Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
A kako je sa kafanama po vašem kraju?

Iščezavaju li?

Kod mene su neke doživele trenutnu renesansu kad se sve redom privatizovalo pa su ih ljudi uzeli u paketu sa nekim drugim objektima, u sklopu mutnih dilova, naravno. Pa je neko vreme to kao bilo zaživelo, modernizovalo, obnovilo, postalo popularno...sve samo nije trajalo. Većina ih je sada zatvorena a što je moglo pretvoreno je u kladionice, apoteke i slične pekarice.

Ima par njih koje još uvek stoje na mestu onih sa dugom tradicijom u gradu ali potpuno nove. Forsiraju etno. Nije loše ali meni ipak plastično nekako.
Korisnikov avatar
By Trilian
idem ali retko...kući kad odem, obavezno...okupi se staro društvo, pa kod druga u kafanu, dočeka se jutro... a tad mi najviše i prija odlazak u kafanu... neki pevaju i igraju, neki sede za stolom piju i zezaju se... volim ja tu opuštenu kafansku atmosferu ali nisam tip koji lomi čaše i to
Korisnikov avatar
By Madonna
samo tamo i izlazim , kakvi apartmani i govna .
U specijalnim okolnostima i u specifičnom stanju mogu svratiti u neku kafančinu sa živom svirkom. Lomljenje čaša zahtijeva posebno raspoloženje i posebne numere, njih par.
Svakako se sve to na kraju balade uračuna u ceh, i popijeno i polomljeno.
By Djubretar
ne idem u kafanu, ne volim preglasnu muziku i da razbijam stvari
Korisnikov avatar
By Still
iskreno, bila sam u kafani samo jednom... (mislim na izlazak uvece) i pricam o ovim novim *fensi* kafanama tipa ''ona moja'', ''limun zut'', ''druga kuca'' itd
i sta znam... nije mi bilo lose za promenu... mozda opet odem za nekih godinu dana, ako budem imala povod.
bila sam u Vojvodini jednom da slusam tamburase i isto mi nije bilo lose, ali...
eee kad mi dodju prijatelji koji ne zive u BG i izraze zelju, odem s njima u Skadarliju... jbt al se to isfuserisalo i hrana i muzika...
bila sam i u kafani ''Znak pitanja'', dobro to je kultna kafana.
e sad u kafani (kakvu je opisao ALEXANDERMAGIC), gde se lome case itd nisam nikad bila.

ukratko receno, nije mi bas ok, ne osecam se opusteno u kafanama, volim da cujem jednu dve starogradske pesme, tamburaske i to... ali da slusam celo vece ne.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596460#p2596460]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596264#p2596264]Kragi napisao:[/url]
I ja ladno vadim telefon i googlam i vidim stvarno Blagoje Košanin i krenem da se izvinjavam coveku :zid: :kesa:

Nazalost od 24.11.2013 vise nije ziv :(
To je ozbiljan autor, gomilu današnjih evergrin numera je napisao, između ostalih i ' Dugo te, dugo očekujem ' u interpretaciji tetka Obrić Nade. :yes:
To sam kasnije sve saznao. Od tada sam malo vise interesovanja pokazao ka autorima koji neretko prosecnom konzumentu ostanu anonimni a lovorike pokupe interpretatori.
Da mi je covej rekao samo ime i prezime ne bih nista znao o njemu niti bih ga prepoznao da ga vidim na ulici.
Skroz mi bilo nadrealno da neko ko sedi u nekoj rupi u nekoj vukojebini sa tobom stoji iza pesama koje svi znamo. O skromnosti da ne pricam. :)
Ok, mozda i ja imam predrasuda.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa takva, vanserijska, izvanredna muzička dela mogu da stvore samo duševni, plemeniti, pitomi i skromni ljudi, zato danas ima sve manje i manje dobrih pesama. :yes:
Mada, ima i među interpretatorima lafčina. Vera Matović, na primer. To je jedna tako duševna žena, sećam se kad smo je pre jedno 10 godina angažovali da peva u našem rodnom selu Bečeju, pa smo išli kod nje u Beograd, da joj isplatimo unapred ugovoreni honorar i pokupimo plakate, koje smo posle polepili po selu. Prostodušna jedna, ali i namazana ženka, ugostila nas sa domaćom pitom od sira, koju kaže da sama mesi, lako s njom sve ide. Ne zanima je ni kakav je orkestar koji će je pratiti, ni ništa, samo lova, kao i informacija kad i gde treba da dođe. I onda dođe sama kolima, otpeva celo veče kao zmaj, napravi štimung, ispuni sva očekivanja publike i vrati se kući takođe sama, kolima, kako je i došla.
:auto:
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596907#p2596907]Kragi napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596460#p2596460]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596264#p2596264]Kragi napisao:[/url]
I ja ladno vadim telefon i googlam i vidim stvarno Blagoje Košanin i krenem da se izvinjavam coveku :zid: :kesa:

Nazalost od 24.11.2013 vise nije ziv :(
To je ozbiljan autor, gomilu današnjih evergrin numera je napisao, između ostalih i ' Dugo te, dugo očekujem ' u interpretaciji tetka Obrić Nade. :yes:
To sam kasnije sve saznao. Od tada sam malo vise interesovanja pokazao ka autorima koji neretko prosecnom konzumentu ostanu anonimni a lovorike pokupe interpretatori.
Da mi je covej rekao samo ime i prezime ne bih nista znao o njemu niti bih ga prepoznao da ga vidim na ulici.
Skroz mi bilo nadrealno da neko ko sedi u nekoj rupi u nekoj vukojebini sa tobom stoji iza pesama koje svi znamo. O skromnosti da ne pricam. :)
Ok, mozda i ja imam predrasuda.
Realizovani ljudi su mirni. Obicna Srbenda se uvek, doduse, kurci da sve najbolje zna. Smeta mi kod naseg naroda to. Isprazna samouverenost.
Korisnikov avatar
By disaster blue
pa.. izadjoh skoro u kafanu.. i posto nisam bio dovoljno pijan, samo sam zagledao ljude oko sebe..
a sto se tice narodnjaka..za to mi ne treba kafana, slusam ih gde stignem
Kafana u Svedskoj za mene ne postoji u tom obliku kao sto je u Srbiji ili Hrvatskoj. Malo ili skoro nikad nema muzike u istoj, pusenje je zabranjeno unutar kavane i na terasi. Do duse odemo dole, pa pijem, pusim, drogiram se, cini mi se popravljam se.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!