Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Venus mi ide na kurac maximalno (strofe, refren je cool), ali mi zapada za uho... mislim da ću se narednih dana drogirati tom pesmom... Do What U Want mi je bezveze.

Nikada nisam mislio da ću se paliti na retro zvuk!
Korisnikov avatar
By gossip
^ e za pravo cudo dopao mi se taj nastup
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa kad ga ne prodaje za 99 centi kao prethodni, pa da dostigne milion u prvoj nedelji!
Korisnikov avatar
By Mars
i ne htede ništa da radi s njenim telom, ladno je otkači mr. prezident

:obesen:
Korisnikov avatar
By Madonna
posle 30 godina ;)

i dalje prve nedelje prodavanija od svih sada, beyonce 4, britney ff, gaga artflop, cher, bangerz, itditd :cisti:

Slika

sa jednim intervjuom na fejsu, to je jedino od promocije što je radila. zato što je skapirala da malo ko kupuje albume, što se pokazalo kao tačno
zato je sve uložila u turneju i vratilo joj se :D
Korisnikov avatar
By afraid
Nek je prodaja propala,barem zena zna da je zadovoljila svoje fanove i one koji je postuju i slusaju,a to da se takmici po listama sa ostalim izvodjacima nije ni bitno.I prije svega,pogledajte koliko je ona nagrada dobila u 6 godina karijere a koliko npr Madonna u 30 :) .Kad se neko javi pa pocne pljuvati po bilo kojoj od tih osoba nek prvo pogleda gdje se on nalazi i sta je postigao.
Svi su oni tu gdje jesu i sigurno nisu lako uspjeli,tako da trebate imati postovanja. Pozdrav i svako dobro.

Little Monster
Korisnikov avatar
By Madonna
:rotflmao:

sad su monsteri u novoj fazi, spread the love, počela ova da ih blokira ako hejtuju :smeh: odmah promenili ploču

za svako vaše jedenje govana postoji odličan argument (ne kontraargument, jer mali moroni ne znaju šta je to i kako se vodi argumentovana rasprava) al ono, biseri, svinje i tako to

govnara ''umetnica'' je pukla, imala meltdowns po tw, luda kuća :'')
Korisnikov avatar
By Neutron
Pa naravno da je poludela! Žestoko ga je ispušila sa albumom. A tako je srala o revoluciji. Evo joj ga na. Biće zanimljiva za posmatranje narednih par meseci dok se koprca. <3
Korisnikov avatar
By afraid
artpop za sad prodan u 1,2 miliona primjeraka,sta serete vi da je propala?kad mozete pljuvati po tako nekom,mogu misliti koliko ste ocajni .. ali dobro,sve najbolje ;)
Korisnikov avatar
By Timothy
Zar nije Madona davala za džabe MDNA ako kupiš kartu za njen koncert? LOL Otuda i ta brojka kontam...
Btw ARTPOP se više i ne trudim da slušam, al Do what you want je cool.
Korisnikov avatar
By maww
prethodni album ( Hard Candy) nije delila dzaba zar ne? uz kartu koja je jedna od najskupljih, vredi mnogo vise nego 0.99 centi.

top10 debut 2008
1. Britney Spears - Circus 814.000 (505.000 USA)
2. Madonna - Hard Candy 758.000 ( 280,000 USA)

3. Namie Amuro - best fiction 682.000
4. Mary J.Blige - Growing Pains 648.000
5. Taylor Swift - Fearless 619.000
6. Mariah Carey - E=MC2 617.000
7. Beyonce - I am Sasha Fierce 591.000
8. Pink - Funhouse - 549.000
9. Ayumi Hamasaki - A Complete (All Singles) 539.000
10. Hikaru Utada - Heart Station 480.000

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
Jeste, i kad oduzmes prodano uz kartu, opet bije sve ostale jer 0 promocije i 30 godina karijere :prst:
Korisnikov avatar
By Madonna
Tako je. Umesto sto jedes govna, baci pogled na gagin heavy promo za poslednja dva albuma pa ce ti biti jasno. Da li je na superbowlu bila reklama za album? Pevala je jednu pesmu i to u trajanju od minut, pored 3, 4 stare
Korisnikov avatar
By Dirrty
A da sve u paketu mogu samo da se sagnu Michael Jacksonu po prodaji... to je već druga stvar. Jebala vas prodaja.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!