Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Li
Neeeeeeee veruuuuujem!!!

Kakav slatkis... a bas sam gledala skoro neki njen novi triler...

:astral2:
By biotherm
da, bas zalosno... :(

mlada i lepa - u cvetu mladosti umre od srcanog udara :shocked:

RIP
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mislim da je bila sjajna u Girl, Interrupted, kao i cela glumacka postava u filmu.
Eh, jos jedna u nizu selebritija koji nece slaviti 2010tu...
RIP
Korisnikov avatar
By zozefin st
cini mi se da je glumila u filmu girl interrupted, imala je bas dobre filmove
Korisnikov avatar
By Mars
Nemam pojma ko su ti ljudi - a zasto bi ih neko ubio?
Bili su umiješani u slučaj odmetnutog zviždača, tj, zviždačice (whistleblower). Za neupućene, whistleblower je npr. i čuveni Edward Snowden.

Strašno me ljuti što ljudi u svijetu a pogotovo u SAD(ipak je to u njihovom dvorištu) šute na ovakve stvari. Da "vlada" jedne države ubije dvoje ljudi samo zato što su previše znali i da za to niko ne odgovara...! Zataškavanje od strane počinioca, šutnja od strane svjedoka i javnosti...Noćna mora!
Dok se god ovakve stvari budu dešavale nećemo živjeti u nekom boljem svijetu! :cut:
Korisnikov avatar
By Mars
Oh, to.

Pa uvek ti oni lepo objasne da je to zbog radi interesa cele zajednice.
Korisnikov avatar
By Mars
A odakle njima pristup osetljivim informacijama?
Korisnikov avatar
By Tungi
Svi su bili Snowdeni, i Michael Jackson i Whitney...
Korisnikov avatar
By Tungi
I ona i svi preminuli.

Možeš misliti.. Umrla od infarkta u 32. godini. Pa kakav je život vodila, nije iznenađujuće. Umiru i u Srbiji još mlađi ljudi. Mora da su i oni 'likvidirani' na neki način.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2599827#p2599827]Tungi napisao:[/url]I ona i svi preminuli.

Možeš misliti.. Umrla od infarkta u 32. godini. Pa kakav je život vodila, nije iznenađujuće. Umiru i u Srbiji još mlađi ljudi. Mora da su i oni 'likvidirani' na neki način.
Reci to njezinom ocu Tungi!
Možda prvo malo pročitati o slučaju pa onda kenjati! I da, divni ljudi koji vladaju SAD uopšte nisu sposobni za takve stvari i nikada se takve stvari nisu dešavale. Znam ja da su tebi Amerike drage ali malo objektivnosti bi dobro došlo.
Korisnikov avatar
By Tungi
Dosta mi je iluminata, teorija zavera i Ivona Živković,
Tekst sam pročitao inače.
Pa kako onda možeš da kažeš da je umrla od infarkta kada su pronađeni novi dokazi koji pokazuju da je otrovana?! To bi barem trebalo biti svima jasno. Na isti način je skončao i njezin suprug, 5 mjeseci kasnije. Eto, neću špekulisati ko ju je ubio(a ima mnogo dokaza i slučaj je i dalje pod istragom jer se tek nedavno pokrenuo sa mrtve tačke) ali nemoj barem da ponavljaš da je umrla od infarkta jer je policija dokazala da je u pitanju ubistvo!

I na koji način ti određuješ šta je obična paranoja i teorija zavjere a šta je stvarnost i istina? Ne vidim ni jedan način na koji bi to neko mogao da percipira ispravno i potpuno osim ako ne zna i ne vidi sve, svuda i uvijek(kao Bog jelte :) ).
I ja bih npr. mogao napisati da mi je dosta ljudi koji vide i čuju neke stvari a prave se da one ne postoje iz ko zna kojih razloga. :peace:
zasto je tebi shortbuse lakse da prihvatis cinjenicu da je otrovala vlada SAD nego da je zena umrla prirodnom smrcu?

jesi ti procitao o kakvom se slucaju radi i za sta je ona trebala da svedoci? zbog toga je ubiti?! glupost!
da nije pokazivala nikakve znake ni simptome trovanja, jer da jeste oni bi se videli na autopsiji? to sto je pronadjeno u jednoj vlasi njene kose, svaki forenzicar ce ti reci, a bez klinickih simptoma, je nedovoljno da bi se zakljucilo da je osoba otrovana... takodje na to kakvi ce biti rezultati ispitivanja kose (moje, tvoje, bilo cije,) zavisi od vise faktora, izmedju ostalog gde zivimo, cime se hranimo, da li pusimo, da li se farbamo i koristimo razlicite tretmane za kosu, da li koristimo neke lekove... takodje, taj izvestaj koji je narucio njen otac navodi da je nivo arsenika u njenom telu bio normalan, sto ne bi bilo moguce da je zaista otrovana tim otrovom za pacove...
Oni su žrtve ubistva što će jednog dana i biti svima jasno. Samo nikoga neće biti briga kao što ni danas nije nikoga briga.
Dok se tebi ne desi nešto slično, ismijavaš, omalovažavaš, proglašavaš za teoriju zavjere i sl...A obično takve ljude kad tad stiže karma.

A potresam se Torry zato što sam takvog karaktera i nemam preča posla pa me uznemiravaju ovakvi slučajevi nepravde i monstruoznih stvari koji se dešavaju svuda oko nas. Prvoga put kada sam čuo za smrt Brittany Murphy nisam vjerovao da je u pitanju prirodna smrt ili samoubistvo. A nakon što je poslije nekog vremena na istovjetni način skončao i njezin muž samo lud čovjek je mogao da ne posumnja da tu nešto nije u redu. Bila je predivna i draga glumica i uvijek sam uživao u njezinim filmovima ali nikako nisam subjektivan. Ovako bih odreagovao da je bilo koja osoba u pitanju. Na sličan način se vodim u životu o čemu god da se radi.

A internet i forumske rasprave su uglavnom uzaludne, uvijek će se naći neko da ti kontrira(uglavnom je kontra sama sebi uzrok i razlog) i rasprave odlaze u nedogled. Tako da neću više pisati na ovoj temi.

Off: Teorija zavjere je vjerovatno i to što Šešelja toliko dugo drže u kavezu i čekaju da umre. :)
izvini shortbuse ali jebes raspravu u kojoj se svi slazu... kakva je uopste to onda rasprava?!
nije kotra radi kontre, ti i ja smo obicno na razlicitim stranama sto se ovakvih stvari tice, znas to i sam...
ne ismevam, ne omalovazavam, vec postavljam opravdano pitanje... a ne proglasavam za teoriju zavere ja, vec ti... :)

seselju u ovoj temi nije mesto, i to je neka druga prica i jako razlicita od ovog slucaja :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!