Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Posjedujete li status nezaposlene osobe

Da, posjedujem
25
49%
Ne, ne posjedujem
17
33%
Cigan sam
9
18%
Korisnikov avatar
By 2kune
#2624497
Što je bagro političkokorektna? Zar smatrate svoj bijedni način života u stanovima i na kreditima toliko superiornijim? Ciganski način ekonomske neovisnosti je rasizam onoliko koliko je rasizam čergare pretvarati u neokapitalističke klonove poput vas. :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Zvonki
#2624499
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624480#p2624480]*deni* napisao:[/url]raditi je vrlina a ne raditi,e to je milina. ne trpim ljude i njihove osobine,pa cinim sve da jednog dana mogu dostojno da zivim od rente. samo da ne moram da trpim sitne kolegijalne obzire i sefove po firmama.
Ja to sada trpim...te kolegijalne izlive neznosti proooliv dobijem,mada da ti akzem ima normalnih neisfoliranih kolega
Korisnikov avatar
By Zvonki
#2624503
Vidis ja nisam video trecu opciju,da 2 kune ajde mio objasni sta pod "cigan sam" podrazumevas? Jel to znaci da Cigani ne trebaju da rade? Ili to znaci da Cigani nisu dovoljno obrazovani da bi radili? I kako se tio odnosi na nas "bele" ili "belce"? Ili mozda nije Belce vec mozda kako se to odnosi na nas "srbe","Hrvate","Slovene"?
Korisnikov avatar
By Madonna
#2624525
Ali ovaj koji nam se obraca s neke uzvisene pozicije, kao on nije deo sistema :radosnice:
By Speculum Columbae
#2624545
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624497#p2624497]2kune napisao:[/url]Što je bagro političkokorektna? Zar smatrate svoj bijedni način života u stanovima i na kreditima toliko superiornijim? Ciganski način ekonomske neovisnosti je rasizam onoliko koliko je rasizam čergare pretvarati u neokapitalističke klonove poput vas. :njanjanja:
ali ja živim u kući i bez kredita : (((((((

ne znam zašto tako burno reaguješ, prosto sam pitao da mi objasniš šta si hteo tačno reći trećom opcijom? to što nisam razumeo nije uvreda.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
#2624547
Nije se bolan uvredio, nego je jedva čekao da poentira pošto je naleteo na prvi primer onoga što misli da je reakcija, koju je inače želeo da izmami, da bi rekao ono što je želeo da kaže i time pokazao koliko je kul i pametan. : ((((

Samo što se malo zatrčao u želji da poentira... : (((
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
#2624555
Čisto sumnjam, prosto ne verujem, obzirom da nije postavio ni jednu temu bez zadnje namere, a jednom u svake četiri godine napiše iskren post o svojim stavovima i mislima, te se usudi da pojasni nešto običnim smrtnicima.
Korisnikov avatar
By *deni*
#2624615
vi''te, velika je prednost kad imas nekoga ko vesto ume da barata recima,da te odusevi i zabavi verbalnim bravurama. pogotovo danas,kad dominiraju mule,mufloni i druge nemuste dosade,ili muste,ali opet dosade.2kune je zabavan i vise od njega ne trazim.
Korisnikov avatar
By *deni*
#2624681
ja sam napisao da vise ne trazim,zato sto sam skromna i pitoma,suptilna osoba.Zadovoljavam se i sa malim,nisam alav da vicem samo DAJ DAJ DAJ!
Korisnikov avatar
By antibiotic
#2624683
Znam da si suptina osoba darling, retko ko poseduje tako istancen ukus za retro folk umetnika za koje niko nije cuo... ali da se zadovoljavas malim... hmm...
Korisnikov avatar
By *deni*
#2624688
pa maco ja kazem da se zadovoljavam i sa malim i da ne trazim preko ljeba pogacu.no ako mi se ponudi vise i vece naravno da cu uzeti i to.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!