Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Novi Sad -- Grupa osnovaca napala je novosadskog profesora matematike Ivana Janeša dok je u nedelju oko 20:20 čekao ženu i dete u parku kraj Železničke stanice, piše Blic.

link
Korisnikov avatar
By Anhedonie
meni u celoj prici nije jasno ovo "Ti si pederš" jel ovo š namerno svi mediji prenose ili niko od njih nije zapravo procitao text koji je kopirao.

a da je srbija dno dna i da smo u evropi najgori i najzatucaniji sa uzasnim roditeljima i jos gorom decom koja ce, nazalost, takodje imati decu koju ce oni vaspitavati i da je srbija osudjena na propast i da samo imigracija srbina spasava je jasno ko dan, ovo je samo jos jedan primer.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
i bas me zanima da li ce ta decica biti kaznjena. i ti roditelji koji prave takvu decu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Taj park kraj železničke stanice je višedecenijsko popularno okupljalište uglavnom klozetiranog, ali i svakog drugog pederaja. Poznato je da tu dolaze i za javnost ugledni strejteri, porodični i oženjeni klozetirani pederi na snošaj s nogu.
To nema veze, naravno, sa ovim slučajem verovatno i nadam se da će napasnici odgovarati pre svega finansijski, jer domaće barabe samo novčana kazna može da zaboli.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572353#p2572353]Dark Walker napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572347#p2572347]Anhedonie napisao:[/url]

a da je srbija dno dna i da smo u evropi najgori i najzatucaniji sa uzasnim roditeljima i jos gorom decom koja ce, nazalost, takodje imati decu koju ce oni vaspitavati i da je srbija osudjena na propast i da samo imigracija srbina spasava je jasno ko dan, ovo je samo jos jedan primer.
Apsolutno.
Nesumnjivo.
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572354#p2572354]Anhedonie napisao:[/url]

a koja je to razlika (osim u izgovoru) izmedju bosanac i bosnjak? :nerd:
može biti da je to 'š' s početka teme ipak važnije nego što mislimo... :misli:

btw, dječica ne mogu biti kažnjena već samo preodgajana... a srpsko zakonodavstvo ne poznaje kažnjavanje roditelja zbog dečijih grijeha osim u običajnom pravu crnogorskih srba...
Korisnikov avatar
By Katengl
Nemojte tako ljudi, to su nasa deca, isfrustrirana zbog ekonomske i drustvene situacije.
Korisnikov avatar
By Herald
Srbi iz Bosne su bosanci. Bosnjaci su muslimani a mogu se zvati i bosancima. :D Naslov necu menjati, osim ako bas insistirate.
Korisnikov avatar
By Herald
Beograd -- Gej strejt alijansa (GSA) i Komitet pravnika za ljudska prava (YUCOM) najoštrije osuđuju napad koji se dogodio proteklog vikenda u Novom Sadu.

link
Korisnikov avatar
By Herald
A profesor je zasluzio batine ako zaista smatra su ga napali slucajno bez ikakvog razloga.
Korisnikov avatar
By *deni*
meni malo bode oci sto je predmetni profesor bas u parku resio da ceka dolazak rodbine na obliznju zeleznicku stanicu.imas ti cekaonicu i lepe baste i pri samoj stanici,ne moras se zavlaciti u park da bi cekao putnike.
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572356#p2572356]*deni* napisao:[/url]Taj park kraj železničke stanice je višedecenijsko popularno okupljalište uglavnom klozetiranog, ali i svakog drugog pederaja. Poznato je da tu dolaze i za javnost ugledni strejteri, porodični i oženjeni klozetirani pederi na snošaj s nogu.
.
A ja sam mislio da je to stvar proslosti - mislim taj kraj kao okupljaliste "klozetiranog" pederaja (sa sve mahanjem kljuceva kao znak raspoznavanja). Jer u zadnjih 10 godina internet je postao masovno sredstvo komunikacije, tako da na taj nacin i tamo traziti dupe ili kurac je bas dno dna.
Vala razumem da narod voli "svez vazduh i prirodu" ali zar nije bolje prethodno se dogovoriti kao covek sa nekim preko interneta nego ulaziti u avanturu koja moze lose da se zavrsi.
Korisnikov avatar
By *deni*
evo ne znam,bogumi,sta da ti kazem. bas mi prica jedan drugar,inspektor,da su skoro priveli dvojicu sto su u tom parku nadrkavali kurceve jedan drugom usred bela dana,nedovoljno zaklonjeni od pogleda dece i starih ljudi sa obliznjeg igralista.to je remecenje javnog reda i mira i kaznjava se sa 5000 din.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Mozda je zbog ocena? A vikali mu ''pedere'', jer da ga uvrede.
Evo pogledao reportazu o slucaju. Par stvari mi bode oci. Svi se prave da se radi o pljacki i razbojnistvu. Iako je profesor rekao da su ga deca pitala da li zna nekog pedera, i nakon toga ga napala da je peder. Zar to ne klasifikuje ovo kao zlocin iz mrznje? Drugo profesor kaze da se nije branio, jer nije hteo da bije decu. Wtf?!?
No svakako uzaz. Nadam se da ce pocinioci zavrsiti barem u popravnom domu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!