- 28 Sep 2013, 15:47
bomba u turbanu nije ništa manje uvredljiva ili, preciznije rečeno, svetogrdna nego štikle... baš kao što bi pravom vjerniku mogla biti stetogrdno uvredljiva profanacija belog anđela na nivo dezena jedne jakete... ali ja govorim samo u svoje ime, iza mene ne stoji nikakvo mnoštvo vjernika kao što je kod tebe slučaj paaa... eto, nadglasa me većina... srećom, većina puna korisnoga mozga i dobrijeh srdaca... pa zato, eto i od mene toliko...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2578104#p2578104]Vel boy napisao:[/url]ja i jesam iznio samo moj osjećaj. i mislim da isto ili slično osjećaju i oni vjernici (po mrakobjesima iliti jednoj religijskoj skupini koja docira ostalima što smiju misliti, heretici, jel te, po antiteistima, nepostojeći, jel te) koji koriste mozak i dobro srce.fascinantna mi je potreba da stalno govoriš u nečije ime, kao da sam nisi dovoljna instanca za stavove koje postaš...
u vezi karikatura Muhameda, razlika koju ja i meni slični vjernici opisani kao iznad vidimo, a i svaki ljudski stvor, je da je bilo na slici docrtane bombe u turbanu i sl. uvredljivo (nesubjektivno koristim prilog, for the lack of better term....) provokativnih stvari.
na motivu Belog Anđela na jakni nema baš nijedne docrtane stvari koja postoji, dakle, potpuno ničeg da bi neko, ma, bilo ko i mogao da se zamisli "a šta je ono".
toliko.
bomba u turbanu nije ništa manje uvredljiva ili, preciznije rečeno, svetogrdna nego štikle... baš kao što bi pravom vjerniku mogla biti stetogrdno uvredljiva profanacija belog anđela na nivo dezena jedne jakete... ali ja govorim samo u svoje ime, iza mene ne stoji nikakvo mnoštvo vjernika kao što je kod tebe slučaj paaa... eto, nadglasa me većina... srećom, većina puna korisnoga mozga i dobrijeh srdaca... pa zato, eto i od mene toliko...