se nešto igra igračkama a ja ga čuvam valjda. i samo odjednom se on okrene ka meni i krene demon da priča iz njega :iskolacen: onako izmeni mu se faca skroz dobije neki zao pogled glas mu se produbi i priča nešto što ne razumem i smiri se i tako par puta i dođem ja pored njega da se igramo zajedno i zagrlim ga i on opet i ja ga uhvatim i pribijem uz zid i gledam u oči i pričam isto nešto žnj i na kraju sam samo rekla "let it go" :lol: i dete mi ispari iz ruke i ja stojim gledam šta se desilo gde je dete i krenem da izađem iz sobe i dođem u hodnik i dete dolazi ka meni kao okej je skroz i tad tek primetim da u dnevnoj sobi sedi neka žena starija njegova mama valjda i onda sam skontala da to nije moj sestrić. i ta žena opuštena skroz ko da ništa ne zna oko deteta nešto mi priča za 1. maj gde će da ide i ja kao okej ona je kući ja sad mogu da idem i to dete me zagrlilo i zahvalilo mi se i ja otišla došla u neki svoj stan legla da spavam i probudila se u rl

koliko je kul trip bio to kao zaspala u snu i probudila se u rl ko da živim dva života jedan ovaj pravi u javi i jedan u snu u paralelnom univerzumu :love: hoću opet
Korisnikov avatar
By acid drop
konačno se sećam nečega. moram da zapišem pre nego zaboravim.

izašla sa anom i obe naručile blue lagoon, a konobar mi pohvalio noge. :doh:
jebale me noge više.

i neku narcisoidnu ribu (bila nekad brutalna pička, sad mi je odbojna) koju znam iz viđenja, kako čitam neku njenu bizarnu poeziju. :lood:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ovo je stari san i juce nasao knjizicu gde sam ga zapisao,elem
Sanjam kako sma ja invalid i kako rolam u kolicima>Srecem nekog coveka i pitam gde slece helikopter da me odveze kuci jer ne mogu da se sa kolicima popnem u bus.On mi pokaze put do tog mesta i ja se setim da sam to mesto video u drugom snu.Krenem uzbrdo da se popnem do tog heliodroma i vidim kola evropske unije,,u tom trenutku mi proilazi covek iz EU i krenuo da mi kaze nesto pa se predomislio i okrenuo se na drugu stranu.Stigoh do mesta gde treba da bude helikopter,ali ni traga ni glasa od helikoptera.Tuzan odem do Bus stanice da cekam autobus,dodje autobuis i sa mukom se popnem udjoh u njega.Tu neka devojka sedi sa isturenim nogama ja kao zerlimd a sidjem na stanicu i ona nece da se pomeri.Ja krenemd a vicem na nju i svi me u busu onako u cudu gledaju,ona sa kiselom facom se pomeri,i probudio sma se sav znojav
Korisnikov avatar
By Katengl
Da sam u nekoj metropoli krcatoj soliterima od po 200 spratova na planeti sa slabijom gravitacijom nego na Zemlji, i da imam neki balon (obican, mali, sareni balon) i tako letim izmedju zgrada, bezim od policije, spasavam neku razmazenu bogatasicu koja zivi u penthausu, skacem sa prozora, dokazujem nevinost... I tako...
Korisnikov avatar
By acid drop
kako sam u ljubavi sa nekom ribom, ali kao da sve gledam spolja/izvan tijela. i ja zapravo nisam ja, i ona nije ona. nemam pojma ko su ti ljudi.
i kako sam uhvatila goluba, a on se migolji, migolji i migolji u mojim šakama, i onda se pretvara u gavrana, koji nije hteo da beži, pa sam ga mazila.
Korisnikov avatar
By Madonna
kako smo moje društvo iz srednje i ja na ibici i onda je došla šer i pitala nas gde ima jeftina rakija :wtf:

šalim se, ništa nisam sanjao
Korisnikov avatar
By HalfJack
Jednom sam sanjao da sam s nekime na nekom mjestu gdje je zemlja na određene trenutke kao trampolin. Pa onda ako se malo zatrčiš i u nekom trenutku odbaciš i onda zapravo odskočiš visoko u zrak. I tako unedogled. A čitav terrain me podsjeća na onu igricu Crash Bandicot. :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
sanjao sam gej druga iz srednje, sa kojim se nisam bas nesto druzio. drzao je neki tup zilet, onda me je uhvatio za ruku, i ziletom me isekao po saci. ja sam ga odgurnuo od sebe i rekao what the fak dude, a on ono, zbunjen, pita me sta nije u redu, kao da je to sto je uradio skroz normalno i sane.
Korisnikov avatar
By bas bleu
najpogresniji trisom u istoriji trisoma :uplasen:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa pošto sam odgledala 6 epizoda hannibala pre spavanja sanjala sam da radim sa njim :love:
jako sam bila uzbuđena kad sam se probudila zaboravila sam šta smo tačno radili
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sanjala sam da je muž od žene kojoj sam prodala klavir pre dve godine slao mom ćaletu pisma sa nekim instrukcijama i inekcijama i lekovima

znači vat
da
fak

brate
šta radi ova glava i kako to obrađuje i povezuje informacije
nikada mi neće biti jasno
Korisnikov avatar
By Hellas
Usisivace. Tacnije kako gledam katalog sa usisivacima. I bili su razni oblici, i tehnologije koriscene za usisavanje, i razne boje i cene...i tako vrlo uzbudljivo :lol:
Korisnikov avatar
By Trilian
stiže mi poruka u kojoj mi kaže da je na ulazu u beograd, da sad treba da pređe most (ne znam koji to most) i da budem gde smo se dogovorile u 7 i da ne kasnim... ali ja imam drkalo od telefona pa mi tako nekad poruke ne stižu, i skačem iz kreveta, i ne znam gde to treba da se nađemo, i psujem i trčim... tu sam se negde probudila, u 4 ujutru... baš sam se iznervirala bila, važno je a ja eto kasnim i to zbog glupog telefona
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
sanjao sam da me izbacuju sa faxa , neke polomljene robote i beli hodnik
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sve najogavnije ikad. neke crve pijavice paukove kako mi se petljaju po hrani i pentraju po meni
Korisnikov avatar
By acid drop
wow, sad sam sigurna da sam imala onu paralizu.

gledam u vrata i čujem glas svoje babe u susednoj prostoriji, i osećam prisustvo nekoga iza sebe, na drugoj strani kreveta, mumla nešto i pravi neke zvukove taman toliko da se userem.

hvala kurcu pa sve to traje jako kratko, nekako uspem da se trgnem i probudim.
kako sam se hrabro okrenula na drugu stranu da se uverim da nema nikog. :radosnice:
Korisnikov avatar
By De Vil
Drugarica i ja se budimo kidnapovani u New Yorku. Kinda like The Hangover, only terrifying. I prvo sto sam uradio je pozvao mamu. :facepalm:
Korisnikov avatar
By Madonna
dragana al juče. šta ću jadan moram da napišem jer se sećam jednom u sto godina
Korisnikov avatar
By Trilian
mislim da se početka ne sećam...
skraćena verzija - otišla sam sa trojicom strejt drugova u gej klub... neki glupi dan, ima ljudi onako ali nije puno... znam da sam u jednom trenutku izašla iz kluba i pričala sa najboljim drugom, nešto je bio tužan...onda sam u klubu upoznala neku devojku (pamtim u detalje kako je izgledala), lepo popričamo... tu negde sam se probudila
ponovo zaspim i ovaj put sanjam - vraćam se kući, iz tog kluba kontam, ali u kuću u rodnom gradu, ulazim i zatvaram ulazna vrata, palim svetlo... imam osećaj nešto iza mene se kreće... okrečem se a na vratima onako kandžama zakačena crna mačka, sikće na mene, podivljala... skače na zemlju, a ja ko ukopana, ne pomeram se... hoću da joj otvorim vrata, ne znam kako ali znam da hoće napolje i da zato ludi...hvatam se za vrata, da ih otvorim kad na vratima još jedna mačka, mala neka... opet sam se cimnula, dovoljno da se probudim... kad sam se probudila skontam da se držim za naslon kreveta desnom rukom kao da mi život zavisi od toga
Korisnikov avatar
By Anhedonie
seo sa nekim debilima koje poznajem iz osnovne u kola i spucali se u zgradu jer je retard koji voli da se dokazuje vozio i meni nista a oni su bili ugljenisani (spontaneous combustion) a ja samo izasao iz automobila i nastavio pesaka
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!