Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

zvanicni kanal HQ

definitivno će biti mega hit, odavno nije imala jači prvi singl, hitičan, možda nadmaši i Scream and Shout koji je oborio rekorde, i prodao se preko 8 miliona, mnogo bolja i kvalitetnija pesma od te...HIT, a ja cekam album, i balade koje je radila sa SIOM, Orbitom...

a spot ce biti vrhunski uz ovo sigurno, s obzirom na lokacije gde su snimali.

That being said, “Work Bitch” is a massive return to form (not that she was ever deformed), and an unbelievably exciting way to kick off a brand new era (not that she actually needs a “comeback”). It’s deliriously unhinged and completely in control all at the same time. It sounds like both everything and nothing on the radio — it’s an EDM innovation. One of the most exciting pop singles of the year? Um, duh.

“Work Bitch” reaffirms her position on the throne, and proves just why Britney is the best: We have never and will never have to worry about her musical output, because Britney Spears is the most consistent supplier of amazing pop music in the world.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Čudna je pesma, svakako neočekivano zanimljiva.... čekam spot.

Suvišni su mi delovi pesme gde peva, bolje bi bilo da samo recituje sa britanskim akcentom, bilo bi zaraznije.

Cool u svakom slučaju, prijatno sam iznenađen.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
fazon koji je je poceo sa SHM-Greyhound. isti drop, bass na isti fazon..

Korisnikov avatar
By antibiotic
ne kapiram pesmu,
jel' to ona pocela da radi u birou za nezaposlene?
Korisnikov avatar
By bern
meni se sviđa. će da bude hit hit hit. ima sve što se traži danas za dobru dance/bitchy pjesmu.

it's britney, bitch.
Korisnikov avatar
By Madonna
you wanna live fancy, you wanna great body, YOU BETTA WORK BITCH
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Pesma je fenomenalna!!!! To sto nema Will.I.Am.-a da mi skace po ganglijama je samo dodatni bonus a spot mora da bude neki balls to the walls fazon :eya:
Korisnikov avatar
By gossip
znao sam da me nece razocarati sa novim single-om :radosnice: :love: :dance:
Korisnikov avatar
By gossip
#1 Vietnam
#1 Venezuela
#1 Chile
#1 Argentina
#1 Peru
#1 Bahamas
#1 Paraguay
#1 Uruguay
#1 Guyanna British
#1 Equador
#1 Costa Rica
#1 Dominican Republic
#1 Malaysia
#1 Guatemala
#1 Nicaragua
#1 Thailand
#1 Singapore
#1 Lithuania
#1 Greece
#1 El Salvador
#1 Spain
#1 Sweden
#1 Finland
#1 Israel
#1 Panama
#1 Latvia
#1 Slovakia
Korisnikov avatar
By bern
If Britney Spears Can Make It Through 2007 Then You Can Make It Through This Day B-)
Korisnikov avatar
By V25
Skroz je catchy. Btw, baš me zanima spot, koji je sniman 4 dana, što je za današnje standarde indikator da je visokobudžetna stvar u pitanju. Reditelj me doduše plaši, pošto je radio "Scream and Shout", koji baš nije pucao od inventivnosti.
ITUNES: Trenutno WORK BITCH 47#1, USA #2 ( Miley je sa ovom baladom još uvek na #1).
Scream and Shout drži rekord na itunesu, #1 u 54 zemlje ja mislim.

Slika

Slika

spot ce sigurno biti vrhunski, ali me zanima kakav ce biti nastup i da li ce napokon krenuti da promovise singlove, album ili ce nastaviti sa MDNA taktikom.

ITUNES: Trenutno WORK BITCH 47#1, USA #2 ( Miley je sa ovom baladom još uvek na #1).
Scream and Shout drži rekord na itunesu, #1 u 54 zemlje ja mislim.
Korisnikov avatar
By gossip
na sajtu se zavrsava odbrojavanje za manje od 5 sati <3
NOVI ALBUM IZLAZI 3 DECEMBRA !
Slika

U intervjuu povodom objavljivanja nastupa u Las Vegasu, Britney Spears je objavila da će novi album izaći 3. decembra!

“Volim pesmu Perfume song, znam da će se dopasti i mojim fanovima. U pitanju je balada,” izjavila je ona i dodala da album još uvek nema ime.

Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2574898#p2574898]Timothy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2574363#p2574363]Clockwork Orange napisao:[/url]fazon koji je je poceo sa SHM-Greyhound. isti drop, bass na isti fazon..

E odmah me podsetilo na Greyhound....a onda sam pročitao da je Sebastian Ingrosso producirao pesmu i onda mi je bilo jasno.
Seb? Meni se ucinilo da sam negde procitao da je Otto Knows jedan od producenta.. U svakom slucaju, neki Svedjanin je u pitanju. :superstar:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!