Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2435786#p2435786]samo_u_snu napisao:[/url]

Dajte bre ljudi u kojoj vi zemlji to zivite!? Mozda se u nekoj bajkovitoj zemlji gay ljudi upoznaju na taj nacin, ali siguran sam da to nije slucaj u Srbiji.
ta bajkovita zemlja je - hrvatska! :pinknaocari: neš ti bajkovitosti... ^^
Hocete da kazete da pridjete kolegi na poslu i kazete, "ej ja sam gay, da li si i ti? Ako jesi, hajmo na pice..."
pa ne funkcioniraju stvari baš na taj način kad si aut. ne idu aut ljudi okolo i svakome tko naleti govore 'ja sam peder', nego tu činjenicu ne skrivaju, kao ni sve što iz nje proizilazi, te otvoreno i slobodno žive (i) svoj gej identitet. možda zvuči paradoksalno, al meni se čini da kad si aut mnogo manje misliš o tome što si peder nego kad nisi, jer ti to nije više nikakav problem ili nešto na što moraš paziti, nego samo je.
slijedom toga, kao što se za strejt kolege na poslu zna da su strejt, tako se i za gej zna da su gej. e sad, romansa se ne garantira na radnom mjestu nikome, nego ovisi o mnogo faktora. ali je 100 posto sigurno da se neće desiti ako potencijalno zainteresirana osoba uopće ne zna ima li smisla biti zainteresirana.
ili mozda odete u kafic i posaljete pice nekom momku koji vam se svidi. Momak se odusevi i pozove vas da sednete sa njim i njegovim drustvom i pocnete da flertujete...
događa se i to, da. ljudi se upoznaju u kafićima, na partyjima, na kućnim druženjima, na premijerama predstava, queer festivalima, predavanjima, tribinama itd. ja upoznao tako (gej i strejt) stotine ljudi. ali prvo moraš doči na ta mjesta i u te prilike, te se ponašati normalno a ne paranoično. nakon toga sve ide samo od sebe. :tornado:
no risk no profit. ;)
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2409211#p2409211]gossipboy8989 napisao:[/url]znam kako ti je...bio sam u slicnoj situaciji...samo sam ja imao tu srecu/nesrecu da se poljubim sa tim likom(u fotama)...sve u svemu ispostavilo se da je lik str8

ne znam sta da ti kazem...jel ima devojke? kakvi su mu stavovi po pitanju homosexualnosti? ja bih dobro ispitao teritoriju pre nego sto bi mu bilo sta rekao...i ako bih mu rekao uopste...a cak i da jeste "u fazonu" opet vi ste super ortaci pa i to moze da bude problem...kao sto rekoh dobro razmisli i dobro ispitaj teritoriju :)
uh kakva sam teta saveta :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Hm..
mislila sam da je neka tema.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2409195#p2409195]samo_u_snu napisao:[/url]Pozdrav svim ljudima dobre volje na ovom forumu,

U poslednjih nekoliko meseci prozivljam zaista tezak period u svom zivotu, te sam morao nekome da se otvorim, da podelim ono sto me muci.

Naime, imam 28 godina. Imam uspesnu karijeru dobro drustvo, jedan relativno normalan i solidan zivot. Uprkos tome sam, ipak, veoma nesrecan.

Vec nekoliko meseci se intenzivno druzim sa jednim momkom (kojeg znam nekoliko godina) sa kojim idem na treninge, na pice, zurke. Zaista nam je extra. Skoro da ne prodje dan, a da se ne vidimo ili ne cujemo telefonom, porukama itd.

Problem je u tome sto svi, pa i taj moj drugar, misle da sam str8, sto je, naravno, potpuno netacno. Samo jednom u zivotu, kada sam imao 21 godinu mi se neko tako jako svidjao kao sto je to sada slucaj sa ovim drugarom. Zaljubio sam se do usiju u njega. Slusam pazljivo svaku njegovu rec, volim da sam u njegovoj blizini, odusevljava me svojim stavovima, fizicki je prelep... ma nema sta mi se na njemu ne dopada. Dok ga gledam i slusam zamisljam kakav bi osecaj bio da ga zagrlim, poljubim i ne ispustam iz svojih ruku.
Nevolja je u tome sto on ne zna za moja osecanja i sto je skoro sasvim sigurno str8. Doduse ne mogu biti 100 posto siguran da je hetero s obzirom na odredjene detalje koje sam u razgovoru sa njim primetio. Ali, sa druge strane, bojim se da razmisljam logikom "sta je babi milo to joj se i snilo", pa tako pokusavam da nalazim signale koji upucuju na to da je mozda i on gay.
Svaki put kad se vidimo prozivljavam emotivni tornado. Sa jedne strane uzivam sto sam u njegovom drustvu, sto smo dobri ortaci i sto imam priliku da kvalitetno provodim vreme sa njim, dok sa druge strane, strasno patim sto ne mogu (ili ne smem) da izrazim svoja istinska osecanja.

Da li se neko nasao u slicnoj situaciji? Zaista mi je potreban ozbiljan savet. Ponekad se tesim pa kazem sebi "sta tebi zapravo fali? Posmatraj to na sledevci nacin: imas dobrog ortaka sa kojim treniras, ides na leytovanje, izlazis uvece u grad itd. Dakle, taj odnos ima sve odlike jedne veze, sem fizickog kontakta". Ako tako posmatram na citav slucaj, onda mi bude malo lakse, jer gledam to kao na neku vrstu platonske ljubavi. Ali opet, srce mi se lomi kad ga vidim, a ne mogu da budem s njim...

Znam da sve ovo verovatno zvuci pateticno, ali sta da radim kad se tako oseceam...

Hvala na razumevanju
Ja sam imao sličnu situaciju, ali razlika je u tome što je lik toliko homofobičan, da je čak išao do te mere da mi kaže kako sam bolestan i poremećen i slao članke da me uveri u to. U fazonu: 'Prihvati sebe kao bolesnog ili idi na lečenje'(to je bilo dosta kasnije). A inače, koliko me je povredio u nekim stvarima, imao sam i dobrih trenutaka sa njim. Čak više nego sa bilo kojim drugim gej ili bi likom sa kojim sam izlazio. Za razliku od svih likova sa kojima sam izlazio, on se zaista ponašao divno, čak i kada je saznao da sam gej. Međutim, kako je vreme prolazilo bilo je dosta nesigurnosti kod njega, govorio je jedno, radio drugo, a mislio treće...I to je ono što je kvarilo sve. Inače, otvoreno je flertovao sa mnom, grlio me i gledao me na neki neobičan način. To mi je bilo dovoljno da shvatim da je latentni biseksualac, ali da je isto tako homofobičan kako prema drugima, tako i prema sebi. Ja sam digao ruke, zato što mi je(da budem iskren) muka od povređivanja i jednostavno sam prekinuo kontakt sa njim. Kako je prošla tvoja situacija? Znam da ova tema ima nekoliko godina i ko zna da li ćeš videti ovo, ali ako vidiš voleo bih da znam kako se završilo.
Korisnikov avatar
By mrle
Nisam sve detaljno iscitao, no moram da kazem da sam bas iznenadjen nekim komentarima i uopste nerazumevanjem prema ovom momku. Zar se nikome nije desilo nesto slicno ? Meni jeste. Sa kolegom na fakultetu. I trajalo je dobrih godinu dana. S tom razlikom da je on bio potpuno svestan mojih osecanja prema njemu. Jer sam se ja uvek gubio u njegovom prisustvu. Pa mi je cak na suptilan nacin i pokazivao da zna kako se ja osecam. I to ga je zabavljalo. Jednom prilikom me je, posle nekakvog mog izlaganja, zagrlio pred svima i rekao nesto tipa : tako si pametan, ozenicu te. Nikad nisam imao hrabrosti da mu bilo sta priznam. Znam i zasto to nisam ucinio : ziveo je s devojkom, a ja sam bio skroz nesiguran u sebe, u svoju seksualnost. Iz ove perspektive, kad bih imao priliku ponovo da ga sretnem, sve bih mu rekao. Pitam se kako bi reagovale njegove zelene okice na sve to i kakvo bi se, ako bi se, tad osecanje javilo u meni... :)
Korisnikov avatar
By Torry
Ja da se zapljunem i da kazem da kod mene ovo jos uvek traje. Borim se svim silama da krenem dalje, ali su emocije toliko jake da nekad hocu da puknem od muke.

Tesim se, jednog dana ce me proci, prosla sam i gore stvari od ovoga.
Korisnikov avatar
By sallys
Bila sam nesrećno zaljubljena u jednu, pre 10 godina, sad smo bffs.
Život piše romale romali
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!