Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By LUNA_Slender
Ova godina mi je bila koliko uzbudljiva i pozitivna, toliko i stresna. Pamticu je po emotivnim usponima i padovima, po zavrsetku studija, novom zaposlenju, muvanju i druzenjima ali i po gubitku mog macora.... ne znam sto mi je ovo trebalo da se podsecam, i sad mi se place na samu pomisao :placko:
Korisnikov avatar
By Srklet
godina za 3+. sve u svemu, zadovoljan sam. ^^

new experiences highlihts:
- prosvjed pred zagrebačkom katedralom
- st. patrick's day trip u parizu
- zezanje u bruxellesu na račun milana bandića
- pijani sarajevski bajram 'i tebe sam sit kafano'
- gledanje 'star trek 2' na psylocibinu s frendom
- partyji das haus i grindcore u klaonici
- depeche mode koncert sa sestrom
- eliotove palačinke
itd.

najtužnija stvar koja mi se desila je selidba prijatelja u njemačku. mrzim izgubiti nešto dobro.
Korisnikov avatar
By Srklet
zaboravih napomenuti da smo gledali 3D! ^^ a što reći, bilo je loodilo. ^^ preporučujem.

no, sve zapravo ovisi o društvu. ove godine sam triput bio na tripu. prvi put je postalo fantastično kad sam napustio društvo, drugi put ga nisam napustio pa je bilo loše, a treći put sam imao pravo društvo pa nam je obojici bilo super. završili smo slušajući bon iver u mom krevetu. :)
By Aven
Bilo je turbulencija, velikih razočaranja u nekim bliskim ljudima, ali i lijepih trenutaka.

Referendum pokrenut od strane uio inicijative je svakako najupečatljiviji događaj godine u HR zbog kojeg su mnogi od nas bili napeti. Otkad je to prošlo, lakše se diše i razmišlja.
Korisnikov avatar
By badu
po špriceru i dobroj đeji

i nekim ljudima koji su mi uglavnom išli na kurac
ali toe svake godine
By Ding_Dong
Sve sto mogu da kazem za ovu godinu je: hvala bogu da je gotova :P
a pamticu je po sledecem:
selidba u ocaj od stana, gubitak prijatelja, psiholog, praksa, exit i prodigy, disaster od puta po Evropi, opet selidba u jos jedan ocaj od stana, jedna propala vezica, samoizolacija, ucenje, i spremanje posledjeg ispita i padanje istog.
I tako, bilo je i lepih trenutaka, ali mnogo toga sto sam zapoceo je krenulo naopako, ili nisam uspeo da zavrsim... Imao sam i velika ocekivanja pa je i to mozda razlog mog razocarenja
Korisnikov avatar
By acid drop
januar govno, februar govno, mart govno, april govno, maj teško govno, jun lakše govno, jul teško govno, avgust proliv, septembar kul, oktobar napaljen, novembar zaljubljen, decembar napaljen i zaljubljen, povremeno ukakan, ali to je iza nas.
Korisnikov avatar
By Amelie Poulain
Teska zima, cvetam zajedno sa prirodom u prolece, divne letnje akcije sa drustvom, selidba u novi grad, nova poznantstva, psihicki padovi pa usponi.
Sve u svemu, ogroman napredak u licnosti, ujedno i razvoj. :)
Ja zadovoljna. :)
Korisnikov avatar
By bothways
šaznam.
posao: početkom godine sam prešao da polovično radim na jednom projektu, a polovično na starom. u avgustu se stari završio, pa pređoh 100% na novi, što je bilo super i osvežavajuće.
ljubav: početkom godine pukla veza; nije bilo volje da se započinje išta drugo
hobi (koji je nekad opterećujući od posla): tokom cele godine dosta posla, sa pikovima u septembru, oktobru i novembru.
putovanja: februar, maj, avgust, novembar * 2. ukupno 14 letova.
sa nekim ljudima sam se viđao ređe nego što sam želeo, ali je zato tu 2014. da se to ispravi.

sve u svemu, ok godina.
By Kragi
Bilo je svega i svacega. I lepih i manje lepih stvari ali osecaj kad ona izadje iz skolice i u masi, obicno, roditelja vidi strica koji je dosao po nju je neprocenjiv. Pa se eto od septembra pravimo vazni i ona i ja. ^^
Korisnikov avatar
By Mia123
Pamticu je po manjem bavljenju besciljnom introspekcijom i vecem delanju, barem poslednji kvartal.
Korisnikov avatar
By *deni*
pa svakako cu je pamtiti i po tome sto sam prvi put pojeban u bulju. to je u konvencionalnom smislu kasno doslo ali nista na silu.ranije jednostavno nije islo.stisnem se i nema prolaza.onda je bog uredio da bas leta gospodnjeg 2013 sa horizonta dodje jedan rmpalija od 2 metra i kaze sad ces ga primiti ili se neces jebati nikad vise u zivotu. magicne reci.uleteo glat.moglo se to i ranije desiti ali bar je pica sad uska ko u neke mladice.
Korisnikov avatar
By Srklet
2014. odlično počinje. :cheer:

u siječnju long weekend u strasbourgu, u veljači sam pak kum na gej vjenčanju u njemačkoj. ^^
By Speculum Columbae
Posle 2012. koja je bila vrlo tragična, 2013. je bila zbilja prelepa u svakom smislu.
Sad se mislim da tako lepe godine, i generalno lep period dolaze vrlo retko u životu i srećan sam što se desila i što sam je iskusio tako mlad.
Korisnikov avatar
By partyb3
Prva ozbiljna veza, fakultet, smršao sam, naučio da pravim gomilu stvari u kuhinji, izlazio, ludovao, probao travu, imao odličnu TV godinu (koliko god je to relevantno), svim se prijateljima autovao, usavršio španski, izgubio gomilu prijatelja, bio sabotiran na maturskom ispitu, doživeo najgorih deset dana života u vezi, upao u "loše društvo".

Nije toliko loše, generalno, ali na vreme dođoh sebi i nije prekasno za ispraviti greške i vratiti se na pravi put.
Korisnikov avatar
By Katengl
Samo jedna mi je bila gora od 2013. Sto takodje znaci da sam puno naucio. Good riddance, u svakom slucaju. :sesir:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!