Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Treba li je bojkotovati?

Triba
6
40%
Ne triba
4
27%
Hej, Jugosloveni nek se cuje glas, mi smo slicni steni bratstvo spaja nas.
5
33%
Korisnikov avatar
By *deni*
Slažem se, jeste matora, ali je seksepilna, baš ko i Neda Ukraden, koja je još starija od nje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja bih pre išao na Nedin koncErt, jer ima više živih numera u repertoaru, a ne volim na koncErtima da dižem upaljač i njišem se uz ' Malo mi se pica cipa ' tip numera, već više volim da se razigram u kontinuitetu.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Uh ne znam ni koliko iam godina teta Doris ali cini mi se da je isal na sec sec,povuci potegni :P
Ne komentarisem ljude koji svoje godine kriju palsticnim operacijama,ipak vise volim da gledam prirodnu lepotu
Korisnikov avatar
By *deni*
Prirodna lepota s godinama kopni i nestaje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Doris ima jedno 52, 53 godine, tako nešto.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kad sam bila mala, ona je vec bila vel'ka, tako da nikako ne mogu da je gledam rendgenskim ocima i dozivljavam kao seksualno bice.. doduse, generalno osobe sa 30+ godina ne gledam kao seksualna bica.. :kopanos:
Korisnikov avatar
By 2kune
paaa... recimo radije da se tvoje ja vidi u tome koliko je para zaradilo za plastične operacije kada prirodna ljepota presauga i ostane samo umjetna... :alexis:
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol: Pa jeste, istina je.
A i ta povika na umetnu lepotu mi je deplasirana. Umetni kukovi, umetne kose, umetne trepavice, umetni nokti, sve je ok, samo lepota nije dobra ako je umetna. Kako to ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa 'oće njih da krešu, iako su matore, libido je u velikom porastu kod mlađih momčiTJa poslednjih godina, još ako je ženka sa telEvizOra, to joj je dodatna prednost. Eto i Nedu Ukradan saleću na njezinim nastupima, traže joj pičke naveliko, iako gazi šezdesete uveliko. :yes:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611890#p2611890]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]kad sam bila mala, ona je vec bila vel'ka, tako da nikako ne mogu da je gledam rendgenskim ocima i dozivljavam kao seksualno bice.. doduse, generalno osobe sa 30+ godina ne gledam kao seksualna bica.. :kopanos:

nisam ni ja do pre par godina, medjutim zaista ima nekih zena koje stvarno dobro izgledaju u svojim cetrdesetim, pa i pedesetim
Korisnikov avatar
By 2kune
ajde bolan ćega se bojite... pa nije to neka karakondžula iz likovnog nego samo kraljica torcide... :giggle:
Korisnikov avatar
By Stripi
ah, vrag uvijek dođe po svoje.
Ne razumijem te novinara ali pak nikako.
terezu izrešetali, žena se naobjašnjavala i sad već kontam da ima u planu da održava godišnje koncerte u Srbiji, pa dok ide - ide.
Međutim, Tereza ima adut u rukavu. Njoj su srušili kuću, okupirali kraj, pa još i nekako.
Doris nema takav adut, da ga jebeš. Niš joj se nije dogodilo, u Splitu je relativno bilo mirno, osim za građane srpske nacionalnosti i onda prdne u čabar.
Prvo su je detronizirali sa pozicije "kraljice" Torcide kada je za Novu 1999u pjevala u Budvi, Nakon toga, učinilo mi se kao da ju je malo nestalo.
I sad najednom bum! Piči ona za Beograd.
Da se vratim na novinare - zaš nju nisu propitivali kao Terezu? Ok, izbjegavaš pitanja - ništa od intervjua. Tako jedan, tako drugi, tako treći pa bi vrlo brzo ona propričala..
Da ispravim Kragija - nije Torcida kažnjena zbog skandiranja "Za domspremni", nije se to čak dogodilo niti u Splitu, već u zagrebačkom Maksimiru, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, čini mi se.
i za kraj
By Kragi
^
Znam, znam nego koliko sam informisan glavni na maximiru te veceri su bili navijaci iz Splita i Zagreba? Tj Torcida i Bad Blue Boys? Ustvari, cela ta komparacija mi je vise simbolicna, ali su navijacke grupe u Hrvatskoj cini mi se slicne nasima, pa onda i sve sto ih
prati i ide uz to ... A ona je bila njihova kraljica. :) Sa svim ostalim se slazem.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611852#p2611852]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]sta su se svi zajapurili sa tim zabranama nastupa pevaljki? zena dolazi da peva, a ne da predstavlja svoj politicki program i siri svoja politicka ubedjenja.. po toj logici, kako mozete da slusate americke izvodjace?! zar ste zaboravili "NATO bum, bum!!!"

ont
ne idem na koncerte, niti slusam Doris od svoje 14 godine, ali zabrajivanje mi je toutli srednji vek
Mozes li, molim te, da mi objasnis kakve veze ima necija nacionalnost ili to iz koje zemlje dolazi sa fasizmom? U smislu da ga, sta, obavezno podrzavas?
Ovo nije tema o Hrvatici ili Amerikanki koja dolazi u Srbiju, nego o fasisti koja je srala da nikada ne bi dosla a slucajno je iz Hrvarske.
I da, btw i Simunic je sportista, fudbaler koji na svetskom prvenstvu (mozda) ne bi izlagao svoj politicki program nego bi igrao fudbal pa je dobio zabranu igranja. Nije to srednji, nego 21. vek. ;)
Korisnikov avatar
By scout_finch
a sve i da nije fasista, je ne znam kako neko njenog kalibra ima herca da zakaze koncert u areni. ja znam recimo tri njene pesme, i ne kazem da sam ja tu nesto merodavna, ali ja stvarno ne znam ko bi kupio kartu za njen koncert. mislim, ne znam koga bi to moglo da zabavi. aj sava centar ili dom sindikata, al' arena izgleda poluprazno sa 10000 prodatih karata. mislim da se bas prcenila. ono, kao karleusa i usce pa malo gore.
Korisnikov avatar
By IriS
pa, eto, ja sam navijala za nju 99. na Eurosongu, jer mi se svidjala pesma.
a realno, bolelo me je uvo šta priča.

no sad, kad malo bolje razmislim, moja enormna netrpeljivost preme prOliveru Dragojeviću je velikim delom zbog njegovih izjava (samo izjava). tako da kontam, da sam upućena malo više, ko što nisam, u izjave dotične gospodje, postojao bi animozitet i prema njoj.

ali...

nisam za to da joj se ne dozvoli da peva ovde. nek peva, al nek joj dodje 100 ljudi :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja se nadam da će odustati i otkazati koncert.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2612354#p2612354]scout_finch napisao:[/url]a sve i da nije fasista, je ne znam kako neko njenog kalibra ima herca da zakaze koncert u areni. ja znam recimo tri njene pesme, i ne kazem da sam ja tu nesto merodavna, ali ja stvarno ne znam ko bi kupio kartu za njen koncert. mislim, ne znam koga bi to moglo da zabavi. aj sava centar ili dom sindikata, al' arena izgleda poluprazno sa 10000 prodatih karata. mislim da se bas prcenila. ono, kao karleusa i usce pa malo gore.
Isto.

Al ocigledno nije jedina u tim svojim pogresnim procenama, od Mileta Kitića (stidim se što ovo znam) pa do Nevernih Beba.

Meni je bezveze i varijanta kad USPEJU da napunce ceo parter, a okolo ona pećina zvrji prazna.
Korisnikov avatar
By antibiotic
a sta je to bese doris tako anti srpski izjavila?

( samo da nije ono cuveno "da sam znala da ce moj album biti tako popularan u srbiji ne bih ga ni snimila", posto je ta ista izjava prepisivana i ceci i dragani i ne znam kome sve jos, samo sa druge strane drine za neki njihov tada popularan album)
Korisnikov avatar
By Zvonki
Uopste se ne radi sta je izgovorila,ona je,dakle formula je jednostavna ona je medijska zvezda,kada je neko medijska zvezda onda ce izmisliti neku vest da bi na sebe skrenuli paznju.bilo kakvu evo kao "Zasto su Maji NIkolic oduzeli dete?" licno mene voli uvo za Maju i njeno dete.ali danas ljudi vole da se tiome bave jer cim tako nesto procitaju ide ona automatska misao "Eto i meni nije tako lose sto nemam posao,nemam da paltim racune itd Maji su uzeli dete to je strasnije od mojih problema"...A sto se tice izjave Dorisine(valjda se tako pise???) ne znam da li je izjavila i da jeste nas ipak nije briga,samo nek je hleba i igara :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!