Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Kako se meni riga od ovog levo.
Korisnikov avatar
By Mars
Dakle toliko su mi se OGADILI da se to ne da rečima izraziti.

Pustio neki dnevnik lokalne televizije kuci, posle duže vremena...i kad su tu krenuli likovi da izlaze, oni koji su već po nekim funkcijama, kadar SNS...PROVERENI retardi, tip koji je u školi jeo sopstvene SLINE da bi dobrovoljno zabavljao bulije - je sad neki kurac u lokalnoj samoupravi...i to samo jedan, SVI ostali su takvi.

Jedan se hvali da je kupio diplomu ekonomskog u Beogradu za k4,5e i sada je direktor vodovoda. Direktor javnog komunalnog je isto retard koji je 16 godina studirao visu masinsku skolu, jedna vucibatina i bitanga kome se LICE promenilo jer su mu sad dali da nosi odela i kravate, pitam posle ljude kakav je na poslu, kazu - ne pitaj, skot skotski...

Ne znam da li ste videli podmladak iz ALEKSANDROVCA, recital u stihu sa prigodnim mlaćenjem balonima u bojama stranke...

Nešto: "Vučića ŠERUJEMO jer u njega VERUJEMO" +++++++++++++++++++++++++
Korisnikov avatar
By Mars
ovo

EDIT: svi su biserni, ali obratite paznju na retarda levo koji ni ono malo teksta nije bio sposoban da zapamti
Korisnikov avatar
By Mars
koliko sve ponovo postaje nepodnošljivo, koliko je sve otišlo u kurac

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja cu da glasam za ujedinjene jednoroge srbije.
Korisnikov avatar
By Mars
Plakala kao kad nadođe poplava u Severnoj Koreji pa plaču jer je pokvašena slika kim dzong ila, una, govana... a za mrtve ljude ih baš briga.

Supruga plakala zbog emisije. A on je tešio. A emisija koči i usporava reforme.
danas, tj vec juce je usred Kneza na standu SNS-a neka budala izigravala supermena (ozbiljno, sa sve kostimom) pa mi (ni)je jasno da li je to bila parodija supermena iz Feketica....e kad se ovi sprdaju sami sa sobom....
Korisnikov avatar
By bas bleu
zasto samo ja da imam transfer blama...

Korisnikov avatar
By Herald
PRVI potpredsednik Vlade i lider naprednjaka Aleksandar Vučić boravi u Rusiji na detaljnim zdravstvenim pregledima - saznaju nezvanično „Novosti“ od izvora u vrhu SNS.
Korisnikov avatar
By Herald
"Neću da se saglasim sa tim da je sloboda govora da su svi u Srbiji psihopate koje svoje ljude trpaju u hladnjače i visoke peći, to nije sloboda govora"

link
Korisnikov avatar
By Herald
Žestina i snaga kampanje neistina, ma koliko puta bila ponavljana, ne može da promeni jednu čistu i jasnu stvar, kao suza, a to je da je Srbija slobodna i demokratska zemlja", piše u pismu premijera Srbije.

link
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!