Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Unicorne to je cista glupost! Idem tamo poslednje 4 godine i nista slicno nisam doziveo! Bugarska je super. Uopste nisu skupi a smestaj i plaze su im extra. Preporucujem Nesebar!
Korisnikov avatar
By Mars
Ja stvarno moram da pitam one kojima se dopada Bugarska i kojima je tamo lepo (posebno one koji velicaju lepotu njihovih plaza): da li ste ikada isli na neko drugo more? Koje?

Bez zle namere.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by unic0rn
u zlatne pjasce i idem. prichaj sve shto treba da znam :D
Pjasci su lepo naselje s gomilom fancy hotela, lepo je i more itd. što se trave ti?e, bio sam na severu Bugarske (Varna i okolina) dva puta i nije bilo problema sa travom niti sa talasima. jedino problem je bilo more sa svojih +10 stepeni, tako da od kupanja nije bilo ništa. najviše što sam uspeo je da uðem u vodu do ?lanaka, kad bol postane zaista nepodnošljiv. kao da ti neko se?e noge skalperom.

iz tog razloga sam naredne godine otišao na jug (Nesebar) i more je bilo mnogo toplije, ali su i talasi bili ogromni plus što je stalno dolazila ta odvratna trava. da plivaš ne možeš, jer ti ulazi u usta, da roniš - ne vredi, jer ne možeš da izroniš u ?istu vodu. najve?a fora su ipak bili talasi, jer su spasioci zatvarali plažu svaki dan popodne i nije bilo šanse za kupanje. jedina alternativa je bio mali deo plaže koji nije bio pod ingerencijama spasilaca, no kad se svi ljudi skupe tamo, možeš misliti koliko tu uživanja ostaje...
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Mars
Ja stvarno moram da pitam one kojima se dopada Bugarska i kojima je tamo lepo (posebno one koji velicaju lepotu njihovih plaza): da li ste ikada isli na neko drugo more? Koje?

Bez zle namere.
Dobro pitanje. Pa valjda su išli na "naše more". Pa cili Jadran je 5x lepši od bugarske rivijere. Ja nikada nisam bio u Bugarskoj kopneno, samo sam video iz vazduha na povratku iz Turske (i to baš crnomorski deo). Ali, oni koji su bili grdno su se razo?arali od trenutka kada su kro?ili u Bugarsku. U pitanju je više porodi?nih poznanika koji su pre toga letovali što na "našem" moru, što u Gr?koj.

O tome koliko je po meni Bugarska kvalitetna destinacija govori i ?injenica da avionska varijanta prevoza gotovo da i ne postoji. :jbg:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Uf i ja sam letovao pokraj Zlatnih Pjasca u Albeni!

To je bugarsko najfensi mesto, i tu nema mesta za Srbe, samo za Svede, Svabe, Holandeze i ostale vishe - arijevske rase!:opatica:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ima i za naške, treba samo dosta keša...
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by 2Q2Bstr8
ima i za naške, treba samo dosta keša...
Odnosno kao u prose?nim letovalištima koja su u drugim zemljama? ;) :arapin:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ne, Albena je ipak mnogo više fancy. i skupa... ima ?ak i sopstveni aerodrom.
Korisnikov avatar
By * NajS *
U Albeni sam bio 1991 i josh tada mi je delovala chudesno!

Mislim, oduvek sam pre toga sa roditeljima letovao u Dalmaciji, ali kad smo stigli u Albenu - to je bilo pravo odusevljenje.

Na svakom koraku neki zabavni parkovi, tobogani sa toplom mineralnom vodom, brodichi, chamci, banane, gliseri, paraglajding!

Tako neshto kod nas u SFRJ nije postojalo na jednom mestu.

:up: Bravo braco Bugari:up:

A i sa njima smo ratovali tek u Drugom svetskom ratu, a pre toga ih razbucali u daaavnim Balkanskim ratovima!
Red je da se malo druzimo, i posecujemo, sirimo ljubav!

! :burner:
... jebiga!:meduza:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja kada odem na more hocu da:

1. po izlasku iz vode osetim so na svojoj, jos bolje-tudjoj kozi
2. u toj vodi vidim razne nijanse plave boje
3. cujem sustanje palmi oko sebe, i miris borovine i (sup)tropskog bilja a ne vrbe, lipe i breze

To (i jos neke stvari) za mene znaci more.

Akvafantazije i plastika u raznim oblicima i bojama su mi najmanje potrebni na letovanju, mada gde idem uvek ima i toga, plus svi morski atributi.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Mars
Ja kada odem na more hocu da:

1. po izlasku iz vode osetim so na svojoj, jos bolje-tudjoj kozi
2. u toj vodi vidim razne nijanse plave boje
3. cujem sustanje palmi oko sebe, i miris borovine i (sup)tropskog bilja a ne vrbe, lipe i breze

To (i jos neke stvari) za mene znaci more.

Akvafantazije i plastika u raznim oblicima i bojama su mi najmanje potrebni na letovanju, mada gde idem uvek ima i toga, plus svi morski atributi.
:deda: :up:
By tomborn
ja sam u šoku , što se ti?e Bugarske

sinoc na vijesitma na drugom programu reportaža o Rumunjskoj i Bugarskoj(zemljama koje 99% ulaze u EU 2007. godine)

Pa to su zemlje zaostale u svim podru?jima, u B ugarskoj je prosje?na pla?a 70 eura u industriji a u državnoj upravi 160 eura
:shok:

Bugarska krsi prava nacionalnih manjina, roma..... korupcija i organizirani kriminal cvjetaju....
o Rumunjskoj i ne zelim govoriti, pa to je strasno!

Ne mogu vjerovati, mislio sam da su se Bugari trgnuli u ovih nekoliko godina, kad ono NULA, JEDINO SU U POLITICI NAPREDOVALI, NO gospodarstvo im je NULA,
Korisnikov avatar
By * NajS *
Bogami i u turizmu su jako uznapredovali! Trebali su da prikazu i reportazu sa Crnog mora...
A i ima negde preko deset gay klubova i kafica u samoj Sofiji...

A koliko beshe ima Zagreb, a koliko ono ima Beograd?!

:bulGAYria:
Korisnikov avatar
By unic0rn
bio sam proshle godine u pjascima pa u nesebru

nesebar - naseljeno mesto - vishe za porodichan odmor

pjasci - hotelsko naselje - vishe za mlade, provod straobalan, svi klubovi su prepuni europskih gejeva :mljac: :right:

more je blago recheno ochaj, al nije da ne moze da se kupa
talasi su zajebaniji u nesebru, al pjasci imaju vishe meduza raznih velichina shirina i elektriciteta

pjasci su bar 10-15% skuplji sto se tiche zivota i izlazaka od ostalog dela bugarske, al ih preporuchujem i ukoliko bih opet bio u shkripcu s kintom otishao bih opet
By tomborn
Originally posted by * NajS *
Bogami i u turizmu su jako uznapredovali! Trebali su da prikazu i reportazu sa Crnog mora...
A i ima negde preko deset gay klubova i kafica u samoj Sofiji...

A koliko beshe ima Zagreb, a koliko ono ima Beograd?!

:bulGAYria:
ej ja to ne znam, znam samo da je porazavajuce da Hrvatska(cijela Hrvatska) tj da ce imati od ove sezone tri gay cluba ( Lovran, Rovinj i Zagreb)

mozda Bugari jesu uznapredovali ali to je daleko od nekog stadija blagostanja i napreta... cuj i albanija napreduje ali koliko jos treba napredovati da dosege primjerice Makedoniju( koja isto tako nije bas najsvjetliji primjer razvoja)

Svaka cast Bugarskoj, samo sam rekao sto sam vidio na TV-u, to je siromaštvo, podebelo
:(

Vise sam za odmor u Hrvatskoj, Španjolskoj ili Malti recimo :)
Korisnikov avatar
By * NajS *
A ja sam za odmor u Turskoj ili Grchkoj, ili evenbtualno Bugarskoj (ako bash imate malo para)
By urke145
Ostadoh zatecen informacijom da u bugarskom gradu koji se zove Blagoevgrad i koji se nalazi daleko u provinciji i ima 70.000 stanovnika postoji klub u kome se organizuju gej zurke. Zamislite u Srbiji gej zurku u Uzicu, Leskovcu, Smederevu, Zrenjaninu, Cacku, Somboru........... itd da ne nabrajam dalje!:( U Srbiji je misaona imenica gay zurka u Nisu, gradu kome gravitira milion ljudi iz jugoistocne Srbije!!!! Da ne pricamo za gay klub. Mislim da bi u Nisu gej klub u slucaju da bude osnovan bio raznet tonom eksploziva!

Sve to saznadoh od nekih finih momaka koje sam upoznao u Grckoj pre mesec dana. A potvrdio mi je jedan drugar iz Nisa koji kaze da je odavno batalio dolazak u Beograd, nego pravac Sofija. Kaze da ima nekoliko jako dobrih klubova i na desetine gay friendly kafica. Tako da sada dogovaram sa tim momcima iz Sofije da odemo kod njih. A inace su slatki skroz hehe
Обичам блгарските момчета!!!! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
meni je malo žao što svi ljudi imaju tako snobovski. generalizujući i podrugljiv odnos prema Bugarskoj.
Nevezano za njihovo more, čitao sam jednom jednu bugarsku pesmu u kojoj narator priča kako svi misle da je bugarski jezik ružan i grub i smešan, ali je njemu lep jer je jedini koji ima i od tada mi se promenilo mišljenje i ceo taj dehumanizujući odnos, pa sam hteo da saznam nešto o njihovoj istoriji, kulturi i književnosti.
Korisnikov avatar
By Vel boy
svi ljudi? samo rvackosrbskeexyu rođe koje je i Bugarska prešišala ne mogu da joj oproste pa istu iz nemoći i zavisti ponižavaju. tipičan fenomen kojeg je i ovaj forum, na svojevrstan način, krcat.

ej bre, i Bugarska prešišala godinama!
it takes a unique serbocroatian exYu debilism to have that happened ...........
By urke145
Ja Bugarski jezik obovazam. S obzirom da sam iz juzne Srbije pricajuci sa Bugarima vidim koliko toga ima zajednickog u govoru. I savrseno ih razumem. Uvek im kazem da nema potrebe da se trude na engleskom.
Njihov jezik je dosta jednostavniji od naseg, oni nemaju padeze vec sve resavaju predlozima tako nema bojazni da cete pogresiti padez kao kod nas. Jako puno reci su iste ili slicne kao kod nas.

Da jesu nas presisali, cak i da nisu, gde su bili 1988 kada sam sa matorcima prvi put bio u Sofiji odlicno su napredovali.
Te 1988 otisli smo u poslasticaru u Sofiji i tamo osim gumenih mentol bombona nije bilo niceg :grin:
A ja sokiran jer kod mene u komsiluku je radnja koju drze Goranci koja i dan danas postoji i u kojoj nema sta nema, od baklava, tolumbi, krempita itd. da ne navodim dalje. U Sofiji glavnom gradu Bugarske samo gumene bombone.
Ali to su prosla vremena.
Inace kulturni milje je identican kao u Srbiji. Devojke kao zvezde granda, muskarci nabildovani smekeri (sto i nije lose za pogledati) hehehe. Obicaji, nacin zivota.... sve to sto cini svakodnevnicu isto kao u Srbiji. Znaci nije ono kao kada odete u Berlin pa vidite da je to jedan sasvim drugi svet u odnosu na nas.
I nesto sto mi nikako nije jasno, a to je drasticno manji stepen homofobije nego u Srbiji. Zapravo trebalo bi da mi ne bude jasno otkud u Srbiji toliki stepen homofobije....
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nas juznjacki je vise makedonski i bugarski nego srpski :giggle:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2580483#p2580483]urke145 napisao:[/url]Ostadoh zatecen informacijom da u bugarskom gradu koji se zove Blagoevgrad i koji se nalazi daleko u provinciji i ima 70.000 stanovnika postoji klub u kome se organizuju gej zurke. Zamislite u Srbiji gej zurku u Uzicu, Leskovcu, Smederevu, Zrenjaninu, Cacku, Somboru........... itd da ne nabrajam dalje!:( U Srbiji je misaona imenica gay zurka u Nisu, gradu kome gravitira milion ljudi iz jugoistocne Srbije!!!! Da ne pricamo za gay klub. Mislim da bi u Nisu gej klub u slucaju da bude osnovan bio raznet tonom eksploziva!

Sve to saznadoh od nekih finih momaka koje sam upoznao u Grckoj pre mesec dana. A potvrdio mi je jedan drugar iz Nisa koji kaze da je odavno batalio dolazak u Beograd, nego pravac Sofija. Kaze da ima nekoliko jako dobrih klubova i na desetine gay friendly kafica. Tako da sada dogovaram sa tim momcima iz Sofije da odemo kod njih. A inace su slatki skroz hehe
Обичам блгарските момчета!!!! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

Davne 2000-te godine sam u Plovdivu izlazila u klub koji se nalazio u samom centru grada, zvao se "Kaligula", i bio je gay klub, u kom su transvestiti imali svoje tacke, nesto poput mini mjuzikla ili kabarea.
Ne znam da li klub jos uvek postoji, dugo nisam bila u Plovdivu.
Korisnikov avatar
By Markiza
[quote="urke145"]Ja Bugarski jezik obovazam. S obzirom da sam iz juzne Srbije pricajuci sa Bugarima vidim koliko toga ima zajednickog u govoru.

Ja sam bila u letovalištu Primorsko i mogu reći da ih ništa nisam razumela (a iz južne Srbije sam). Napravila sam čitav red u marketu Perla jer me je kasirka pitala da li hoću kesu. Ni sad se ne sećam kako se kaže kesa. Onda je došao brat kome je dosadilo čekajući van i preveo mi šta me pita.
Zatim nas je jedna mala, prgava i nervozna prodavačica :avalon: bukvalno zatrpala u butiku majicama i haljinama dok smo razgledale ja i snaha pa je počela da viče na nas što nećemo ništa da kupimo. Jedva smo izvukle glavu od pomahnitale ludaje.
Dve velike plaže, severna i južna, i koliko sam primetila najviše bilo Čeha i Nemaca.
More toplo ali baš bilo velikih talasa i puno belih i plavih meduzica.
Provod: za svakoga ponešto. Mada previše narodnjaka.
By urke145
Izgleda da je to dosta individualno. Moja najbolja drugarice (isto iz juzne Srbije) ih takodje ne razume nista.
Takodje vidim da Bugari koji su blize nasoj granici nas mnogo bolje razbiraju nego oni sa severa Bugarske ili sa primorija.

Da, narodnjaci dominiraju na sve strane. Kao kod nas pa puta dva ;)

I isto kao kod nas ima slatkih momaka na kilo njam njam :okret:
Korisnikov avatar
By Markiza
Ja se samo sećam neke Preslave pevačice sa kablovske na koju sam se jao,ložila, i debeljuškastog Azisa. :D
By urke145
Haha
Ja isto nisam imun na njihove pevace.........
Galin. Presladak je...........njegov najveci hit Момче без сърце haha
Par put sam uhvatio sebe kako slusam bugarske narodnjake i slatko sam se ismejao sa samim sobom :)
Ali ovog Galina bi propustio kroz sake po propisu, dinar mu ne bi uzo'

A tek neki koji se zove Fiki mada mislim da on nije Bugarin vec Turcin.
Klinac od 19 godina nabildovan i uradjen za medalju..........njam njam :)))))))))))))
Korisnikov avatar
By Markiza
Samo da ti kažem da moj brat nije skidao pogled sa nekog Borisa Dalija kao 'fino peva'. Ja posle videla da bolje izgleda no što peva.
Naravno, brat mi je oženjen i strejt (koliko ja znam a sad koliko ne znam...:D )
Korisnikov avatar
By Anna88
Cao, jel neko bio u skorije vreme u Bugarskoj u Sofiji? Drugarica i ja bi tamo da idemo za Novu Godinu , pa nas zanima ima li tamo neki dobar klub i da li znate nekog kod koga bih mogla da se raspitam? :)
Korisnikov avatar
By Burak
Trenutno najveća zvijezda u Bugarskoj, sa najviše hitova.

[youtube]www.youtube.com/watch?v=6d7nG-_6vDE[/youtube]

A Azis uopšte nije zvijezda da ima milione fanova, hitove, koncerte, kao što je kod nas npr. Ceca.

On je više attention whore koji na sve načine pokušava da privuče pažnju, kao kod nas Karleuša npr.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!