Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako nisu nakon nastupa VMA 2003, neće nikad verovatno :/

Mada, tada su obe bile u vrhu pa nisu morale da razmišljaju o duetima... a sada ko zna :krezavi:
Korisnikov avatar
By bern
'venus' mi je za sada jedno privukla pažnju...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Lady Gaga nastupala u finalnoj emisiji The Voice maločas, sa pesmom Do What U Want, u duetu sa Xtinom :awesome:

Jedva sam istrpeo celu emisiju da to dočekam!

Nastup meh, ali će pederi uživati u njihovom odvratnom stajlingu.

Korisnikov avatar
By Dirrty
Izbalavile su se preko twittera pre i posle, i odmah nakon nastupa proseravanjem (možda postoji neki malo duži klip sa razmenama reči hvale)... bljutavo.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne znam, meni se dopada to sa kristinom. i pjesma u oriđinalu. evo droriram se upravo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma njima je bilo zanimljivo, malo se sprdale... ali kakav su spektakl mogle da urade, ovo mi je baš mlako. Da je nesvakidašnje, jeste... ali to ne znači nužno da je dobro :krezavi:
Korisnikov avatar
By ManToy
Meni se bas djasvi. :D
Paparazzi atmosfera, prsti sve od iluminata, dobar pop hit, Lady Gaga lepa... meni dosta. :D
By luckyone
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2623113#p2623113]Dirrty napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622785#p2622785]Timothy napisao:[/url]Mixed feelings o spotu....na momente je jako dobar...tipa početak...i onda počinje da izgleda campy...
Da ne govorimo o tome koliko je pesma sranje... bolje da su se zadržali na Venus!

A šta bi sa Do What U Want spotom (ft. Xtina?!)?!

Ocigledno ga nema :D A i ako bude izasao,mozda izadje kad zavrsi sa ARTPOPom.I pre bih rekao da ce biti spot za verziju sa R. Kellyjem nego sa Xtinom.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Bolja je kraća verzija spota, i gledajući ga sam skapirao o čemu je reč u pesmi... refren mi se i dalje ne dopada, mada muzika jeste pogodna za klubove. Neće biti hit, ne zapada za uho.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!