Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Denni85
To postavljanje dvojezicnih tabli samo pokazuje koliko je Milanovic glup, ogranicen a u isto vreme i bezobrazan. Onaj Pupovac se zalepio za te cirilicne table kao da ce one resiti problem nezaposlenosti u Vukovaru. Uostalom, najveci broj Srba u Hrvatskoj ionako pise latinicom tako da se postavlja pitanje kome te table trebaju, osim onima koji provociraju i izazivaju. Uostalom, sa cirilicom se ne ide u Evropu!
Korisnikov avatar
By Srklet
eksli, pupovac uopce ne spominje table niti inzistira na njima. dapace, kad su ga direktno pitali rekao je da to treba izvesti pažljivo and stuff.

cijela vukovarska frtutma je s jedne strane rezultat zokinog aspergerovog a s druge karamarkovog špijanja i potpaljivanja najgoreg hadezeovskog smeća da sere o svetinjama i sl.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571117#p2571117]Laerem napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571085#p2571085]barni napisao:[/url]
Jugoslaviju nisu rasporili Srbi vec Nemacka.
Koji si ti neuki kreten, majko mila! :radosnice: Ali zaista, kako te nije sram reći nešto po čemu se odmah vidi da ne znaš ništa, da nisi u životu otvorio knjigu i da te povijesti očito učila RTS propaganda???

Zapravo ne, ti si - da napravim inverziju slavne izjave Bogića Bogičevića - "Srbin po profesiji."
Pa to je istina sto sam napisao, ti mozes procitati jos 2 tone kojekakvih knjiga, ocigledno ides na kolicinu literature....takvi su ti i postovi, ceo tvoj post moze da se sklopi u jednu recenicu kad se izbace kojekakvi izrazi koje skladistis u glavi.
Ja mislim da ti to skladiste blokira intelekt.
...RTS je bio i ostao mala beba u odnosu na propagandu HRTa
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Barni, kontam da čak i da si pročitao sve te knjige, to tebi ne bi puno pomoglo.
Korisnikov avatar
By Laerem
Jeste, erudicija generalno blokira intelekt. Treba se povoditi paušalnim (dez)informacijma od strane medija kojima je u interesu da lažu. Što manje znaš, to si više u pravu. :blentavi:

Uvijek sam mrzio ljude koji su proizvod svoje neposredne okoline, jer ako uputiš bilo kakvu kritiku na tu okolinu, oni to osjete u utrobi svog identiteta. Barnijev identitet je bukvalno Srbija i autohomofobija, i ništa više.
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571292#p2571292]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Sve knjige ovoga sveta ne mogu pomoći zatvorenom umu.
Zapravo knjige su JEDINO što može pomoći zatvorenom umu; ali kada um bude jako dugo zatvoren, on postane previše priglup da sam sebi prizna da jednostavno nije informiran i da shodno tome, otvori jebenu knjigu!

Inače, fascinantno mi je kako ste alergični na agresivnu retoriku glede nacionalnih pitanja, ali ideološki motivirane dezinformacije vas ne jebu ni pol posto. I ja zaista ne vidim čemu da to pripišem nego internaliziranom patriotizmu. Kao možeš kritizirati neku državu, ali imaj mjeru i poznaj granicu. Baš taj simptom nelagode koji ljudi osjećaju kada netko pređe granicu i bude vulgaran spram nečeg toliko inherentno trulog poput "nacionalnog identiteta" je znak da je se barem fragment tog istog identiteta zario duboko u vas i da je sasvim operativan u vašoj psihi. Ali čak i malo nacionalnog gnoja je dovoljno da uzrokuje infekciju čitavog uma.

Također... ovo je gay-SERBIA forum ako se ne varam, dakle tu treba srat o Srbiji, ne o Hrvatskoj. O Hrvatskoj treba srat u hrvatskom on-line/medijskom prostoru.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Promenio sam post u ono što sam hteo reći i na koga se odnosilo. Taman kada sam napisao to i ponovo pročitao, shvatio sam kako može biti protumačeno (zapravo kako jedino može da bude protumačeno bilo kome ko ne živi u mojoj glavi). Mislim da bilo kakva pametna stvar koju bi pročitao bi bila ignorisana, ako bi barem malo uzdrmala ta dva stuba njegovog identiteta koje si spomenuo.
Korisnikov avatar
By Laerem
Well, ja se i dalje držim toga da bi barniju pomoglo da pročita pokoju knjigu (i kritiku te iste knjige) i da razvije malo osnovne obrise kritičkog razmišljanja. :D Mislim ne mora to krenuti iz nekih prosvjetiteljskih motiva. Npr. ako si zaljubljen u svoje stavove, zar ih ne želiš ojačati većom erudicijom, boljom retorikom?

Uostalom, sjećam se zašto sam ja nekad krajem srednje škole krenuo da čitam (prozu, doduše) - želio sam biti viđen kao načitana osoba, mali wunderkind, dakle potpuno malograđanski motivi, nikakva inherentna ljubav spram književnosti. A onda se dogodilo to da me sam proces sve više i više uvukao u sebe, dok se na kraju nisam iskreno zaljubio u (određenu granu) književnosti.

Dakle barni, imam vjere u tebe. :kiss: Počni od skroz solidnog BBCevog dokumentarca Smrt Jugoslavije (ništa teško puput knjige za početak), pa vidi kuda te to odvede. Inače, kada je spomenuti dokumentarac išao 90ih na HRTu, urednik programa je pročitao disklejmer prije emitiranja koji se basically svodi na "sve što dokumentarac tvrdi o srbima je točno, a sve što tvrdi o hrvatima je iskrivljeno": :D Ne znam da li je išao na RTSu. Iskreno sumnjam.

A za objektivne izvještaje iz Srbije čitati e-novine, a ne taj b92, blic, politika, rts nonsens.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571293#p2571293]Laerem napisao:[/url]Jeste, erudicija generalno blokira intelekt. Treba se povoditi paušalnim (dez)informacijma od strane medija kojima je u interesu da lažu. Što manje znaš, to si više u pravu. :blentavi:

Uvijek sam mrzio ljude koji su proizvod svoje neposredne okoline, jer ako uputiš bilo kakvu kritiku na tu okolinu, oni to osjete u utrobi svog identiteta. Barnijev identitet je bukvalno Srbija i autohomofobija, i ništa više.

sredinu u kojoj sam se rodio napustio sam posle srednje skole
ziveo sam nakratko u vise drzava, novi crveni pasos mi je na pola popunjen
samo jednom u zivotu sam platio uslugu turisticke agencije(bilo jeftinije)
,televizor i ne gledam, rekao sam to vec na jednoj temi. retko ces naci moje postove na temam koje prate desavanja na TVu,
internet koristim u proseku 1-2 sata dnevno, zavisi nekada znam nedelju dana da ne odem na net a jedan dan budem 4 sata

eto, to je istina

a istina je i ono sto sam napisao za tebe

ti si covek koji nece reci idem se olaksati vec idem kenjati
pa kad obavis to onda povedes pricu o svojoj [erudiciji nekoj grupi nenacitanih i neprosvecenih, bas tako ja tebe vidim u nekom drustvu posle jednog piva
meni takvi ljudi ne mogu drzati paznju
Korisnikov avatar
By Zvonki
Vidis Barni to su takoreci palamudasi kao sto je laerem a ima njih ovde jos,oni ovako palamude po forumu,jel te kao "bacamo bisere pred svinje",jer smo mi "o so special!" i bogom dani,a ne znam oduvek kada vidim te ljude imam osecaj da u stvarnosti ne mrdnu ni prstom,a meni je pun kurac takvih...
Korisnikov avatar
By Vel boy
Denni85-og i barnija u jednu sobu i zaključati, molim! neizdržljivi su!

samo mali off
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571295#p2571295]Laerem napisao: Također... ovo je gay-SERBIA forum ako se ne varam, dakle tu treba srat o Srbiji, ne o Hrvatskoj. O Hrvatskoj treba srat u hrvatskom on-line/medijskom prostoru.
nigdje ne treba srati već razložno, činjenično i konstruktivno diskutirati o bilo čemu, glede bilo čega i bilo gdje! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!