Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By barni
Volontiranje u Srbiji i drugim zemljama, radni kampovi, usavrsavanje itd.
Imate li iskustva, kakva, sta bi ste zeleli, gde i tome slicno?

:novinar:
Korisnikov avatar
By No_Stress
Gubi se poenta kada i za volontiranje ti treba veza i podrska partije :)
Korisnikov avatar
By belch
ja volim da volontiram na projektima koji mi se dojme bitnim
pa sam volonterski prevodila za neke časopise i organizacije, čisto iskustva radi.
Korisnikov avatar
By Vel boy
volontirao u GLENDI dok je bilo u ovom gradu. GLENDA - Gay and Lesbian Neighborhood Development Association, ova asocijacija, dok je postojala, je pomagala u raznim društvenim projektima u gradu i okolini, nevezano za gej populaciju, ali sastavljena od gej volontera

volontirao za PERSAD - Personal Adaptation of GLBTIQA Community

volontirao za Food Banks of Pittsburgh, PA, nongay and gay ones (the gay one is through Metropolitan Community Church) ........
Korisnikov avatar
By Srklet
volontiram godinama za neke stvari koje smatram vaznima. evo nedavno bas u kampanji za referendum o braku, i kicked ass. ^^
Korisnikov avatar
By bothways
Volontiram godinama kao član upravnog odbora jednog NGO-a i kao neko ko učestvuje na projektima.
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603709#p2603709]barni napisao:[/url]Volontiranje u Srbiji i drugim zemljama, radni kampovi, usavrsavanje itd.
Imate li iskustva, kakva, sta bi ste zeleli, gde i tome slicno?

:novinar:
Zavisi sta zelis i u okviru cega da se angazujes.
Ako zelis da volontiras i nosis guske i lopate po hirurskom odeljenju, to mozes u svakoj bolnici u Srbiji... oberucke ce te prihvatiti... naravno bez dinara!
Korisnikov avatar
By Vel boy
:roll: oh, seems to me somebody kicked ass tako što je iz osobnog protivljenja gej braku vjeroJatno pokušao doprinijeti da i grad Zagreb okrene protiv gay braka, no, da li je ishod glasovanja u tom glavnom gradu rezultirao osobnom angažiranošću protiv gej brakova osobe which kicked ass ili mu nije igralo uloge ni ovako ni onako, tek je za kontemplirati :lol: ......

off ended
Korisnikov avatar
By Still
imam iskustva u volontiranju u struci u nekoliko nevladinih neprofitnih organizacija.
to su zaista lepa iskustva... od ljudi koje sam upoznala, preko veština koje sam stekla, do znanja prvenstveno praktičnog koje mi je pomoglo da dopunim teorijska znanja sa fakulteta.

ne bih volela da volontiram u nekoj privatnoj kompaniji, da radim besplatno, a da njima direktno pravim pare... loše bih se osećala.

čula sam da i za volontiranje treba veza, ja se sa tim do danas nisam srela.

što se tiče kampova, to mi lepo deluje... izazovno... razmišljala sam da se prijavim... mada ne znam kada bih kad nisam do sada.
Korisnikov avatar
By bothways
Evo, ja nudim besplatno, bez-vezno volontiranje u nevladinoj neprofitnoj organizaciji za sve koji su zainteresovani :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!