Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
nekog leteceg hodzu koji se obrusava sa minareta na mene, a ja bezim, bezim po celom Ohridu
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sanjao sam da sam dobio dete i da sam ga nazvao Igor. Znači WTF?! Koliko god da je mala verovatnoća da ću ikada dobiti dete, neuporedivo je manja da će se zvati Igor :lol:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Naletio na neku staru prijateljicu koju nisam vidio godinama. Nasred glave je potapšao kao da je neka pudlica. :lol: Ostatak sna se ne mogu sjetiti čitavi dan.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da mi je neko preko trenutne tetovaže istetovirao ∠ (znak za ugao valjda ?) samo horizontalno flipovano i ta gornja crta je tek bila započeta nije izvučena do kraja ali kao tako je trebalo da bude. pojma nemam

i nešto da sam išla u neku kao privatnu srednju školu u nekoj staroj vili i svi iz odeljenja koji smo išli e sad se ne sećam da li na građansko ili na veronauku, smo smarali neku opet se ne sećam profesorku ili je to kao bio školski pedagog da nam piše preporuku da treba da čitamo neku stranu knjigu kako ne bi imali vremena za taj čas. opet pojma nemam kakve veze

i još nešto kao da je bilo neko sklonište i unutra neke epruvete sa nekom hemijom ljubičasto crvenom ne znam i da je neko to ukrao i onda sam ja to istraživala i posle su mi banuli kući i krenuli da iskopavaju celo imanje oko tog skloništa i tu sam se nešto skrivala pa je došlo do nekog konflikta i ne sećam se. što ne volim ovako kad ne napišem bar u kratkim crtama šta sam sanjala čim se probudim, pa ne znam o čemu se radi posle kad se setim nekih scena -.-
Korisnikov avatar
By emo_haos_
neki put u francusku, drumom, sa drugaricom iz osnovne škole. potom neki duplex stan, kao ja iznajmljujem donji deo potpuno oblivious za korisnost drugog dela i najednom stanodavac želi da iznajmi i gornji deo i ja se protivim tome...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Sanjao sam da radim u nekoj bolnici.
U jednom trenutku ulazi Eminem i počinje da urla, traži neki nalaz.
Ja mu kažem: "Ja sam ovde veliki autoritet, nemoj da mi urlaš, ako potegnem veze ima samo pod šatorima da sviraš!" On se smiri i ode.
Korisnikov avatar
By Timothy
Skontao sam da u poslednje vreme stalno sanjam neke Hunger games/Battle royale sa varijacijama naravno....uglavnom pobedim jel....ili kraj nije definisan.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Sanjao sam da sam prvo doma (?) pa na nekkavim klimavim ljestvama (?) i naravno kao najveća budala njišem se. Na neku foru ne razbijem zube i uspijem sići bez pola problema. Pa onda odjednom se taj dom/kuća/stan/štoveć pretvori u prostorije prepune ljudi koji se pojavljuju kao da dolaze na nastavu. Gomila visokih frajera (1.90ak m) i nekih dykeish cura sa masnim neopranim glavama. Sjećam se neke cure koje je bila sva izrezbarene kose, gomile boja. Ja naravno blejim. Uskoro radim na tome da se izgubim van, ne želim više unutra biti. Sada se radnja seli van i idem u suprotnom smjeru na ulici a svi u onom drugom. Kao da je vani neka manifestacija, koncert možda (Dalake Obala, što već nastupa). Imam neke kao karte a njih na kraju bacam. Naravno znojim se kao konj a vani nije niti toliko toplo a zapravo je (snovi eh, ništa nema smisla). Ispred mene neka djevojka baca neku bocu sa sokom i pretvora se u nekog ponija (koji kurac). Svi oko nje smiju se. A ja ju zaobilazim. U tom trenutku se budim i imam osjećaj kao da je netko na mene bacio traktor.
Korisnikov avatar
By hippo...
da se ljubim sa najboljim drugom..
Ali samo mi je posluzilo da utvrdim da sam gay.
cak ni u snu nije moglo da mi bude lepo. sve sam se nesto povlacila u trzala da mi ne pridje..
a kad jeste samo sam skupila usne i rekla .. NE :lol:
Korisnikov avatar
By Hellas
EnMadm kako se raspituje kako da ode na marketing konferenciju u Zagreb, i to je to.
Vrlo mastovito :lol:
Korisnikov avatar
By bothways
Obično sanjam gomilu nekih gluposti i nekoherentnog tumaranja.

Ali sinoć sam po drugi put sanjao situaciju gde imam 3 brata različitih godišta (jedan ima oko 6 godina, drugi je pozni teen, a treći je par godina stariji od mene), a koincidentalno svi idu u školu, i to u isti razred. U prvoj epizodi (kad sam to sanjao pre par nedelja), kad sam ih posetio u školi tokom nastave, dva starija brata su izrazila negodovanje što sam došao, na moje zaprepašćenje, jer im nisam ništa nažao učinio (koliko se ja sećam). A u drugoj epizodi, takođe su bili vrlo neprijatni, a pošto sam sedeo do srednjeg brata, on mi je bukvalno skoro u suzama rekao da ne želi da me više ikad vidi u životu i da smesta odem, sa čime se najstariji praktično složio, iako je sedeo nekoliko klupa daleko. Jedino je najmlađi brat bio dobar prema meni i voleo što dolazim u posete. Bez previše opcija, napustio sam učionicu dok je čas trajao, sav pokunjen i nesrećan što me je oterao (rođeni?) brat koga nemam.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Da mi se (ponovo) promenio profesor fizike, neku zenu (koja mi je kao profesorka) i muvanje sa njom. :retard:
Korisnikov avatar
By mOwbid
dobila sam žirafu. :kopanos:
mama nije volela što imam žirafu. :cut:
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615381#p2615381]Jheronim van Aken napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615144#p2615144]bothways napisao:[/url]

Ali sinoć sam po drugi put sanjao situaciju gde imam 3 brata različitih godišta (jedan ima oko 6 godina, drugi je pozni teen, a treći je par godina stariji od mene)
id, ego i superego.
A mozda je sadasnjost,proslost i buducnost
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
evo ko me terao da dižem onu temu za najstrašniji film i pišem o paralizi sna.

1. opet me stigla neka anksioznost u snu. fazon bili smo u nekoj ogromnoj kući gde je trebalo da pravimo neku žurku i ja otišla da vidim jednu sobu a drug bio u drugoj a ta soba ogromna i ja kako koračam sve osećam neki pritisak kao gomila nečijeg prisustva oko mene a soba prazna i krećem se brzo nazad ka vratima da kažem drugu da nešto nije u redu da se sklonimo odatle i otvaram vrata od sobe i vidim da njega ubodenog nožem i tu sam se probudila znači aaaaAAAAAAAAAAAAAAAAA fak fak fak kako je užasan osećaj i kako mrzim kad mi se to dešava skroz se isparanoišem

2. nešto da mi je neko govorio da treba negde da dođem da pričam sa vanzemaljcima (?) :lol: i onda me je neko vozio kolima i ja gledam u vis a iznad mene drveće ali baš jako lepa scena bila onako procvetalo i nekako neuobičajena krošnja je bila i nebo uopšte i do kraja sam se i tu probudila taman kad sam kao došla na to mesto gde je trebalo da pričamo

3. da smo pljačkali našu srednju školu koja je bila sve samo ne naša srednja škola više kao neki univerzitet i hteli smo da nađemo neki deo ili neku knjigu nešto staro nemam pojma i kao tražili i ja gledala po direktorovoj kancelariji i nikako da nađem i naiđem na još neku kancelariju i skontam da je jheronim van aken-ova :smeh: i tu sam gledala neke gomile knjige njegove o meditaciji i duhovnosti i htela da uzmem nekoliko da ponesem da čitam pa mi bilo glupo da uzimam bez pitanja i onda nisam
i na kraju se nađem sa tim društvom koje je bilo da pljačka i drugarica traži žvaku i drug joj ponudio 5 zeleni i nije htela taj i onda sam joj ja dala beli orbit mada inače ja kupujem zeleni 5 uvek. kako god

4. da je prekoputa mene bila neka radnja i trebalo je da idem da kupim "džin (kao piće (?) a ustvari je bio neki šećer (?)) u prahu" VATAFAK i bilo je snežno napolju i i dalje je padao sneg i ja dobro ajde krenem da kupim i vidim da ispred radnje stoji gomila velikih miniona a svaki je bio različit i jako su slatki bili i nešto protestovali :sweet: uglavnom nisam mogla da uđem

pa zanimljivo bilo sve uglavnom posle ovog prvog jebem ti taj osećaj
Korisnikov avatar
By HalfJack
Brat je mene i neke klince sestrične, bratiće vozikao u autu. Jako je dobar i prvo je pregazio neke zečeke ili peseke pa je onda došao do ruba ceste i već sam mislio da će se skulirati a kad ono krećemo u provaliju i baš u tom trenutku sam si mislio 'a krasno svi ćemo tu poumirati' :lol: I onda kao da smo u filmu pa fokus se udaljuje i auto se ne vidi i kao da se sve fokusira na neki dio ceste i prirode, a u pozadini se čuje kako auto pomiče se po planini. Nakon toga radnja skoči na neko selo koji već kurac, a ja ispadam kao glavna zvijezda u filmu (Bettie Page?) i čisto tako za kraj filma odradim neki solo i lupam po klaviru u nekoj tmurnoj atmosferi. :radosnice:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da sam išla na exit sa "bivšim dečkom" x
a pre toga da sam šmrkala neki sivo beli spid iz fluoroscentne narukvice sa "bivšim dečkom" y i on me pitao kao zašto šmrčem sivo ne belo pa ne znam stvarno

i posle da sam išla u vojsku vozom i tu upoznala neku devojku i morale smo da zamenimo mesta kad smo stigle jer je u vozu bio neki pandur koji nam je zapravo bio načelnik i rekao je da ne smemo da se kao poznajemo dok smo u vojsci pa da ne bi bilo sumnjivo što sedimo jedna pored druge kao da ja pređem na neko drugo mesto i ta devojka isto i onda sam tako malo provodila vreme u vojsci ne sećam se po nekim treninzima i svlačionicama i mislim da sam se tu smuvala sa nekom i uglavnom posle bio neki napad i sećam se da je taj voz kojim smo došle eksplodirao tokom toga i tu sam se probudila
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
e a pre par dana što sam sanjala sve kao da me neko juri i nikako ne stignem da vidim lice i svaka neka zajebana situacija u kojoj se nađem na kraju vidim opet tu osobu i skontam da je ona odgovorna i opet jurim da je vidim i ne vidim lice i tako jedno 5-6 situacija bilo i na kraju stoji ta osoba blizu do mene sa kapuljačom ali neko kao da me drži i ne mogu da se približim da pogledam ko je i samo odjednom čujem sebe kako gledam u nju i govorim "pa to sam ja jebote" i ona se samo nasmeje i okrene i ode i ja prepoznam svoj osmeh na njoj i kao to sam stvarno bila ja i tu sam se probudila

koliko je carski trip :love:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
^ schizophrenic a little?
MA JOK NAPIŠI JOŠ KOJI POST SAMA SA SOBOM MOLIM TE NIJE DOVOLJNO ZA DIJAGNOZU

:facepalm:
Korisnikov avatar
By gossip
ne secam se snova vec duze vreme
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!