Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
ja nesto ne mislim da su napravili nasi aktivisti dogovor sa Dacicem.
a evo zasto to mislim.

njihova arogancija prema zajednici je identicna kao njihova arogancija prema drzavi.
zajednicu predstavljaju, a od drzave traze podrsku.

tako da jok, arogantni su oni previse za tako nesto. i u ovom slucaju neka su, jer se ja apsolutno slazem sa onim sto je svejedno napisao u svojoj temi o prajdu.

da su huligani na platnom spisku drzave zna se jos od Arkana i onoga kako je on uopste dosao do pozicije do koje je dosao. nista se tu nije promenilo sem sto se jos uvek nije rodio neki drugi Arkan koji ce malo vise drzavu da prca.

a ko ce da ga tuzi, ne znam, ne radi mi trece oko. znam ko bi trebalo da ga tuzi, a da li ce...videcemo.
Korisnikov avatar
By Herald
VIDEO http://www.tanjug.rs/videodet.aspx?galI ... oID=606461" target="_blank

Nemam ja nikakvu mrznju prema njima. Samo to, jednostavno ne mogu da prihvatim da je normalno, zato sto nije prirodno. Ako nije prirodno i ako je to manjina i izuzetak onda i oni moraju da vode racuna da ne vredjaju osecanja vecine.
Korisnikov avatar
By Herald
Pun forum ekstremnih verskih fanatika koji i dalje veruju u Srbijanske institucije i njihove predstavnike a ne veruju u hriscanske institucije i njihove predstavnike. A znamo da ni u jednom ni u drugom slucaju nema Boga :D
Korisnikov avatar
By 2kune
paaa... ako ste baš zainteresirani kao pravednički gnjevni forumaši, odnosno skupina LGBT...Žnj građana Srbije, možete ga i vi zajedno tužiti, ne čekajući nikog, jednom finom masnom skupnom tužbom građana...
dogovorite se, nađite u Ruskog cara, Denika će da sastavi tužbu for free, vi ćete potpisti i eto ga...
postoji antidiskriminacijski zakon, postoji institucija privatne građanske tužbe, a na kraju postoji i širi kontekst međunarodnog suda za ljudska prava... mislim da imate prilično čist slučaj s pravnog aspekta... :peace:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2578518#p2578518]2kune napisao:[/url]paaa... ako ste baš zainteresirani kao pravednički gnjevni forumaši, odnosno skupina LGBT...Žnj građana Srbije, možete ga i vi zajedno tužiti, ne čekajući nikog, jednom finom masnom skupnom tužbom građana...
dogovorite se, nađite u Ruskog cara, Denika će da sastavi tužbu for free, vi ćete potpisti i eto ga...
postoji antidiskriminacijski zakon, postoji institucija privatne građanske tužbe, a na kraju postoji i širi kontekst međunarodnog suda za ljudska prava... mislim da imate prilično čist slučaj s pravnog aspekta... :peace:
A ko ce platit' taksu!? :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
pomoći će prijatelji iz bogate i demokratske Hrvatske koja je dio progay avangarde na planetarnom nivou... ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!