Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By designer
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591399#p2591399]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Sve se slažem sa tobom. Elem.

Vjerujem u jednu Šer, majku, svedržiteljku, tvoriteljku neba i zemlje i svega pederskog i nepederskog.
I u jednog Gospoda Analnog Dildaća, instrumenta Božijeg, jedinonapravljenog, u Kini sastavljenog prije svih vijekova;
Dildać od Dildaća, Analne niske od Analnih niski - napravljenih i sastavljenih, jednosuštnih igračaka, kroz koje smo sve džarali.
Koji je radi nas pedera i radi naših orgazama sišao sa fabrike, otjelotvorio se iz silikona i plastičnih dijelova i postao dildać.
I koji nas je raspeo na seks ljuljašci u Slingu i stradao je od jakog džaranja i pogreben.
I koji je oživljen kod Vulkanizera Pere u treći dan, po Garanciji.
I koji nas je ponovo uznio na nebesa i sjedi sa desne strane u kredencu.
I koji će opet doći, da bismo mi svršili, da nas džara žive i od svršavanja mrtve i Njegovom carstvu neće biti kraja.
Vjerujem i u Lubrikant Vodeni, podmazujući, koji od vode ishodi, koji sa Kondom i Dildaćem se zajedno poštuje i zajedno slavi; koji je pogodan za sve vrste Kondoma.
I vjerujem u jedan poliuertanski, sveti, saborni kondom za alergične.
Ispovijedam pederske idiote sa kojima moram isti vazduh na ovoj zemlji disati.
Čekam vaskrsenje individualnih ljudskih sloboda.
I život budućeg vijeka gdje žrtve neće biti krivljene.
Amin!
:pop:
Druze, tebi samo pop Branislav, zvani Lopata, može pomoci! :lol: :roflmao:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Sa time se apsolutno slažem. Čak i uz dobru volju je to nemoguće. ;)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591390#p2591390]designer napisao:[/url] Zbog toga ne uzimam za zlo nijednoj verskoj zajednici kad opletu po gejevima, prosto, to shvatam kao njihov posao.
Koliko nesrećan treba da budeš da bi ti tako nešto predstavljalo posao? I koliko nesrećan treba da budeš pa da ne uzmeš za zlo to što si baš ti žrtva tog istog "posla"? Verske zajednice iz zabave uništavaju živote velikog broja ljudi, opstaju zahvaljujući strahu, mržnji i neznanju mnogih, to im savršeno odgovara i iz toga izvlače korist. Ali ako si baš ti žrtva toga što te neko zbog svog neznanja i straha mrzi i za to ima logističku podršku verske zajednice koja tu mržnju podstiče, treba bar da ih osudiš zbog toga, a ne da misliš da je problem u tebi, ne?
designer napisao:Ne mislim da ce nas ikad prihvatiti, ali ce nas ostaviti na miru, onda kada i mi ostavimo njih!
Ko je tu koga napao?
Oni imaju problem sa tim što mi postojimo, mi imamo problem sa tim što njima naše postojanje predstavlja problem. Šta ti nije jasno?

Sve u svemu, ništa me ne iznenađuje od države u kojoj i Klinički centar slavi krsnu slavu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa da, i ja imam takav stav prema placenim ubicama. Samo rade svoj posao i ako ja njih ne napadnem nece oni meni.

Ja mislim da dizajner ima 13 godina max. Ili daunov sindrom ili neku mentalnu zaostalost, ako je to slucaj necu te vise ni jednom dirati.
samo da primetim da je DW odlično pokušao da objasni neke činjenice korisniku designeru, ali ovaj koji laže kako je crkva i religija odabrana meta gejeva, umesto da barem prizna obrnuto, taj je izgubljen slučaj, bar još uvek.
ja bih opet mogao da podsetim na temu Gej Pravoslavci u podforumu Rel. i da uputim korisnika designera na npr. moje postove tamo, ali, bojim se, zaludu bi i to bilo..... ..
yep, da i od barnija ima barnijastije tužni dokaz je korisnik designer
Korisnikov avatar
By designer
Najveca potvrda ispravnosti mojih stavova je ta sto me i na homofobnim i na ovim pederskim forumima napadaju na isti nacin, koristelci isti arsenal uvreda, samo sto mi na jednom "...majku pedersku", a na drugom "...majku nacionalisticku/pravoslavnu". Moji stavovi su negde na sredini ideoloske lestvice! Niti sam previse levo, niti previse desno.

Postove DR_SHORTBUS-a, VEL BOY-a, ANHEDONIE-a i NEUTRON-a necu komentarisati, jer bih u suprotnom samo potvrdio njihove nebuloze i olako postavljene dijagnoze upucene na moj racun. Na kraju krajeva, nisu svojim pisanjem nista rekli o meni, koliko o sebi samima.
Sad da se prebacim na nesto vrednije komentara.
DARK WALKER je napisao da"... Verske zajednice iz zabave uništavaju živote velikog broja ljudi..." -zezas se ili zaista mislis ovo sto si napisao!? Ne mogu da razumem da neko ozbiljan moze ovo da napise, barem ne neko ko drzi do minimuma objektivnosti u svojim stavovima. Ovo pokazuje neverovatnu ideolosku ostrascenost, koja u drugacije mislecim vidi protivnike sa kojima se treba boriti do istrebljanja! Nije tacno da ih nisam osudio. Ponavljam, osudjujem svakoga ko iza simbola vere sprovodi ideologiju terora i mrznje! Pri tom ne smatram za mrznju kad neki crkveni velikodostojnik, tumaceci Bibliju, kaze da je homoseksualni odnos za crkvu neprihvatljiv! To je njihov stav na koji imaju pravo. Isto tako, osudjujem svakoga ko, skrivajuci se iza simbola gradjanskog drustva, perfidno vrsi teror nad drugima, na nacin da ih stigmatizira, ponizava, iskljucuje iz javnog zivota... samo zato sto zastupaju drugacije stavove.
Ali za vas je slika crno bela! Vi ste dobri, a oni losi momci! Sve sto vi radite je dobro, samo sto su "oni" previse glupi i zatucani kojekakvim verskim i desnicarskim ideologijama da bi to shvatili! To je vas stav, demonstrirate ga tako sto pokusavate da MENE (kao nekoga ko, ako nije 100% nas, onda je sigurno njihov) uvredite postavljajuci mi dijagnoze, pokusavajuci da odredite nivo moje psihicke zrelosti, stepen mentalne zaostalosti... Da me to ne dotice ni najmanje, pokazuje vam to da ne uzvracam istom merom. Prelistajte svoje postove i pokusajte da pobrojite sve uvrede i kvalifikacije na moj racun. Tvrdite da ste pametniji, civilizovaniji, napredniji od mene. Pocnite to i da pokazujete. Vasi dosadasnji postovi su porazavajuci po vas!
jooooj,
crkveni velikodostojnik nema šta prvi, nepozvan, neprizvan, konstantno (a baš tako to rade u Srbiji) da se IKAKO izjašnjava o homoseksualnosti, pogotovo ne to baš onako KRIVO tumačeći Bibliju! i, čak i to, dobro de, da bar jednom, dvaput se crkveni velikodostojnik izbaljezga, ajde, ajde, u deceniji, pa umukne, ALI KONSTANTNO SVAKI PUT, kad god se imalo povede i samo diskusija o gej populaciji u navodno SEKULARNOM društvu države Srbije, pa i kada se ne povede, da bljuje svoje antigejne mržnje, huška sve dok se antigejne mase ne zapale kao zombiji da fizički ustaju i nasrću nasiljem na gejeve, a upravo to se dešava u Srbiji iz godine u godinu, iz decenije u deceniju----- to je KRIMINALNO STANJE DRUŠTVA I DRŽAVE koje je sasvim odlično opisao Dark Walker a ti ga korisniče designer napadaš.
stoga, ako je išta najveća potvrda nečega u ovoj temi evo baš ove noći je potvrda još ranijih poziva drugih forumaša da se tebe korisniče designer- zaista treba banovati.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
@designer
Džaba ti sve. Suština je jasna. To što pričaš je lupetanje jedne krajnje nezrele i infantilne autohomofobne budale, koja pod tobožnjom "umerenošću" želi da sakrije da ustvari pokušava da se utopi u prosek i samim tim bude prihvatljiva i po meri društva koje je krajnje homofobično. To je sve. Kada se oslobodiš potrebe da se dodvoravaš krajnje zatucanom sistemu vrednosti, videćeš koliko je to što sada misliš nebulozno i neprihvatljivo za iole normalne ljude. Uzdravlje.

EDIT:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591480#p2591480]designer napisao:[/url]
DARK WALKER je napisao da"... Verske zajednice iz zabave uništavaju živote velikog broja ljudi..." -zezas se ili zaista mislis ovo sto si napisao!? Ne mogu da razumem da neko ozbiljan moze ovo da napise, barem ne neko ko drzi do minimuma objektivnosti u svojim stavovima. Ovo pokazuje neverovatnu ideolosku ostrascenost, koja u drugacije mislecim vidi protivnike sa kojima se treba boriti do istrebljanja
Samo ovo da ti pojasnim:
Ovde sam (pored toga što verske zajednice terorišu sve manjinske grupe u koje spada i LGBT populacija, to je valjda očigledno) mislio i na nesrećnike ispranog mozga (potpuno je nebitna seksualna orijentacija u ovom slučaju), podložne manipulaciji (u njihovim redovima si očigledno i ti), čiju glupost verske organizacije koriste da bi bile tu gde jesu. Kao što vidiš i među nama ima zatucanih i psihički nestabilnih ljudi koji ne mogu da shvate o kakvoj patologiji se tu radi, dok među strejt osobama ima i vrlo pametnih ljudi koji podržavaju emancipaciju LGBT osoba u Srbiji (Prajd, legalizaciju brakova, jaku zakonsku zaštitu od nasilja i diskriminacije, etc...). Produbljivanje psihičkih problema umno ograničenih ljudi (vernika) nije ništa drugo do uništavanje njihovih života iz zabave, je l'...
u vezi "istrebljenja" to, ukoliko korisnik designer pripisuje liberalnim i progresivnim ljudima, opet pokazuje kako krivo shvata ustanovljene činjenice o bioanatomskim razlikama između liberalnih i konzervativnih mozgova unutar jednog te istog naroda. konzervativni mozgovi pozivaju i prizivaju na istrebljenja liberalnih, ne obrnuto.
liberalni pristup o tome šta raditi kod izrazito interno podeljenih nacija je ---- stvoriti modus vivendi gde niko nikoga neće niti moći niti nužno trebati prevaspitati, gde niko neće moći vladati nad drugačijim, gde će se upravo puna ravnopravnost različitosti vrednovati i poštovati, te ako nikako ne ide ništa od toga zato jer ultrakonzervativci ne dozvoljavaju ni to, onda je liberalni pristup reorganizovati naciju i društvo pa i državu i sve njene atribute na što više uzajamno autonomne u svim sferama života domene. da i liberalni i konzervativni ljudi budu zadovoljeni u što većoj odvojenosti, tj. minimizirajući što je više moguće bilo kakvu (naročito konfliktnu) interakciju, dakle, tako da niti konzervativni ne budu pod liberalnima niti svakako obratno! sva liberalna poenta je - ne želimo da nužno menjamo, još manje istrebljujemo, konzervativce ali sigurno ćemo koristiti i upotrebiti celu svoju tj. našu životnu energiju i revnost da nas tj. sebe liberale ZAŠTITIMO I ODBRANIMO od svakog i bilo kog ataka od strane konzervativaca na naš liberalni životni prostor, prava i interese!!!

edit, pojašnjenje- svaki pomen liberalno u mojim postovima se podrazumeva da je socijalliberalno, socijaldemokratsko, progresivno, centar-levičarsko, a NE neotzv.liberalnokapitalističko (a što ide uglavnom uz ultrakonzervativce).
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
I na kraju i samo u najširem smislu vezano za trenutnu diskusiju:

Slika
Svaka tebi čast Korvine ali da li misliš da svi ovi postovi uopšte dopiru do onog organa u nejgovoj lobanji? Dopire li do Barnija sve ono što mu je napisano ovde? :kakodane:

A što se tiče vas gospodine Designeru, intelektualna i moralna gromado na pragu tridesetih, pravedni i sveznajući čovječe, i aluzija na moje postove pune grešnih i prljavih uvreda, e pa to je jednostavno tako jer sam oduvijek naglašavao da sam na ovom forumu prvenstveno zbog zabave, razonode i sprdnje(to uključuje vrijeđanje, jer ko je još vidio da se ljudi zabavljaju a da ne vrijeđaju jedni druge :lol: ). Jednostavno nemam ni volje ni želje da se sa svakim infantilnim, umišljenim samodestruktivcem natežem po internetu i uvijek ćete biti samo predmet moje sprdačine kada god se dobauljate u ovu virtuelnu magazu da širite svoju presvjetlu i presvetu prosvetiteljsku riječ.
Toliko o tome i kao što neko reče uzdravlje. :calista: ;)
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591382#p2591382]Dark Walker napisao:[/url]Mašiš poentu. Ovde sam govorio o odnosu mnogih pravoslavnih Srba prema Romima i LGBT osobama, verovatno si i sam svestan šta SPC misli o ljudima koji nisu heteroseksualni, kao i šta misle o pripadnicima drugih vera/nacionalnosti. Vernicima u ovoj zemlji ništa nije uskraćeno, ni sloboda okupljanja, niti bilo šta drugo, iako je SPC esencija nacionalizma, homofobije, ksenofobije, licemerja... Nisu svi Srbi frikovi, to niko nije ni rekao, ali oni koji imaju problem sa homoseksualcima i Romima u ovoj zemlji, uglavnom ističu da su protiv njih baš zbog toga što se osećaju kao pravoslavni Srbi. Kako možeš da budeš pravoslavac a znaš da SPC tebi pravi toliku štetu?

pederi brinu o Romima?

pederi su najsebicnija drustvena grupa koju cine pojedinci sa ni trunke empatije
moje dugogodisnje iskustvo bavljenja humanitarnim radom je to potvrdilo, ima ovde cak i tema posvecena Romima ali naravno u potpuno jednom idiotskom smeru na sta sam ja reagovao cim sam dosao na ovaj forum i naravno prozvan da sam rasista

@dizajneru

ja sam tako startovao kao i ti, dosadice ti, ponekad se upecas kao sada ja na post ovog dalkera, taj korvin sa kojim se nadmudrujes je jos gori i dzaba ti tupis njima, mala dusa ne moze sagledati svet oko sebe, ona je samo usmerena ka sebi, i ovaj autobus ista prica.

najbolje da ne citas sta pisu jer oni nisu neophodni da bi ti imao o cemu pisati, cak ono o cemu pises dobija na kvalitetu kada ih iskljucis, a veruj mi oni ce to citati jer ti si njima potreban :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591547#p2591547]barni napisao:[/url]
pederi su najsebicnija drustvena grupa koju cine pojedinci sa ni trunke empatije
moje dugogodisnje iskustvo bavljenja humanitarnim radom je to potvrdilo, ima ovde cak i tema posvecena Romima ali naravno u potpuno jednom idiotskom smeru na sta sam ja reagovao cim sam dosao na ovaj forum i naravno prozvan da sam rasista
ti moras da skontas da su pederi ljudi, isti ljudi koje sreces na ulici, ima pedera u obrazu i snp nasima i u 1389 i na kosovu, pedera roma, i pedera nacionalista itd. dakle, pederi NEMAJU javno misljenje i nikakve zajednicke osobine, jedina stvar koja povezuje pedere je sto se jebu u dupe, ostale karakteristike su identicne karakteristikama drustva. srbi su odvratni, samim tim i pederi.

a prosecan peder u srbiji je tek nesto odvratno, klozetirano i autohomofobno, pokusava da se uklopi u str8 shemu zivota i smatra se za gresnim/bolesnim. i prekini da lasas sebi da si nesto posebno, ti si u toj odvratnoj statistickoj vecini, samo si ovde na forumu u manjini jer takve kukolje oterujemo al ti si zbog svog inata opstao.
Korisnikov avatar
By designer
@BARNI
Sve vise uvidjam da si potpuno u pravu. O cemu diskutovati sa ljudima koji se zabavljaju tako sto vredjaju druge ljude? O cemu diskutovati sa ljudima koji traze gluplje od najglupljeg ( do pojave mene na ovom forumu ti si vazio za najglupljeg, sada sam ja preuzeo "stafetu" od tebe :P ) kako bi dokazali svoju intelektualnu superiornost, a kad im to ne polazi za rukom, a gotovo uvek je tako, oni opletu po uvredama i kvalifikacijama karakteristicnim za neki polusvet, a ne za prosvetljene gradjane kakvima sebe, bez ikakve osnove, smatraju. Savetujem im da se, za promenu, uporede sa nekim ko je (realno) pametniji od njih kako bi stekli pravu sliku o svojim intelektualnim dometima. Siguran sam da ce se silno razocarati, da ce to u potpunosti unistiti njihovu predstavu o sebi, ali ce im za utehu ostati realni temelji na kojima ce moci da izgrade stvarnu sliku o sebi!
Tvrdnja da pokusavam da se uklopim u sredinu je stvarno smesna. Ja nisam taj tip ljudi koji se uklapaju u nekakve matrice! Ja cak nisam ni tipican peder! :P
Necu trositi svoj sveze odradjeni manikir na odgovaranje na kojekave nebuloze u prethodnom tekstu nabrojanih korisnika! Unisten manikir je zrtva koju ja nisam spreman da im prinesem! :P
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591579#p2591579]designer napisao:[/url]
Tvrdnja da pokusavam da se uklopim u sredinu je stvarno smesna. Ja nisam taj tip ljudi koji se uklapaju u nekakve matrice!
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2590527#p2590527]designer napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2590521#p2590521]Anhedonie napisao:[/url]bezao si od izraza "gay-friendly" pa si pribegao izrazu "najpederski"?
hahaha... taj izraz mi je delovao prikladniji tome kako nas drustvo u celini tretira... ovo "gay friendly" mi deluje nekako previse fino, nekako vise primereniji Zapadu, nego nama :shrug:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591609#p2591609]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2591593#p2591593]Orlando the Lady napisao:[/url]a vi ste iz materice ispali prosvećeni.
ne, to uopste i nije poenta, na temi sam i napisao da sam i ja bio autohomofobna ormarusa koja se protivi paradi, ja sam bio u njihovoj kozi, ali razlika je sto sam ja tad bio balavac od 17 godina a on ima 27 i ne zeli da razmisli o onome sto mu se iz iskustva prica.
a ko je to doneo resenje da si ti iskusan i zreo?
sta ako sam ja iskusiji od tebe i recimo sa 17 godina setao Knezom trans curu?
Hoces li me slusati onda sta ti govorim ili ces i dalje biti jedan od forumasa sa najneverovatnijom zivotnom pricom, najneverovatnijim autovanjem svima, sve naj naj?
Primetio sam da ti stalno potenciras kao argumentaciju u nekoj diskusiji svoju zrelost.
Zasto mislis da ovde nema ljudi zrelijih od tebe a mladjih od tebe sa jos ranijim odrastanjem i sa mnogo tezim zivotnim pricama od tvoje?
Tvrdim ti da ima ovde od tebe mladjih forumasa od kojih bi ti stosta mogao nauciti kada bi cuo njihove price.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!