Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Tek sam sada saznao da je Boban Stojanović na konferenciji za štampu posle zabrane Prajda optužio međunarodnu zajednicu zašto se Prajd nije desio i demonstrativno napustio salu.
Korisnikov avatar
By Mars
Evo Nikolić davi ljude u Strazburu da nam ne udaraju packe zbog parade.
Korisnikov avatar
By Pipin
Pa i ne treba. Gej prava su kod nas toliko ispolitizovana, da se tu više ne zna ko pije a ko plaća. Iskorištava nas politički ko god stigne, postali smo kurva ćoškara. A kad dobiju to što im treba, zaboraviće nas kao da nas i nema. Do sledeće parade. "Tradicionalno".
Uostalom, ako su nas već politički vezali za isunjavanje uslova sa Kosovom, onda bi bio red da i Kosovu udaraju packe, tamo je situacija sa gej pravima gore nego nepostojeća. Ili tamo ne mogu time dobiti ništa u političkom smislu, pa im se i živo jebe za LGBT populaciju. Zato i čame u večitom mraku.
Korisnikov avatar
By Vel boy
gejevi Srbije ne bi smeli da dozvole da se zaboravi na vas kao da vas nema do sledećeg Prajda! Prajd je javno miroljubivo okupljanje gejeva s jasnom protestnom i demonstrativnom porukom da se ima poboljšati celokupni položaj gejeva u društvu. a ako se i to javno miroljubivo okupljanje gejeva garantovano zakonom i ustavom ovako brutalno zabranjuje tj. krši od strane režima i sistema u Srbiji, tu je dakle jasno tačno ko je za kriviti!
u vezi Kosova, apsolutno sve stoji što si rekao. to i ja godinama govorim. međutim, model za ugledanje pa ni poređenje Srbiji valjda nije i ne sme biti Kosovo već puno više Hrvatska.

a da je određenim zapadnim smradobirokratama (i to izgleda posebno CDU/CSUovcima) jedini prioritet naterati Srbiju da ugodi kosovskoalbanskim politikosima i tako zanemarujući situaciju gej ljudskih prava u Srbiji, je očito.

nimalo se ne čudim potezu Bobana Stojanovića.
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2580034#p2580034]Pipin napisao:[/url]Pa i ne treba. Gej prava su kod nas toliko ispolitizovana, da se tu više ne zna ko pije a ko plaća. Iskorištava nas politički ko god stigne, postali smo kurva ćoškara. A kad dobiju to što im treba, zaboraviće nas kao da nas i nema. Do sledeće parade. "Tradicionalno".
Uostalom, ako su nas već politički vezali za isunjavanje uslova sa Kosovom, onda bi bio red da i Kosovu udaraju packe, tamo je situacija sa gej pravima gore nego nepostojeća. Ili tamo ne mogu time dobiti ništa u političkom smislu, pa im se i živo jebe za LGBT populaciju. Zato i čame u večitom mraku.
Zato bi trebalo novu Paradu zakazati za dve sedmice, pa nece pasti u zaborav ;)

@VelBoy - ti si stvarno opterecen sa CDU, ocito ne mozes svariti cinjenicu da je CDU na celu sa cenjem gospodjom Merkel uverljivo pobedio na nemackim izborima sa 42% :tehno: :balerina: :nemacka:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2580057#p2580057]Vel boy napisao:[/url]međutim, model za ugledanje pa ni poređenje Srbiji valjda nije i ne sme biti Kosovo već puno više Hrvatska.
naravno da treba biti kosovo, ipak je to srce srbije.
a da je određenim zapadnim smradobirokratama (i to izgleda posebno CDU/CSUovcima) jedini prioritet naterati Srbiju da ugodi kosovskoalbanskim politikosima i tako zanemarujući situaciju gej ljudskih prava u Srbiji, je očito.
dakle, tvoja je teorija da su politicari najmocnije drzave europe zapravo lutke na koncu kosovskoalbanskih politikosa, koji CDU/CSUovce koriste da im srbija ugađa? ili? :nerd:
nije mi jasno kako ti to zamisljas medjunarodnu politiku i interese, jer ispade da cijelu europu i ameriku kontroliraju kosovskoalbanski politikosi.
nimalo se ne čudim potezu Bobana Stojanovića.
ni ja, jer je rijec o jednoj ordinarnoj budali. tko to protestno napusta vlastitu pressicu? :lol:

ps
merkel je na prvoj pressici nakon predizborne pobjede, odgovarajuci na pitanje kolege hrvoja krešića, jasno rekla da podrzava prosirenje EU i na srbiju, pod uvjetom da ova ispuni uvjete. that's all.
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2579916#p2579916]Neutron napisao:[/url]Nije otvorena zvanična strana. Ova grupa u kojoj radimo je radna grupa. Čim se otvori zvanična strana daću ti.
jao nemoj mu davati nista majke ti
samo nam on fali da nam soli pamet i deli savete prikupljene
u svojim kampanjama za prava gej pasa pasmine mesanac
u kineskoj pokrajini donji lapac

okej je ekipa ne trebaju ti spameri
Korisnikov avatar
By Vel boy
tipične ostrašćene trolovske antivelboy reakcije na tipični živac.....
elem, ne uvlači sadašnju Ameriku u ovo s shockenhoffom!
nikad ja nisam ni rekao ni mislio da su politicari najmocnije drzave europe zapravo lutke na koncu kosovskoalbanskih politikosa koji CDU/CSUovce koriste da im srbija ugađa niti da cijelu europu i ameriku kontroliraju kosovskoalbanski politikosi.
samo konstatiram očito a to je da se CDU/CSU administracija Njemačke kontinuirano izdvaja od svih ostalih EU državnih administracija u hiperforsiranju ugađanja kosalbanskim politikosima i hipotenziji, tako da kažem, ikakve brige za ljudska prava uklj. gej ljudska prava u samoj Srbiji.

toliko. no, drago mi je da se sveto trojstvo srkleta, denni85og i blente ujedinilo........ :wcsolja:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2580100#p2580100]Vel boy napisao:[/url]ne uvlači sadašnju Ameriku u ovo s shockenhoffom....
hoces reci da SAD i njemacka imaju znacajno razlicitu politiku prema srbiji odnosno kosovu?
samo konstatiram očito a to je da se CDU/CSU administracija Njemačke kontinuirano izdvaja od svih ostalih EU državnih administracija u hiperforsiranju ugađanja kosalbanskim politikosima i hipotenziji, tako da kažem, brige za ljudska prava uklj. gej ljudska prava u samoj Srbiji.
EU se dakle ne treba brinuti za stanje ljudskih prava u srbiji?
i, kako se to hiperforsira ugađanje kosalbanskim politikosima?

:nerd:
Korisnikov avatar
By Neutron
O bože, ne, pogrešno ste razumeli. Neće Vel ni prići radnoj grupi. On će moći kao i sav ostali svet da lajkuje akciju na zvaničnoj stranici. Joj zamisli Vel u radnoj grupi, Isuse Kriste. O.o
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2578797#p2578797]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2578762#p2578762]Neutron napisao:[/url]Vaše ideje?
realno, najbolje bi bilo platiti (jer jedino za zagreb pride radim besplatno) mi da osmislim i sastavim ideolosko-operativni petogodisnji plan djelovanja. nakon tih pet godina cete imati masovan prajd te konkretnu drustvenu moc za postizanje promjena ili cete biti mrtvi. ^^
http://www.gay-serbia.com/forum/ponovo- ... 07s90.html" target="_blank

dalje, srklet je toliko po :lood: io da ne samo da šiklja rasističke komentare već i ne kopča šta znači kada rekoh - samo konstatiram očito a to je da se CDU/CSU administracija Njemačke kontinuirano izdvaja od svih ostalih EU državnih administracija u hiperforsiranju ugađanja kosalbanskim politikosima i hipotenziji (tj. nedostatku pritiska, nedostatku ikakve brige duuuuuh), tako da kažem, brige za ljudska prava uklj. gej ljudska prava u Srbiji.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2580106#p2580106]Neutron napisao:[/url]O bože, ne, pogrešno ste razumeli. Neće Vel ni prići radnoj grupi. On će moći kao i sav ostali svet da lajkuje akciju na zvaničnoj stranici. Joj zamisli Vel u radnoj grupi, Isuse Kriste. O.o
ja ni nisam pretendovao da budem u radnoj grupi. ne živim u Srbiji.
samo htedoh da vidim kako ide s prodorom u vidljivost gej aktivizma. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2580108#p2580108]Vel boy napisao:[/url]

dalje, srklet je toliko po :lood: io da ne samo da šiklja rasističke komentare već i ne kopča šta znači kada rekoh - samo konstatiram očito a to je da se CDU/CSU administracija Njemačke kontinuirano izdvaja od svih ostalih EU državnih administracija u hiperforsiranju ugađanja kosalbanskim politikosima i hipotenziji (tj. nedostatku pritiska, nedostatku ikakve brige duuuuuh), tako da kažem, brige za ljudska prava uklj. gej ljudska prava u Srbiji.

ha? :nerd:
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2580106#p2580106]Neutron napisao:[/url]O bože, ne, pogrešno ste razumeli. Neće Vel ni prići radnoj grupi. On će moći kao i sav ostali svet da lajkuje akciju na zvaničnoj stranici. Joj zamisli Vel u radnoj grupi, Isuse Kriste. O.o
ma i na stranici nam treba da pise svoje sastave koje niko nema nameru da cita
neka ga na komentarima onlajn novina. :oklagija:
Korisnikov avatar
By blenta
nego jel do mene ili je neko jos primetio
da uvek najveci dilberi
za koje dok ih slusas ramisljas
kako li im se telo jednostavno ne ugasi
usled nemoci mozga da procesuira samo bazalni metabolizam

uvek "proucavaju psihologiju"

nevezano za forum, neg generalno
cuo sam to dosad jedno 10 puta
uvek intelgencija nesto izmedju
morska krastavca i sank stolice
Korisnikov avatar
By Neutron
Meni tu samo nije jasno kako neko misli da je Vel interesantna psihološka pojava? On je tako dosadno predvidljiv.
Ono: "nešto nešto, antigeji, nešto nešto nešto, Srbija i ExYu, bla bla, B92, bla bla bla, komentari, bla bla bla..."
Korisnikov avatar
By Dark Walker
^
Kad uzmem da čitam to što dotični piše (a, uglavnom po automatizmu i sad već gotovo nesvesno preskrolujem sve što napiše), imam utisak da će nešto da mi skoči za vrat ili da ću dobiti napad epilepsije. Tako da uvek stanem kod prve rečenice.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Opet vi sa acidrp-enmadma-darkvolk-neutronskim uništavanjem forumskog višestrukturalnog javnomnjenskog autohtonskog pripradrnskim stanskim antivelbojevskim-tri-grupno-blenta-siksto-popaj i densko-rasističkim leblebijama, iako znate da se na ovom mestu odlučuje budućnost svemira.

Ne. Ne svemira.
Srbije!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!