Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Boris Milićević, jedan od najpoznatijih gej aktivista i član Glavnog odbora SPS-a, postao je savetnik ministra za evropske integracije Branka Ružića u oblasti ljudskih prava, sa posebnim fokusom na LGBT prava, saznaje “Alo!”. Milićević je ovim postavljenjem postao i najviše pozicionirani gej političar ne samo u Srbiji već i na prostoru bivše Jugoslavije, ali i u čitavom nekadašnjem komunističkom bloku!

Cilj postavljenja, kako nam je rekao Milićević, jeste bolja implementacija aktivnosti koje Vladina tela sprovode na polju LGBT prava: povećanje tolerancije prema LGBT populaciji, posvećivanje veće pažnje njihovoj bezbednosti, jačanje koordinacije sektora bezbednosti, pravde, obrazovanja, socijalnog rada, rodne ravnopravnosti, omladine i sporta i drugih koji rade na inkluziji LGBT populacije, kao i davanje podrške naporima Vlade i drugih u omogućavanju ostvarivanja prava na slobodu okupljanja LGBT osoba.

- Ovo je sigurno jedan od prelomnih trenutaka u borbi gej zajednice za uključivanje u društvene tokove i velika je satisfakcija za moj prethodni rad. Vlada Srbije je ovim ukazala da joj je stalo do rešavanja problema sa kojima se suočava naša zajednica i da želi da je maksimalno uključi u društvo. Nadam se da će naša zajednica to prepoznati i iskoristiti. Svim snagama ću nastojati da doprinesem da i LGBT zajednica da svoj doprinos uključivanju Srbije u EU - rekao je za “Alo!” Milićević i dodao da će u svom novom poslu pres-vega sarađivati sa ministrom Ružićem i Tanjom Miščević, glavnim pregovaračem Srbije u procesu pregovora sa EU.

A sad pljuvačina...
Korisnikov avatar
By *deni*
Odlično, ovo je prestiž u odnosu na region. :fancyklap:
By Sixto
Deni, mislis srpski LGBT korpus se vec integrirao u EU?! :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
To je jedna lepa i korisna vest. Pošto stvari u Srbiji funkcionišu po principu hijerarhijskog ustrojstva i osluškivanja šta vrh kaže, možemo očekivati masovna unapređenja i avanzovanja gejeva i na nižim nivoima. :fancyklap:
By Sixto
Ne trebaju nam politicke partije za napredovanje kad smo braca po materi! :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Najbitnije je da radimo posao za koji možemo da budemo dovoljno iskorišćene. :kosa:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2587911#p2587911]Orlando the Lady napisao:[/url]Barni, govoris li o Borisu Milicevicu? :)
ne :lol:

ispovedio sam se u ovu temu jer bila prva ponudjena u novo danas

.upoznao sam momka ciji zivot je isprepleten sa mojim godinama unazad a zapravo nikada se nismo videli niti sam znao da on postoji.

Tesko je za poverovati ali ispostavilo se cak da ja spavam sada u sobi u kojoj je on spavao u detinjstvu.Zivim u kuci koja je pripadala njegovoj porodici.Ispostavio se cak da deo moje blize failije godinama vodi brigu o njemu kao o svom sinu.itd...evo ceo dan razmisljam kako to da ga nikada nisam video niti cuo neku pricu o njemu, znam mu cak i porodicu ali nisam znao da on postoji.

u momentima kao da vidim sebe dok ga gledam i slusam
potpuno smo razliciti fizicki pa cak i interesovanja ali kao da imamo isti pristup svemu, ne pamtim da je nekada neko privukao moju paznju ovoliko

svidja mi se :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Barnići, ako je sve tako kako opisuješ, možda je u pitanju neka crna magija. :napitak: Treba to da ispitamo, moraćeš kod mene u kabinet po proročanstvo i amajliju, a pre toga, kaži da li si primetio u poslednje vreme neke čudne marame, lance, katance po kući i druge predmete tog tipa koje nisi ranije video, ne pripadaju tebi i pitao si se otkud oni tu ? :gatara:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni liči na uvod u neku priču sa gay tematikom časopisa Erotika, tipa "Moj dalji rođak" ILI "Moj susjed centarfor" i slično.

LM super, barni :B

OT: šta reći, kakvu poruku poslati. SPS, lopovi...pljujem na sve njih.
By Sixto
E ovo Barnijevo je vest... a ne...
Korisnikov avatar
By blenta
ne mislim da na tim mestima lezi neka golema lova, osobito ako je u funkciji drzavne uprave
a ne u najvisem vodjstvu stranke gde se zapravo uzimaju procenti

pogotovu ne mislim da je to dovoljno velika para da pokrije sve sto uz to zvanje ide

to je o pojedinacnoj analizi
a o grupnoj, u sustini je dobar signal sto jedan peder dobija znacajnu funkciju
a los je sto datog pedera nije silno briga za druge pedere, a pritom ce prica biti:
eto imate savetnika ministra da stiti vase interese
Korisnikov avatar
By antibiotic
uuu da kad pocne da vam se sveti sto ste ga napustili.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2587920#p2587920]*deni* napisao:[/url]Barnići, ako je sve tako kako opisuješ, možda je u pitanju neka crna magija. :napitak: Treba to da ispitamo, moraćeš kod mene u kabinet po proročanstvo i amajliju, a pre toga, kaži da li si primetio u poslednje vreme neke čudne marame, lance, katance po kući i druge predmete tog tipa koje nisi ranije video, ne pripadaju tebi i pitao si se otkud oni tu ? :gatara:
ja ne verujem u takve stvari, pa cak i da to postoji siguran sam da sa mojim zivotom ne moze niko upravljati pomocu nekakvih bajalica

doduse u zadnje vreme mi se cesto desi da kad obavim veliku nuzdu snimim da nema wc papira u kupatilu a ubedjen sam da sam juce stavio rolnu!
Korisnikov avatar
By *deni*
Po mom proročanstvu, Barni, to je zato što kakiš i više nego što si spreman da svariš i priznaš.
:gatara:
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2587958#p2587958]blenta napisao:[/url]ne mislim da na tim mestima lezi neka golema lova, osobito ako je u funkciji drzavne uprave
a ne u najvisem vodjstvu stranke gde se zapravo uzimaju procenti

pogotovu ne mislim da je to dovoljno velika para da pokrije sve sto uz to zvanje ide
pa dobro, nije nas Boki neka "halavstura" i jedan od onih koji hoce "sve, odmah i sad", on se drzi one "strpljen spasen", on gradi svoju karijeru polako, strpljivo i mudro(neka kaze ko sta hoce ali za formiranje vlasti u Srbiji je SPS neophodan). Mozda na tim mestima u drzavnoj upravi i nije neka lova, ali danas je sigurnost najvaznija a i ne verujem da se na tim radnim mestima "ubijaju od posla"...ipak je Boki pragmatican i realan (osim kada malo vise popije pa mu se zamuti pamet te pomisli da bi dvojica 26godisnjaka pravila trio sa njim :D )
Ja mislim da je i za vas Mileta najbolja opcija da se uclanite u SPS jer oni su bili i bice u vlasti i sa SNS i sa DS jer realno gledajuci ni SNS a jos manje DS mogu sami formirati vlasti, DSS nije ni jednima prihvatljiv partner dakle SPS je uvek deo vlasti.... ;) a nadam se da ce se za vas naci neko dobro radno mesto sukladno vasoj skolskoj spremi, recimo rukovodilac opstih i pravnih poslova u JP "Informatika" ili "Stan" a moze i "ZIG" , zvuci primamljivo, zar ne?
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Htedoh da pitam ... da li je on kvalifikovan i koliko ima iskustva na polju evropskih integracija (pošto ja imam šačicu prijatelja koji su baš diplomirali na tu temu) .... ali znam da bi bilo izlišno, jer se kadrovi u vladi i inače ne biraju po tom kriterijumu.

Bez ismevanja i sarkazma, moje najiskrenije čestitke. Samo napred.

'Fala Bogu pa se neko pošteno ovajdio od penisofilije.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2588212#p2588212]Denni85 napisao:[/url]Ja mislim da je i za vas Mileta najbolja opcija da se uclanite u SPS jer oni su bili i bice u vlasti i sa SNS i sa DS jer realno gledajuci ni SNS a jos manje DS mogu sami formirati vlasti, DSS nije ni jednima prihvatljiv partner dakle SPS je uvek deo vlasti.... ;) a nadam se da ce se za vas naci neko dobro radno mesto sukladno vasoj skolskoj spremi, recimo rukovodilac opstih i pravnih poslova u JP "Informatika" ili "Stan" a moze i "ZIG" , zvuci primamljivo, zar ne?
Zvuči prilično primamljivo, najbitnije je da radim posao za koji ću biti dovoljno iskorišćena. :kosa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!