Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
znam da si osamljen tamo u dalekom svijetu gdje je potrebno znati kako se para noja, ali iz pedagoških razloga mnijem da ti nijesam najprilagođenije društvo... :maji:
Korisnikov avatar
By Vel boy
eto, da je ovaj forum iole, iole ozbiljan, kreatura iznad bi dobila trajni ban još onda kad je prvi put isto rekao (ili bilo kome nešto slično), ima tome vremena.
no, pošto je od foruma napravljena odrkotina za špricati jizz po nahođenju, to ću se suzdržati dovoljno te reći samo - našao se jedan deni u drugom kao krpa zakrpu, vela kriva što je živa i sl... tipično.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja u tom spominjanju artiljeraca i njihove nepreciznosti prepoznajem aluziju na seksualni čin, odnosno na izostanak istog, odnosno na to da je neko ostao suve pizde. Ništa drugo.
Korisnikov avatar
By 2kune
s obzirom na sve što se događa u Ukrajini, ovo je sve još OT :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, možemo mi i u Urugvaj da odemo, Veli opet neće biti po volji. Zašto niste u Azerbejdžanu ? - pitala bi.
Bolje bi vam bilo da ste tamo, nego ovde. Zašto ? To niko ne zna. Tako bi, kaže Vela, i meni bilo bolje da nastupam negde drugde, a ne na Forumu, Sixtu bi bilo bolje da, umesto export - import preduzeća, otvori baraku za prodaju imalina, pertli i banana, denni85 bi trebalo da bude pod banom, umesto u statusu slobodnog korisnika itd. Vela je ekspertkinja za studije o tome kome bi šta ' bilo bolje ' i gde bi ko trebalo da ide i bude, umesto što je tu gde jeste i što je to što jeste. :njuska:
Korisnikov avatar
By 2kune
yap... imade takovih ljudi... ali obično su stariji od 60 i redovito su penzionisani oficiri... i vode kućne savjete... i ne znaju uključiti komp... nejasna mi je anomalija kojoj smo eto izloženi na ovom forumu... :neznam:
Korisnikov avatar
By 2kune
elem, vrnimo se mi U krajini... moje je mišljenje da su se zapad i Putin fino dogovorili o podjeli Ukrajine... zaključujem to s jedne strane po Putinovoj pasivnosti kako političkoj tako i vojnoj... a s druge pak strane zapadna štampa neprekidno javlja o fašistima ekstremistima među pobunjenicima i analizira stanje kao da je raspad neminovan... i to sve usprkos mnogobrojnim činjenicama, apelima i izjavama običnog ukrajinskog življa da je Ukrajina jedinstvena, da se jednako pobunio i istok i zapad Ukrajine, da su maskirani obični prosvjednici jer se tako štite od berkuta...
Korisnikov avatar
By Vel boy
@deni s asterisCima, ništa ti nisam rekao što ti i drugi još davno već nisu rekli
ali, s... i eksport-import preduzeća :rotflmao:

@dvičak, iskustvo te javna riječ o tomu. neko ih ni s preko 60 nema...
no, ONT, mogao bi priložiti linkove gdje i kako zapadna štampa neprekidno javlja o fašistima ekstremistima među pobunjenicima...
ne ciniziram, ne kažem da je nemoguće, samo bih želio to vidjeti budući da nešto ne naletih ovdje o tom u zapadnoj štampi a istina nije da naročito puno pratim ovo.
Korisnikov avatar
By blenta
nista ne preostaje nego da ti vela
zasednes na ukrajinske verzije blica, b92 i onlajn peticije
te sprecis rat kao onomad u siriji
Korisnikov avatar
By Vel boy
blenta i deni, odskakutajte. :noob: nisu ove ozbiljne teme za vas...

elem, ONT, dobro, pročitah što brže mogu o stranama u ukrajinskom konfliktu.
moje mnijenje - iako sam totalni protivnik putin-yanukovich sistema, koliko vidim, u ukrajinskoj opoziciji preovlađuju ne naročito znatno mentalnopolitički bolji. npr. Yatseniuk se ističe protivljenjem gej ljudima (slično kao putin), Khrushevskoho mitinge kao da predvode političari zaista pronacifašističke ideologije iz Соціал-національна партія України, tzv. Всеукраїнське об'єднання «Свобода» , ....
jedino Klychkov Український демократичний альянс за реформи Віталія Кличка možda nije baš loš.

ah, izgleda da za situaciju u Ukrajini zaista posebno važi ona be the change you seek to bring
Korisnikov avatar
By Vel boy
....tako da ne vidim na koji déjà vu autor teme imputira...
Otpor kao i ostatak socijalliberalnijeg i socijaldemokratskijeg dela srpske opozicije se borio, u rušenju autoru milog smiloševića, za progresivnije ideje.
to što je mrakobes koštunica s spcom u fuziji pravoslavističkog fundamentalizma i neostaljinizma uzurpirao opozicionu stvar u Srbiji je tragika kroz koju još uvek prolazi Srbija.

zapravo déjà vu je jedino u autorovom mentalnopolitičkom umu koji se puno puta na forumu dokazao u sjedinjenju i režimskih (putin-milonov-mizuljinovci) i ovih nacifašističkih (parubiy-tyahnybok-yatsenyuk) od pobunjenih, ujedno u njemu.

@denika, idi vidi jesam li tamo iza onog pedesetpetog ćoška, odskakutaj u tvoja carstva trasha i tracha, opet ti kažem. :noob:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jesi li ti svesna da ti u prvoj rečenici fali čitav jedan, završni deo ?
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611933#p2611933]Vel boy napisao:[/url]@deni s asterisCima, ništa ti nisam rekao što ti i drugi još davno već nisu rekli

no, ONT, mogao bi priložiti linkove gdje i kako zapadna štampa neprekidno javlja o fašistima ekstremistima među pobunjenicima...
ne ciniziram, ne kažem da je nemoguće, samo bih želio to vidjeti budući da nešto ne naletih ovdje o tom u zapadnoj štampi a istina nije da naročito puno pratim ovo.
Cicek, Sixto prvih 4 godine u svojoj radnoj knjizici ima opecatirano kao osnivac DOO za uvoz i izvoz, mahom prehrambenih proizvoda. Dakle od 2004. stalno ZAPOSLEN. :kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611960#p2611960]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611933#p2611933]Vel boy napisao:[/url]@deni s asterisCima, ništa ti nisam rekao što ti i drugi još davno već nisu rekli

Cicek, Sixto prvih 4 godine u svojoj radnoj knjizici ima opecatirano kao osnivac DOO za uvoz i izvoz, mahom prehrambenih proizvoda. Dakle od 2004. stalno ZAPOSLEN. :kiss:
Stvarno ? Nisam imao pojma, zaista, sasvim slučajno sam stavio export - import u tvom primeru, pa pogodio. Izgleda sam stvarno vidovit. :gatara:
Korisnikov avatar
By Vel boy
@sixto, :roll: :retard: :rotflmao:
ja sam još 1994e s 18 godina bio zaposlen, još pre emigracije. pa ovde od 1997e do 2007e, većinom vremena. pa od pre dve godine, i sada. možda je tebi novina, ali ja sam i sada zaposlen, radim preko interneta work from home job.
i šta sad? :trep: da pišem curriculum vitae na ovoj oddrkotini koji se forumom kao naziva? :lol:

oh, btw., zadnji put kad smo čitali o sixtovim poslovima, bio je učitelj :pokazuje: nekim đacima, žalosna im majka. nikakav eksport-import "osnivac DOO za uvoz i izvoz, mahom prehrambenih proizvoda" . šta je sledeće, raketar :rotflmao:
By Sixto
Miko. Gay-Serbia ne placa moderatore, a ti jos manje si moderator, jedino si non stop ovde.
Ti kao radnici Beobanke u stecaju. Misle da imaju posao, ali nisu sigurni jer non stop godinama sede kuci. :lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
sixterko, kakve veze sad imaju moderatori koji ionako ništa ne rade (čast izuzecima iz prošlosti, a kojih više nema u timu) a za koje znam, još pre tebe, da nisu plaćeni...?
ja non-stop ovde? od juče negde u ovo vreme do sada u ovo vreme, nijednom. dakle, na sat vremena u 24 sata. ako je to non-stop, onda se vidi da si koštuničin kadar uposlenika pionira koji datira 2004e.:pokazuje: drugim rečima, sixto je ne samo :retard: već okorelo lažljivi :retard:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako to misliš - Ne rade moderatori ? Pa zar ti se skoro nije lično obratio i tvojim slučajem specijalno bavio niko drugi do - glavni superadministrator Nikola ? Na najvišem, dakle, nivou se razmatrao tvoj slučaj. :yes:
I ne znam kako je moguće da si na sat vremena u 24 časa ovde, kad sam te video online svaki put kad sam i ja bio online ? A ja sam barem ovde 24 časa dnevno.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Nikola je davno digao ruke od ovog mesta. to sam saznao.

u vezi mog tačnog bivstvovanja npr. juče-danas, da si hteo videti kada je bila moja poslednja poseta pre moje današnje prijave, video bi da je to bilo juče negde poslepodne po EST. dakle, 24 sata.
još nešto, deni?
Korisnikov avatar
By *deni*
A što je tebi toliko bitno da dokazuješ kako si ovde jako retko i kako nisi bio 24 sata i da si samo po pola sata - sat ovde , ne više od toga itd. ? Zašto ?
Korisnikov avatar
By 2kune
o pa on je zaista jako rijetko ovdje... ostatak vremena od tih 25 sati dnevno što je logiran potroši na dokazivanje toga da je jako rijetko ovdje... a ti imadeš ženski mozak pa se ne razumiješ u IT tehnologiju i protokole prekooceanskog logiranja :P
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, evo, moj ženski mozak to stvarno ne može da razume, ni čudom da se načudi. Skoro je, baš u vezi sa tim vremenom provedenim na Forumu, objašnjavao u čitavom jednom ekspozeu da to što je 24 časa bio online na Forumu jeste posledica jednog propusta. Navodno, zaboravio je da udari X i zatvori prozor na Exploreru, pa se činilo da je neprestano online, iako je on za to vreme ludovao po gradu i išao na džoging. Možeš misliti. :ozbiljan:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!