Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2623347#p2623347]EnMademoiselle napisao:[/url]Leonard Cohen: I'm Your Man (2005)
http://www.imdb.com/title/tt0478197/" target="_blank

dokumentarac ko dokumentarac nah
ali kakav je to čovek...........
ja ne mogu da iskažem koliki utisak i uticaj on ostavlja na mene makar knjigu napisala o tome
to mislim. zapravo ne, ne mislim ništa o tom čoveku taj čovek se oseća.

te dve tvoje +

ma sve

ali ova pesma je van konkurencije iz određenih razloga. i ne smem baš bilo kad da je slušam.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Moram da pogledam taj dokumentarac.

Ont:
Volem ga.
Njegov glas me opusta.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
^ ma bože sačuvaj koga su sve stavili u taj dokumentarac. meni je više nastupa skroz off nego što ide uz njegov stil. ali ono, odgledaj. seedujem dugo već sve ovo na tpb pa skidajte

Slika
By Ulix
Odrastao sam uz Koena. Moji roditelji su ga dosta često puštali, tako da je njegov glas jedno od mojih najranijih sećanja. Valjda nisam imao izbora, pa ga (eto) volim i ja. :P

Ne volim samog Leonarda Cohena, međutim znam da je odgovoran za album Nine Simone koji volim - To love somebody i pesmu Suzanne. Mnogo puta kada mi je teško, u Bostonu odem kraj reke koja mi je blizu kuće i slušam ovaj album, tako da mogu da cenim Cohena barem indirektno, kroz Ninu Simone:

By space_oddity
Često mi leži. Različiti albumi za različita stanja. Bila na koncertu u Puli prošlog leta - fenomenalno je bilo.
Ovih dana često slušam Death of a Ladies Man, naročito pesmu Iodine.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e, deste.

Leonard is proud to announce his 13th studio album, Popular Problems. It will be released on September 23rd, two days after his 80th birthday.

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!