Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
dačića u nekoj podvali krađi nešto ne sećam se. zašto u poslednje vreme sanjam tog čoveka često u tako nekim situacija kad uopšte ne pratim politiku niti bilo šta vezano za njega

da ultra sedi u nekoj dnevnoj sobi i gleda utakmicu i ja nešto kako sam prolazila malo sam pomaknula daljinski pa nije mogla da ga dohvati i jako je ljuta bila baš me nadrkano pogledala :lol:

da sam bila šofer nekoj bolesnoj ženi no nisam sigurna tačno kako je bolesna, imala je neku paralizu koliko kontam, pa sam je ja prevozila, a kola su bila neka jako kul. i vozila sam je do neke kozmetičarke maserke štaveć u nekoj kući onako malo zabačenijoj, kao to mi je bio zadnji dan na poslu i dovezla je i dok ona to završi ja nešto ovako išla po gradu vozila se i vidim ona me zove i odem opet po nju i pošto ne izlazi uđem ja u tu kuću i ta žena sedi na stolici a ta kozmetičarka nešto šeta i ta žena kaže da hoće da mi nalakira nokte i mene to pogodilo haha i aj sednem ja da mi lakira i onda tu meni nešto izjavljuje ljubav wtf i ne znam ja sam bila sva pogubljena i nešto odem opet na čas i vraćam se i vidim da kozmetičarka drži uperen pištolj u tu ženu i kaže mi da ona hoće da me prevari, da mi uzme dete ne znam, da zaglavim sa njom, a jako lepa ta bila. i sad ja u dilemi koja od njih laže i ta kozmetičarka mi kaže kao samo da odem odatle, a jako mi je poznat lik bio, crnka neka, ali ne znam ko je. i nemam pojma šta se desilo, mislim da sam se probudila
već neki put sanjam tu ženu sa paralizom s tim što je uvek to kad je zadnji put vozim drugačije.
moram da proučim taj san.
Korisnikov avatar
By *deni*
proklinjem dan kad sam otvorio ovu temu banalno leksikonskog tipa. mrzim je iz dna duse a uvek je aktuelna u novo danas.
Korisnikov avatar
By acid drop
da radim sklekove i neko me bodri, ne znam ko, možda ultra.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ja veze nemam sta sam nocas sanjao, znam samo da sam se u 4 ujutru probudio, sa sirom otvorenim ustima. Ne vrabac, nego golub je mogao da uleti. :lol:
Korisnikov avatar
By HalfJack
U nekom sam stanu i sa nekom ekipom gledam prema našem balkonu i odjednom sa strane Julia Roberts sere kako je konstrukcija balkona loša i da je balkon strašno ružan (a ja u sebi mislio nešto da nemamo mi tvoje milijune pa da gradimo neke tamo prekrasne stanove, interijere, kućerine, stanove štogod). Kasnije valjda idem u neki drugi stan gdje gomila teenagera i odjednom sve cure vrište jer se pojavljuju nekakve životinje na podu? A to su nekakvi zečevi lol. A meni su naravno bili adorable, a njima su to bile neke horor scene, nudu nas napali i pojeli.
Korisnikov avatar
By Trilian
glavi akteri sinoć - ja, Irisica i Semjuel El Džekson... jer mi smo ta ekipa, najbolji prijatelji i to :lol:

elem, napravili su mi žurku iznenađenja za rođendan, gomila ljudi tu u nekom lepo stanu, ja sva oduševljena... i iris skida papir sa poklona a tamo na velikom okruglom plastičnom tanjiru (koji je takođe deo poklona) pantalone, majica, kožna jakna a preko njih maslinasto zelene one ugg čizme... a kod semjuela je bio drugi poklon, ogroman, stajao na zemlji uvijen u papir i dosezao mi do struka ali ne sećam se šta je to bilo

onda smo u irisicinom autu...semjuel vozi, ja sam suvozač a iris pozadi sedi (ne znam zašto tako)... i kaže joj on - nije ti nešto ovaj auto, bolji je od prethodnog ali nije baš dobar... ja ga gledam razgoračenih očiju mislim - si ti normalan?! sad će da te ubije ...
a vozimo se nekim uzbrdicama, nizbrdicama, kiša lije, nevreme neko žestoko a mrkli mrak... par puta smo izbegli sudar, najbliže je bilo sa nekim drndavim žutim busom... čovek vozi ko ludak...
stigli smo živi i zdravi ispred zgrade, parkirali se i izašli :D
Korisnikov avatar
By ultraviolet
sanjala da mi pijani ćale sere zato što imam devojku bla bla
da bi u sred filozofsko-mrmljatorskog monologa seo pored mene
a ja onda videla da ćale ima pičku
:iskolacen:

bukvalno da nikad više ne zaspim u životu na šta je to ličilo
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da sam pomogla šešelju da pobegne iz haškog tribunala :radosnice: jako sam srećna bila

da sam se muvala sa rajan goslingom.. ne znam. sad mi je čovek privlačan

da sam bila unajmljeni fotograf pijanih ljudi. kao kad se neko toliko raspadne onako kraj ili peglira ili tako te poze mene zovu da ih slikam. doduše to radim i ovako samo me niko ne unajmljuje
Korisnikov avatar
By Anhedonie
San pocinje tako sto sam neki vojnik u nekom selu u bogatoj zatucanoj arapskoj zemlji. Dovozili smo neke boce sa gasovima i tu je trebalo da ih predamo vrhu. Dok smo cekali da dodju dogodila se neka scena u kojoj devijcica donosi kevi djacku knjizicu i ova je krenula da se dere sto ima keca iz hemije al nije skontala da je drzavna policija bila iza njih i da je prisla i pitala u cemu je problem a ove dve su imale spremljen scenario tipa "sipala sam secer u rucak umesto soli". Od koleginice sam saznao da je to uradila jer bi inace odveli devojcicu "u palatu za zabavu" jer nije bila dobra.

Dosao taj vrh da pokupi ove boce koje smo doneli i pozovu nas da odemo sa njima u tu famoznu palatu dok oni pregovaraju. Odvezu nas tamo (a to je neki neboder na sred reke) i ostave nas u delu za zabavu koji je kao neki klub za bogate ljude. Dali su nam u ruke neke teske staklene kugle i rekli da kuca casti i da idemo u onu tamo sobu da ih iskoristimo. Odemo mi (koleginica i ja) tamo da vidimo o cemu se radi i smuci nam se. Lik stoji na stubu, sa omcom oko vrata, i ljudi u redu stoje da ga gadjaju, ko ga obori sa stuba/ubije dobije nagradu. I tako non-stop, uvek postoji neko ko tu stoji.

Koleginica i ja smo odlucili da se pridruzimo pokretu otpora i kada su nas vratili u ono selo krenuli smo da pravimo plan za rusenje rezima. Ona je nesto pomenula da su susedi ove zemlje japan, mongolija i kambodza a ja sam bio u fazonu "wtf, zemlja sa ovakvim susedima ne postoji" i probudih se.

Diktatura :pljuje:
Korisnikov avatar
By Trilian
sinoć sam sanjala dva sna, a mislim da ih je bilo više ...

prvi mi se čini kao nastavak sna koji sam sanjala pre par dana... i ne sećam se svega ali sećam se kraja... moja ulica, u mom rodnom gradu, sneg veje a ja na sankama niz tu ulicu jurim nekom ludačkom brzinom...i samo u jednom trenu se lepo zaustavim i počnem da vičem neko muško ime... ja tražim nekog dečaka... dok tako sedim na sankama čujem glas koji izgovara moje ime, nema nikog, samo glas...okrećem se i nasmejem se...kontam da je to bio glas tog dečaka... ustajem, krećem sad natrag pešaka, nema više snega, čak je i onako prolećno vreme... i na raskrsnici, nekih 60m od mene vidim dve devojčice, jedna oko 4-5god a druga oko 12-13... drže se za ruke, skakuću... jako sam srećna što ih vidim, što su one srećne... to su u stvari dve mlađe verzije mene...tad vidim neki čopor pasa koji kreće na njih, vičem, zovem ih, trče ka meni i upadamo u dvorište komšinice...tad se budim i shvatim da grupa kerova laje pod mojim prozorom

onda sanjam kako smo ja i drugarica otišle u moj rodni grad i kao provešćemo tu par letnjih dana... moja mama nam objašnjava gde je šta, ona i tata putuju nekud, pa da znamo... onda polako kreće haos... ona ode da se tušira i zove me posle par minuta, ne radi tuš, nema vode... ja ulazim, ona me nšto zeza, zezam ja nju... odjednom kreće da lije voda iz zida, upadam u tuš, voda mi je do kolena skoro, zavrćem slavinu...odlazim do kuhinje ringla se užarila, gasim to... prolazim pored kupatila, ona stoji ispred, još se smeška i ja vidim da između sijalice i bojlera sevaju neke munje, spajaju ta dva... hoću da ih isključim ali one prekidače ne mogu ni da dodirnem... trčim po alat, da sredim to, i onda se setim - plinska boca (moja mama inače ne podnosi te boce, nikad nismo imali to u kući, kako se sad stvorila tamo nemam pojma).. trčim ko luda do nje, koja i dalje stoji sa onim smeškom pred kupatilom, hvatam je za ruku i trčimo napolje... samo što smo se odmakli iz kuće, dolazi do eksplozije i nas dve onako ko u američkim filmovima se bacamo napred... nismo mrtve to znam ali tu se san završio...
Korisnikov avatar
By HalfJack
Neka noćna mora, koja zapravo to nije. Usred sna sam sebe tješim da san nije toliko strašan. U biti sam skoro razočaran? Kao moglo je biti strašnije. A kasnije sam se nešto naganjao s Kate Bush. A i imao neku epizodu da se vozim bakinom selom a atmosfera je čitava zapravo tmurna. Nekako crno bijela? Naravno da ne znam voziti auto kako spada pa valjda izazivam nekoliko prometnih nesreća. U biti jurim doma da stignem na vrijeme (u procesu toga možda pregazim nekoga ali nema veze to samo da stignem doma). Kasnije valjda zaserem čitavi promet ali glavna moja briga je samo da auto nije zagreban. Možda i bude na televiziji neko sranje prikazano ali ako moji roditelji to ne vide onda i nema opasnost. Ne mogu se uzrujavati oko nekoga sranja ako za to ne znaju. E da, kod bakinog sela zapravo prolazim (kočnice mi možda ne rade?) i sa strane sa lijeve strane je bio Kosi toranj.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Sanjala 'hot' san sa najboljom drugaricom... :doh: hot je pod navodnicima zato sto nije bilo perverzije i tako nesto, samo poljubaca i nekog...ne znam, cudnog osecanja, kao da se sve uklopilo. Elem, veoma me je zbunio san jer je znam dosta dugo i dugo se druzimo i nikad, ali bas nikad nisam na nju gledala na taj nacin. :smirk: Ne znam sta mi je sinoc bilo u glavi, ali se nadam se se nece ponoviti jer stvarno ne zelim da razmisljam tako o njoj.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nešto jako strava i sa dosta čudnim osećajima, ne znam tačno kako bih objasnila. uglavnom dobijala sam neke moći od nekih valjda mitskih stvorenja heroja povezanih sa planetama i prirodom :love:
postojao je neki spisak koje sve moći treba da sakupim pre nego što krenem na neki zadatak i onda sam tako išla na razna mesta da pronađem ta bića što treba da mi prenesu moć. prvo sam dobila od neke crvene žene i ne sećam se kakva je to moć bila, ali osećaj je bio strava, kao njen duh je prešao u mene i prešla sam na novi level :lol:
i onda sam bila nešto da se borim po nekom getu nekim zgradama ne znam da prizivam nešto sa nekom devojkom koju prvi put vidim, a jako je lepa i dala mi je broj i zaboravila sam ;(((((((
posle sam dobila isto ne sećam se koju moć od nekog plavog vuka koji je kao povezan sa mesecom i morem i isto tako se kao pojavio njegov duh i prešao u mene. jao kako je moćan osećaj hoću opet da tako nešto sanjam
do kraja nisam ni ispunila celu listu, probudila sam se, pokupila sam negde oko 7 moći od 12

i lekove za spavanje :radosnice:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Imao sam skroz obican, really vivid san, u koji necu da ulazim sad u detalje...ali nesto neobicno se desilo na kraju. To nikada pre nisam sanjao, cak ni nista slicno tome. Dok sam se vracao kuci, hodao sam praznom ulicom, i u jednom trenutku sam cuo neku neobicnu buku, poput vetra, iza sebe. Okrenuo sam se i video smrt. Oko kosaca je svud bila tama, poput crnog dima. Odeca mu je bila trula, tamna i imao je kapuljacu preko glave a umesto lica mrak, nista. Dok je polako klizio prema meni, dubokim glasom koji je odzvanjao je rekao "...A koja je tvoja poslednja zelja?" Krv mi se sledila, izgubio sam dah, vise nisam mogao da udahnem opet. Probao sam da trcim, noge su mi bile jako teske, nisam mogao ni da se pomaknem, vec sam pao na kolena i tada sam se probudio. Kao sto rekoh, san je bio veoma vivid, onaj od snova u kojima imate sva cula, ukljucujuci culo mirisa i dodira...sve je delovalo kao da je potpuno stvarno, i nimalo nije bilo prijatno.

Da li neko mozda zna sta znaci sanjati smrt-kosaca, ili te grim reapear-a?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da mi je rekla da gledam film witnesses štagod to bilo

ovo postaje zanimljivo da mi se u snovima preporučuju filmovi koje nisam gledala pored toga što sanjam pesme koje nisam slušala i koje ne znam ni da li postoje jer tekst uvek zaboravim
Korisnikov avatar
By Arijel B
da sa ogromnog prozora, koji zauzima citav zid sobe, visok nekih 5-6 metara, stojeci na ivici kreveta, koji zauzima citavu sobu, skoro, skidam razapetu zavesu, vezanu za klinove u coskovima namotanom zicom i da namotana zica dostize zapreminu pristojnog klupka.
Korisnikov avatar
By badu
neverwinter ili pwi, ali rl verzija
mmm
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
koliko sam ja voleo pwi pre...dok nisu izbacili eso =3
Korisnikov avatar
By badu
ja ga nisma igrala više od godinu dana, i odem pre koji dan i ... blah.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!