Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2590120#p2590120]Jheronim van Aken napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2590117#p2590117]Dirrty napisao:[/url]nešto što mi nikada ne bi palo na pamet ni u vezi drugih,
a još manje u vezi sebe...
lepo, lepo, ali
u vezi sa + instrumental
npr: u vezi sa naukom, barni nema osobito mnogo da kaže, no on to ipak čini.

u vezi + genitiv ukazuje da je nešto fizički stavljeno jedno uz drugo, povezano nečim konkretnim - u vezi šibica, prutova, špargli...bilo čega što može da se poveže konopčićem.
npr: u vezi celera, pronašao sam jedan truli
u vezi vodonika i kiseonika nastaje voda
:krezavi:

Često na pravom mestu zastanem i zapitam se, ali ne posedujem rešenje dileme, te svakako pogrešim u pravopisu. A neće mi to ući u glavu u ovim godinama.
Korisnikov avatar
By dr_kuper
Uvek sam svoj.
Ponekad sam bolno iskren(ne uvek; nekad sam i bolno neiskren), ali na duze staze to jedino ima smisla. A, na krace- ne zavlacim narod. Na tu svoju osobinu gledam kao na sposobnost da kazem pravu stvar u pravo vreme.
By Aven
Volim svoju lojalnost, transparentnost i iskrenost.
U privatnom životu su mi karte uvijek otvorene. Ne treba čitati ništa između redaka niti izvlačiti iz mene. Mislim da bih za prijatelja i partnera (u pravom smislu tih riječi) zaista mogla dati puno.

Ono što mi je bitno pritom je osjećaj reciprociteta. Ukoliko ga ne osjećam ili dovodim pod sumnju, onda sam teška i sebi i drugima. :D

Ono što me najviše može impresionirati kod drugih je kad uspiju svojim pristupom, znanjem i vještinama pokrenuti neke procese koji imaju za rezultat bolju mene. Kroz godine srećem sve manje i manje "pokretača". U takve ljude bih se mogla i zaljubiti.
Korisnikov avatar
By Blady
Empatija, koliko mi moze biti kul toliko i ne.
Procenjujem dobro ljude.
Tolerancija je ono sto mi se dopada, jer ranije nisam bila toliko.
Sto sam dobra i brizna, i to mogu opusteno da kazem za sebe.
Lojalnost.
Jako sam kul :lol:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Sta ja to volim kod sebe,ok volim sto sma mastovit i kreativan,sto vidim svet na drugaciji nacin i mogu to da nacrtam,sto imama taj dar i sto imam tu vizuelnu inteligenciju.
Onda volim kod sebe sto sam dobrica,nikada se ne svetim nekome,hocu da pomognem ljudima i retko trazim zauzvrat.
Volim sto sam iskren,doduse surovo ali iskren.Volim sto nekada cak i cesto lupetam ali barem kapiram da sam lupio i ok sam sa time.Volim sto lagano stizem na mesto "biti u miru sa samim sobom"
Volim sto sma svoj i sto se ne trudim da to drugima trljam na nos,volim sto ne pratim neke mejnstrimove mode oblacenja,obuvanja sto ne glumim ne nesto sto nisam,volim kakao izgledam,volim svoju kosu,oci,ruke,noge...i sada cu da se zaustavim
Konačno sam, posle godina borbe, došao do KONSENZUSA sa samim sobom da jedino volim svoj nezdravo beli ten, da mi donosi mnoge radosti u životu i to je braćo moja to IMAM ESKALACIJU ŽIVOTNU
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!