Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Samo da nije na foru Will & Grace i sitcom.
Korisnikov avatar
By Mars
:zev:

dramedija. nekako mi je uvek lakše kad besmisao dobije ime.
Korisnikov avatar
By Waldorf
hbo sitkomi su curb your enthusiasm i girls i od klasičnih sitkoma imaju samo formu od 30 minuta. kontam da će i ovo biti tako nekako.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nešto mi ne izgleda obećavajuće, ni interesantno, iako u sebi osećam želju da ispadne dobro.
probao sam ovo da gledam zaista...uz svu moju dobru volju. Unfascinating, purile and superficial + some serious underacting.
Girls u odnosu na ovo izgledaju kao jebeni Čehov, ili Ibzen.

Jako me nervira ta slika gej muškaraca kao večitih sužnjeva heteropatrijarhata/tj. idealnog sveta bez žena koje takav sadržaj stalno pruža. Nemam snage za perpetuiranje istih stereotipa iznova i iznova.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Po trejleru ja vidim da je to neki paralelni svet bez zena gde su svi muskarci zgodni i imaju savrsene zene,poslove i ostala sranja,nazalost ja jos nisam domacica koja je usamljena pa da gledam ovakve serije da bi u sebi gajila lazne nade da cu ja jednog dana sresti princa na belom konju.
Korisnikov avatar
By V25
Potpuna glupost. Pogledao sam prve dve epizode. Sve u fazonu - kako doći do kurca, kako se osloboditi međ' pederštinom… Sve smo to već videli. Ako ćemo iskreno, iako nisu slične, Queer as Folk je daleko bolja.
By filipkum
Ja gledam ono kako izadju epizode, ali jeste dosadno, ne znam gde je to comedy u dramedy, ali svidja mi se konobar bear najstariji clan trojke
Korisnikov avatar
By dharmox
Samo prvu sam pogledao i dosta mi je.
Dramedija kao oznaka žanra je idiotizam, a serija smeće.
Korisnikov avatar
By Marvin
al ih ocrnisteeeee

meni sasvim ok, za razbibrigu, zashto da ne
Korisnikov avatar
By nsc
meni slatko i uzivam u tome
Korisnikov avatar
By Laerem
Pederi iz San Francisca. Bljak.
Korisnikov avatar
By gorilica
Krenula druga sezona. Cekam da se nakupi nekih 5-6, pa da odgledam u cugu, kao sto sam odgledao prvu sezonu celu, u jednom danu.
Ne znam zasto je nekima dosadna. Meni je bila super i realisticna skroz. Nesto izmedju Queer As Folk, i gay verzije Sex and the City. Tri realna mlada coveka, u realnom gay svetu San Franciska, sa vise manje realnim pricama oko njih.
Korisnikov avatar
By Mindphaser
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2684138#p2684138]gorilica napisao:[/url]Krenula druga sezona. Cekam da se nakupi nekih 5-6, pa da odgledam u cugu, kao sto sam odgledao prvu sezonu celu, u jednom danu.
Ne znam zasto je nekima dosadna. Meni je bila super i realisticna skroz. Nesto izmedju Queer As Folk, i gay verzije Sex and the City. Tri realna mlada coveka, u realnom gay svetu San Franciska, sa vise manje realnim pricama oko njih.
I meni se ova serija veoma dopala. Decko i ja smo je odgledali u cugu, tokom jednog poslepodneva/veceri. Interesantna prica, realisticni dijalozi i, sve u svemu, jedna od boljih serija koje sam u poslednjih par godina odgledao.

Nisam jos pogledao prvu epizodu druge sezone, ali decko mi kaze da je obecavajuca :meda: :cowboy: :brada:
Korisnikov avatar
By bern
ova serija zasigurno je dosadna svakom ko nalazi da je "queer as folk usa" zanimljiva.

čekam 3. epizodu.

dobre su prve 2.

edit
PS
ne "zanimljiva" nego "vrhunska"
By Ulix
Estetski mi je interesantna i dopada mi se ritam. Likovi su, međutim, toliko isprazni da čak nisu ni na tom stupnju da mogu da kažem da su stereotipi.
Korisnikov avatar
By Tungi
Potpuni mi je bljuv i jeftina kopija QAF.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!