Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
vodili su me par puta kao malu na pecanje

jednom sam prosula puno korito (ili kako se već zove) riba nazad u reku
drugi put su znali da ću opet pa je non stop neko sedeo pored korita (ili kako se već zove) onda sam bacila ključ od kola u vodu pa dok su ga vadili ja opet prosula ovo

i onda me više nisu vodili :shrug: a nije mi se ni išlo, dobila sam
Slika

uglavnom ne volim
Torry napisao:meni zao zivotinja
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sad sam se setila da smo kao mali pecali i žabe na kanalu sa štapom i kamenom :facepalm:
Korisnikov avatar
By mikeli
Zivim blizu pored vode, i vise volim da setam i da se zagledam sa obale u tok, nego da sedim satima i zabacujem !
to mu dodje, ko fejsbuchenje, caskas, blejish, gledash, lajkash,
tako i sa stapom i mamcem (a moz biti i crvic, i hleb, itd), satima ...
sem sto je riba iz vode zdravija i godi organizmu, za razliku od ove sto seta po suvom !
Korisnikov avatar
By Blady
Volim, ali nazalost nisam imala prilike da to radim...
Korisnikov avatar
By Cincila
Volim ali nisam isla 100 godina :( Ako ima neko da je raspolozen i da mu treba drustvo od dve devojke nek se javne :)
Korisnikov avatar
By Taki
Volim. :)
Imam jednog strastvenog ribolovca u kući pa me još od malena vodi na pecanje, s tim što u zadnjih nekoliko godina ne idem tako često, nažalost.

Slika

:D
Korisnikov avatar
By partyb3
Svi muškarci u užoj i široj familiji su strastveni ribolovci, dok mene to nikad nije privlačilo. I jednom kad sam otišao sam dobio ribom po faci. (amerikanac, u žargonu, ako se ne varam)
Od tog uboda ribu volim samo dobro ispečenu na trpezi.
Korisnikov avatar
By Still
mene tata vodio dok sam bila klinka, upecali smo sve ukupno 2-3 male ribice i uvek ih vratili u vodu. uvek mi je bilo zao riba. ni on odavno ne peca.
al volim da ih poooosmatram.
posebno su mi interesantne sarene okeanske ribe i one gadne iz velikih dubina (providne, elektricne, sa velikim zubima...)
Korisnikov avatar
By LUNA_Slender
Ne, nisam nikad isla na pecanje i nemam nameru. Ne bih imala srca da ulovim ribu, a bezveze mi je i da je ulovim pa vratim u vodu, samo jadnu zivotinju izlazem bespotrebnom stresu. Ja i puzeve sklanjam sa ulice kad ih vidim... sta cu, slaba sam na zivotinje.
Korisnikov avatar
By IriS
u stanju sam satima da sedim pored vode, jer me to opušta.
al mi nikad nije palo na pamet da pecam... ne vidim ništa interesantno u tome.
By Djubretar
volim da sam prilegnem pored reke kad je toplo i rasirim ruke okrenut nebu. ili da sedim pored nje bacam kamencice. ne da pecam
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!