Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Kakve zene volite sto se tice godina?

10-15 godina mladje
7
5%
Mojih godina
86
67%
10-15 godina starije
35
27%
By Paris
Pa ako je tebi zena od 25 godina starija, ti onda imas negde oko 15?
By Paris
Nisam mislila starije od nje. Ako ima 15 onda je i devojka od 16 starija od nje. Moje pitanje je bilo o generaciji starijih kojoj zena pripada: tridesetogodisnjakinje, cetrdesetosnjakinje, pedesetogodisnjakinje...
By Paris
Zahvaljujem se na odgovoru :)
Korisnikov avatar
By mitrandir
Što se žena tiče, volim mlađe. I kad su muško.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ kojih godina su obicno zrele (po tvom misljenju)?

ot

Ne diskriminisem, mada dok nisam upoznala scout nisam cure mladje od sebe posmatrala kao ciljnu grupu.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
mislila sam da u mom slučaju godine nisu nikakav faktor u tome da li će mi se neko dopasti, već to koliko je neko zreo, kakvo mu je ponašanje, razmišljanje, ambicije itd.
Korisnikov avatar
By IriS
koliko samo to mene ne zanima, to je zabrinjavajuće :shrug:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620264#p2620264]EnMademoiselle napisao:[/url]mislila sam da u mom slučaju godine nisu nikakav faktor u tome da li će mi se neko dopasti, već to koliko je neko zreo, kakvo mu je ponašanje, razmišljanje, ambicije itd.
pretpostavila sam da na to mislis :)

Sto me seti, ja imam predrasudu koju nemam nameru da menjam, da osobe koje imaju do nekog odredjenog broja godina uglavnom ne mogu da budu zrele, bar ne susastveno jer jednostavno "nisu dovoljno prosle u zivotu"

sto ne znaci da nema (i to mnogo) nezrelih matorih konja.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne bih da obnarodim, na forumu je previše dece :maska:
Korisnikov avatar
By Blady
da su dobre prcaljke, sve ostalo manje bitno :)
Ne znam koji mi je q u zadnje dvije godine. Ispada da zazujim na žene koje su izvrsne u svom poslu, a raspon godina je otprilike 35 - 40. I naravno, kasnije saznam da su udane i imaju djecu. Slika
Korisnikov avatar
By AuroraDark
^

pa pazi, u mom slučaju 15 mlađa bi bila pedofilija.. ali 15 starija bi već bila

dobro 'eče Biljana :ugriz:
Korisnikov avatar
By Trilian
ne znam jesam li odgovorila... nebitno...
generalno, volim da je starija od mene... starija više od 10 godina mi je too much... mada, recimo prošle godina je svaka bila mlađa par godina... devojke koje imaju manje od 20god - jok... (kakva sam, sad će da naiđe neka od 17-18 god u koju ću da se zaljubim, tako to ide :D )
Korisnikov avatar
By Hys.
Ranije sam primecivala da su zene starije od mene. I ja sam bila mladja u odnosu koji god da je bio.

Kako su pocele 30 tako primecujem da odjednom ima mnogo vise devojcica i decaka koji su mladji od mene, i punoletni i sve mi je to cudno i prosto ne znam sta bi vi rekla, sem da moram da prestanem da ih zovem decom o.O Bas imam ambivalentan odnos, sa jedne strane su kjut i smart a sa druge strane osecam inner kevu kako apsolutno rula dobrim delom mene cim vidim te mladje generacije.

Ne osecam da je podela moći tu izjednačena, da, to je to.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!