Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Allkey
Despicable me prvi deo, inače imam averziju prema popularnim filmovima, ali ovaj je sladak :) Verovatno odem u bioskop da gledam drugi deo u 3D-u :)
Short Term 12 (Destin Cretton , 2013) - 7.5/10

Film o sjajnim mladim ljudima s puno manje sjajnom prošlošću koji rade s disfunkcionalnim adolescentima. Toplo, pitko, zanimljivo i nepretenciozno.

Priča o hobotnici Nini. :(

Mud (Jeff Nichols, 2012) - 7/10

Well, nakon tri filma s McConaugheyjem, pogledana unutar mjesec dana, definitivno mogu reći da čovjek igra jednu te istu ulogu, tj. sebe. :D Mijenja se samo kontekst, šminka i kilaža. To me u početku nerviralo, ali onda sam shvatila da nitko ne može uvjerljivije pljunut u šaku dok se rukuje ili jesti prljavim prstima konzervu graha. :D Michael Shannon glumi atipičnu ulogu za sebe. Obično je neki psihopat, a ovdje cool dude s podrapanim trapericama i električnom gitarom koji si roni po jezeru. :D Reese With.her.spoon je pak white trash, a ne zlatna cura. Mali Tye Sheridan je super. Okej film.
The Color Purple (Steven Spielberg, 1985) - 6.5/10

Preizromantizirano i prečizi za moj ukus. Isto tako, na sasvim neprikladnim mjestima se ubacuju elementi komedije. Nema baš ništa smiješnog u silovanju (maloljetnice) i/ili svakodnevnom premlaćivanju žene i tretiranju gore od životinje. Oprah mi je u prvom dijelu filma bila super. Mogu si misliti kako je njoj bilo sudjelovati u ovom filmu s obzirom da je silovana kad je imala 9 godina, a zatrudnila s 14. Whoopi i Danny su osrednji u svojim glavnim ulogama. Najviše me se dojmila Margaret Avery u ulozi pjevačice i zabavljačice Shug Avery. However, zasuzila sam na kraju. :/
Far From Heaven (Todd Haynes, 2002) - 7.5/10

Vjerodostojno prenesena atmosfera filmova pedesetih godina. Ova mi je uz onu u "The Hours" najdraža uloga Julianne Moore. Odgovaraju joj te uloge nesretnih kućanica pedesetih koje su emocionalno involvirane u društvene tabue.

Patricia Clarkson - obožavam tu ženu. :love: Čak i kad glumi malograđanke. :D

Lee Daniels' The Butler (Lee Daniels, 2013) - 6.5/10

America has always turned a blind eye to what we done to our own. We look out to the world and judge. We hear about the concentration camps but these camps went on for two hundred years right here in America.

Ovaj film se kronološki dobro nadovezuje na "12 Years a Slave", no više mi se svidio dokumentaristički dio od filmskog. Zanimljivo je da su dva crna redatelja (McQueen i Daniels) napravili prošle godine filmove koji se bave rasnom diskriminacijom, a svaki obrađuje različito povijesno razdoblje - ropstvo i borbu za ravnopravnost. Obožavala sam kao klinka seriju "Sjever i jug", tako da mi je ta tema uvijek interesantna.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Before Midnight.
ubila sam se.

A Dangerous Method.
zamalo sam se ubila.

Her.
nisam se ubila, mada sam na kraju htela da se ubijem.

American Hustle
nisam se ubila.
Korisnikov avatar
By IriS
awwww ultrice što si nam sentimentalna :sweet:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne znam šta se dešava :lol:

e, da.

About Time.
nisam se ubila.
Slika

The Great White Silence (1924)

The Great White Silence is a 1924 English documentary that contains brief cinematograph sequences taken during the Terra Nova Expedition of 1910—1913. Originally a silent film, the documentary was restored and re-released in 2011 by the British Film Institute with a musical soundtrack by Simon Fisher Turner.

...fantasticno...
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Sem fotografije i ambijenta 80-tih u koji je smeštena radnja i kako je sve to dočarano ništa mi se drugo nije svidelo.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610227#p2610227]Zvonki napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610159#p2610159]Over the rainbow napisao:[/url]Queen of the damned (2002)
http://www.imdb.com/title/tt0238546/" target="_blank
Da citiram ultru: "zamalo sam se ubila".... od dosade.
Ja gledao film i citao intervju sa vampirom keca i dvojku a majko mila kako ovaj film nema veze sa knjigom
Nisam citala knjigu, ali ovo sto sam gledala... Nekako mi dodje u rangu sa serijalom Twilight. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
^ to je sledeće.

ne mogu da verujem šta mi se dešava.
Korisnikov avatar
By Kiborg
The Change-Up
komedijica, nije loš

My Neighbor Totoro
japanski crtać, onako, ništa spec
Korisnikov avatar
By Mars
Prestao bih sa disanjem i ugušio sebe da me neko prisili da gledam neki od tih wall street filmova.
  • 1
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!