- 02 Dec 2013, 18:12
za referendum da je svakako rezultat bolji nego sto bi bio u srbiji, i nisam se razocarao, nego naprotv, rekao da je bilo i predvidivo, i da su znatno napredovali u odnosu na nas i slicnu startnu poziciju pre par decenija. srbija je, nazalost, daleko od uopste ozbiljnog razmatranja tako necega... i svima bi nam bilo osetno lakse da su LGBT prava bar kao u hrvatskoj.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2592084#p2592084]ultraviolet napisao:[/url]ajde malo proctaj, fejspalmu. ja sam se refleksno posrao na novinski naslov tj. njegov smisao jer gej brakovi nisu protiv hetero brakova, da bi se ovi od njih zastitili, nevezno oklen dolazi, niti znam. ili ako sam ja iz irana, ne znaci da ne treba da mi bude zao sto npr. nema prajda u srbiji i da se ne bih posrao na glavu onima sto ga zabranjuju i prete.
za referendum da je svakako rezultat bolji nego sto bi bio u srbiji, i nisam se razocarao, nego naprotv, rekao da je bilo i predvidivo, i da su znatno napredovali u odnosu na nas i slicnu startnu poziciju pre par decenija. srbija je, nazalost, daleko od uopste ozbiljnog razmatranja tako necega... i svima bi nam bilo osetno lakse da su LGBT prava bar kao u hrvatskoj.