Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2600799#p2600799]antibiotic napisao:[/url]2kune je verovatno u pravu kada kaze da se treba boriti protiv celog sistema umesto protiv nje licno i tako dalje, ali u tome i jeste poenta - nisam ja protiv koncerta jer ja mrzim cecu velickovic, vec bas zbog cele te politike koja njoj, kriminalcu i zeni ratnog zlocinca/ kriminalca uopste dozvoljava da peva ispred skupstine, pa cak i ne dozvoljava, vec je sami postavljaju tamo iz svih tih odvratnih razloga..
Korisnikov avatar
By 2kune
ne treba se boriti protiv cijelog sistema... samo se ne smije zabranjivati koncerte bez ikakve pravne osnove... jer je onda upravo taj i takav korumpirani mafijaški sistem odnio značajnu pobjedu... pristali smo na njihovu igru, nismo drugačiji od njih... zakoni više ne važe...
ako se sve svodi na naše i njihove pa udri kako znaš i umiješ onda je to već izgubljen rat... to je baš ono što gospodari kaosa i rata žele...
ali, kako rekoh, ne treba se boriti protiv cijelog sistema, već se pomoću legalnog sistema boriti protiv onih koji krše zakon... dakle, taj koji je naručio Cecin koncert ima ime i prezime... u zakonima piše tko je odgovoran za takve stvari... neka ide Cecin koncert a potpisujte peticiju za njegovu smjenu, onoga tko je to naručio... što Ceca s time ima veze?
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam čitao sve...

Čoveku su vezane ruke, na koju god stranu da krene.

Kao i ona dva debila sa b92: uradili pravu stvar time što su ih skinuli sa programa ALI iz potpuno pogrešnih razloga. Tako i sa ovom ženom što će da peva iz ljubavi prema svom narodu.

Blistavi (šljašteći) simbol jednog sveopšteg propadanja i sunovrata.

A Azdejkovića ima želju da (politički nekorektno i, na kraju krajeva-zakonom kažnjivo) vežem za branik automobila i vozam velikom brzinom po bg asfaltu, (licem na dole) pa da onda popričamo o sličnostima i razlikama zabranjivanja ovog događaja i bg prajda.
Korisnikov avatar
By Sunce
Protiv turbo-folka se treba boriti na neki nacin. Ili da se poveca porez, ili da se neke zabrane dese.
U svakom slucaju, pametni ljudi iz zemlje odlaze i treba da odlaze. Uzasna nam je zemlja. Muka mi je od svih proslava, slava, prislava, srpskih Novih godina, srpskih govana. Vise rada, manje ksenofobije. Ja mislim da je dosta do nas.

Od poreza dobijenog od Cecinog koncerta, talentovanu decu treba odvesti u evropske drzave da shvate da nasa zemlja nije najveca, najlepsa, najbolja.

Eto tako, Lepa Lukic u Srbiji ima status istaknute umetnice. A ja imam istaknut kurac Srbije i treba mi dati nacionalnu penziju.
Korisnikov avatar
By antibiotic
znaci mislite da ovi protiv parade i mi protiv koncerta imamo podjednako legitimne argumente, jednaki smo, pa super.
Korisnikov avatar
By Herald
Ajde sto je kriminalac al sto peva kao jedva osrednji demon, za razliku demona Stoje, i na primer Marte Savic. Bice da je vole ne zbog glasa vec sto je kriminalac! I sto je sve mocnija i mocnija, i na slobodi, slobooooodnaaaaaaaaaaa!
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2600949#p2600949]antibiotic napisao:[/url]znaci mislite da ovi protiv parade i mi protiv koncerta imamo podjednako legitimne argumente, jednaki smo, pa super.
paaa... sličnosti jesu velike... anonimna masa želi pokazati koliko ih ima da se jedno potpuno legalno okupljanje zabrani a ta volja za zabranom nije naslovljena nikome već se očekuje da se mimo svih institucija i zakona nešto zabrani jer se svi moraju prepasti te mase koja nešto hoće zabranjivati... jebem ti takvo civilno društvo... samo mu još treba vreli katran i perje i bit će potpuno demokratsko... :cowboy:
to bi možda bilo istina da me je uopće briga za koncept 'srpskog'. ^^ ili 'hrvatskog', hajde da pojasnim unutar tvoje paradigme razmišljanja. ^^

ps
i kako objašnjavaš to da jako volim borislava pekića? on je, jel, srpski pisac. iako je u te dvije riječ mnogo važnija informacija 'pisac' od 'srpski'. ^^
dakle, ubuduće očekujem da se kaže 'pljuješ sve što je srpsko osim pekića'. :krezavi:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
stvar je sto je stanje oko nje toliko sranje da cak i online peticija moze da promeni makar nesto. ljudi sheruju, vide broj i mozda poneko promeni misljenje i prekine da cecu dozivljava kao zrtvu sveticu.
@anhe: ali cilj peticije je, koliko sam shvatio, sprijeciti cecin nastup za NG u centru BG.
dakle, posve je očito da ta peticija to nije u stanju proizvesti. i to neovisno o potpisima, jer online peticija nikad ništa konkretno nije postigla. to je prvi nivo faila.
s druge strane, demontirati cecin imidž svetice se može na mnogo drugih načina, i to je jedan izazovan proces. ova online peticija tome uopce nije dorasla. to je drugi nivo faila.
treci nivo faila je stvaranje ideje da si eksli nesto konkretno ucinio potpisivanjem peticije i šeranjem linka u vezi konkretne situacije NG nastupa i cece općenito. lajkanje nije djelovanje, a ovakvim akcijama se ljudima omogućava da kažu 'hej, pa ja sam potpiso onlajn peticiju protiv cece i ništa nije bilo, eto vidiš kako je kod nas'. pa tako je, između ostalog, jer se online peticija uzima kao angažman.

ljudi koji imaju ozbiljne društvene i političke namjere oko ovog cecinog nastupa bi sve to odradili drugačije. meni je ovo, da ponovim svoju omiljenu usporedbu, kao liječenje otvorenog prijeloma noge šalicom toplog čaja od kamilice.
Korisnikov avatar
By 2kune
kod online peticija je najmanje bitno što nisu efikasne... ono po čemu su opasne je stvaranje navike... tako će jednog dana prerasti u facebook prosvjede koji će se jednako bezglavo i besciljno provlačiti gradom ko žvaka po ustima 13godišnjaka... a vlade će i dalje vladati preko twitera i fejsa i svađati se virtualno s opozicijom... i tako će generacije koje dolaze upoznati samo virtualnu politiku i virtualnu demokraciju... jedino će huligani biti realnost... anarhija! oool over baščaršijaaa... :peva:

Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2600956#p2600956]2kune napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2600949#p2600949]antibiotic napisao:[/url]znaci mislite da ovi protiv parade i mi protiv koncerta imamo podjednako legitimne argumente, jednaki smo, pa super.
paaa... sličnosti jesu velike... anonimna masa želi pokazati koliko ih ima da se jedno potpuno legalno okupljanje zabrani a ta volja za zabranom nije naslovljena nikome već se očekuje da se mimo svih institucija i zakona nešto zabrani jer se svi moraju prepasti te mase koja nešto hoće zabranjivati... jebem ti takvo civilno društvo... samo mu još treba vreli katran i perje i bit će potpuno demokratsko... :cowboy:
Razlika je ogromna i to svi znamo, U pitanju su drugaciji sistemi vrednosti. Jedan je sistem potpune slobode i prava lgbt za koji se zalazemo, a drugi je zatupljivanje ljudi cajkama i velicanje krliminalaca i zlocinaca i nacionalista. Dakle, nije bas slicno. Jedno je ispravno, a drugo nije, zar ne?

Da hr vlasti iznenada organizuju thomsonov koncert na trgu bana jelacica np, sta bi uradili?
Ne bi pravili online peticije to vec znamo.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
zar je moguce da ne postoji zakon koji sprecava drzavni/gradski organ vlasti da za bilo koji posao angazuje pravosnazno osudjenog kriminalca?
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2600780#p2600780]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2600760#p2600760]Sixto napisao:[/url]Kako ste mi zustri.... uh uh uh.... sto se ne setiste isti jed i snagu da pokazete kad je Nata Mesarovic kasapila pravosudje i iskrojila joj ga da poklanja nanognice...
jao kako si divan i odbramben, sto ne setis malo da odbanis vela npr od samog sebe, to ne bi trebalo da je tesko.
A ti si miko jos na lament temama o njegovoj ugrozenoj individui. ccc
Ovde je o Crnoj Udovici rec, ne o Velinki. Ovde se narice nad pravdom i selektivno osudjuje kriminal.

Angazovana snaga potrosaca u ovom slucaju je veca u odnosu na neke druge. Licemerno, svakako.

Zar nemas bitnija posla od Crne Udovice? Neki lajk za saku pirinca za ugrozene u poplavama na Filipinima ili tako nesto?
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2601062#p2601062]antibiotic napisao:[/url]

Razlika je ogromna i to svi znamo, U pitanju su drugaciji sistemi vrednosti. Jedan je sistem potpune slobode i prava lgbt za koji se zalazemo, a drugi je zatupljivanje ljudi cajkama i velicanje krliminalaca i zlocinaca i nacionalista. Dakle, nije bas slicno. Jedno je ispravno, a drugo nije, zar ne?

Da hr vlasti iznenada organizuju thomsonov koncert na trgu bana jelacica np, sta bi uradili?
Ne bi pravili online peticije to vec znamo.
po čemu su ti sistemi vrijednosti drugojačiji? po tome što umjesto četnici piše pederi? ako imaš potpunu slobodu onda Ceca mora da peva... da li u svojim pjesmama veliča kriminalce, zločince i nacionaliste? ili je samo simbol zbog toga što kriminalci, zločinci i nacionalisti slušaju njezine pjesme?
slično je, slično... bolno slično... i upravo to mi nije drago... jer ako je jedno ispravno, a drugo nije, onda, dušo, Ceca mora da peva... jebiga, za to si se borio...

Tupson piva evo zore, evo dana, pozdravlja sa 'za dom spremni' i veliča ustaštvo... nikad nisam čuo da je Ceca pevala spremte se spremte četnici ili slobo srbine šalji nam salate, biće mesa klaćemo hrvate... koliko sam čuo od pouzdanih svjedoka, Ceca peva ljubavne pesme...
ne, ne bih pravio online peticiju već bih vjerojatno pravio otvoreno pismo i prozivao ako bih bio dovoljno iziritiran... ali ne Tupsona već one iz hr. vlasti koji su ga pozvali... peticiju (pravu, ne online) bi valjalo napraviti da se traži zabrana Tupsonovih koncerata jer se na njima veliča ustaštvo a to je u RH protuzakonito... međutim, ima mnogo prečih poslova da se rade u Hr... ovdje je trenutno tsunami klerofašizma i valja raditi nasipe... ;)
Korisnikov avatar
By scout_finch
prvo, ideja o peticiji je zaludna. mozda eventualno ucini da se neko oseca malo bolje jer je potpisao. peticija ama bas nista ne moze da promeni. njoj su kucni prijatelji ivica dacic i palma, i dok god ona ima takva ledja, svaka akcija ovog tipa je totalno sviranje kurcu.

prica da za koncert nece dobiti honorar je naravno bullshit, to je samo nacin da ne plati porez. slicnu stvar je uradila i kad je za dzabe pevala u cacku pre par godina.

druga stvar je to sto jako puno ljudi voli da slusa to sto ona peva. sad, da li je to shund, to nekom ko je slusa jako nije bitno. ona proda 100 hiljada karata za koncert ko od sale. a posto smo sirotinja, daj narodu igara kad vec nema hleba.

tako da ne, necu potpisati peticiju.
Korisnikov avatar
By Madonna
slažem se sa svima :podeljena ličnost:

i mislim da je bitno da što više ljudi potpiše
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2601014#p2601014]Srklet napisao:[/url]to bi možda bilo istina da me je uopće briga za koncept 'srpskog'. ^^ ili 'hrvatskog', hajde da pojasnim unutar tvoje paradigme razmišljanja. ^^

ps
i kako objašnjavaš to da jako volim borislava pekića? on je, jel, srpski pisac. iako je u te dvije riječ mnogo važnija informacija 'pisac' od 'srpski'. ^^
dakle, ubuduće očekujem da se kaže 'pljuješ sve što je srpsko osim pekića'. :krezavi:

dogovoreno :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Naravno da necu juriti i potpisivati takve i tako jalove stvari. Pre cu da odem na koncert i ljubim se sa nekom zenskom, zivota mi. I molim lepo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!