Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Timothy
Azealia još samo sa samom sobom da se posvađa...
A skinuh mp3 verziju nastupa....sve pesme su mi tako ono ok al ne dovoljno, ne znam još. Swine je ono...haos.
Korisnikov avatar
By bern
VMA nastup.. hmmmm... odličan!

jeste li vidjeli da na početku ne trepće? nadam se da ju je marina naučila još nešto sem toga da ne trepće! :giggle:
Korisnikov avatar
By Madonna
ja ne verujem.. she's so full of it
"I always felt it was very unfair to her." cuz you know, poor xtin :C :barf:
Korisnikov avatar
By Madonna
:lol:

pa uskoro izlazi album mora da se uvuče u bulju svačijem fandomstvu
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jeste attention whore, poput rulje drugih... ali ovim singlom to priznaje.

Poštujem iskrenost, makar bila nedobronamerna :peace:
Korisnikov avatar
By bern
mene impresionira količina truda/energije koju je uložila u "applause". svaka joj čast. na kraju se pjesma plasirala kao fin pop hit.
By luckyone
Jedva cekam novi album <3 Za sada su mi favoriti Applause,Venus,Swine i Sexxx Dreams!
By luckyone
Procurela je verzija za japansko trziste!!!!!!
Korisnikov avatar
By BellyButton
Pesme koje sam cuo su, kao i do sada u Gaginom slucaju, gomila opstih mesta u melodijskim linijama zacinjena gomilom opstih mesta u aranzmanima i sve to zapakovano u gomilu opstih mesta muzicke produkcije, te svako ko zna iole o kreativnim procesima u muzici kapira da je ovaj album jedna gomila govana upakovana u mirisljavi sareni papir... ali kicasti mirisljavi sareni papir. Atraktivnost citavog albuma lezi u studijskim efektima koji ni na koji nacin ne doprinose melodiji ni tekstu i samo daju efekat da album zvuci skupo i zamarajuce. Ni k od kreativnosti nigde.
Oni koji konzumiraju Artpop su krajnje nekriticki nastrojeni ka sopstvenoj muzickoj inteligenciji, ako je uopste i imaju.
Korisnikov avatar
By gossip
ne znam sta je sa invazijom na fejsu
album je nothing special
By luckyone
Belly,ako se tebi nesto ne svidja,to ne znaci da je to shit.

Skinuo sam album cim sam saznao da je procureo :D Poprilicno sam se navukao :D Favoriti su mi Applause,Venus,Guy,Mary Jane Holland,Sexxx Dreams,MANiCURE i Donatella!Moram priznati da mi se mnogo vise svidja ova verzija Dope-a,nego ona koju je izvela na iTunes festivalu(tada se zvala I Wanna Be With You).
Korisnikov avatar
By BellyButton
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2587236#p2587236]luckyone napisao:[/url]Belly,ako se tebi nesto ne svidja,to ne znaci da je to shit.
Naravno. Isto kao gomila onoga sto se meni mozda svidja nije kvalitetno. Svi volimo poneki trash. Ali govorim objektivno, kao muzicar, sluzeci se svojim poznavanjem melodije, harmonije i muzicke produkcije. Album je nevidjeno neinovativan, sto ne bi bio narocit problem jer je 90% danasnjih albuma bas takvo, no ovaj je najavljivan kao album veka, milenijuma, ovog univerzuma i svih paralelnih, pa komentarisem u skladu sa tim. Neinovativan, muzicki dosadan, skup album. Negde na nivou MDNA-a.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!