Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By zozefin st
haha :D
znam... zato i kazem da je nemoguce,
a i ja bih morala da putujem kroz vreme .....
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514119#p2514119]LažnoIme napisao:[/url]Meni zna da zasmeta ukoliko je u pitanju veza. Ako je neko promiskuitetan kad tad će to isplivati i u vezi sa vama. Ali reći ću da mi ne smeta da bih ispala kul :)

A sta ako je neko promiskuitetan bio samo u jednom periodu zivota, ili imao takvu fazu, ili ako je uvek bio veran u vezi, a u medjuvremenu promiskuitetan? Ili ako je neko bio ceo zivot monogaman, pa postane promiskuitetan u 40. godini?

A sta je sa onima koji su uvek monogamni dok isplivavaju iz veze u vezu svakih 6 meseci?

Kako ce to kad tad da se ispolji? :blentavi:

Da li ti mislim da se neko radja sa promiskuitetom i da je to neki neizlecivi defekt?

Btw, ja sam ekstremno monogamna, uvek bila, ali bas me zanima ovo oko kad tad ispoljavanja. :lol: :cobanica:
uh kojim redom da odgovaram? :))
odvalih ostah čitava, u pravu si nema pravila, samo kažem da ću ja uvek negde imati to u glavi ako me razumeš.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514123#p2514123]Galadriel napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514119#p2514119]LažnoIme napisao:[/url]Meni zna da zasmeta ukoliko je u pitanju veza. Ako je neko promiskuitetan kad tad će to isplivati i u vezi sa vama. Ali reći ću da mi ne smeta da bih ispala kul :)

A sta ako je neko promiskuitetan bio samo u jednom periodu zivota, ili imao takvu fazu, ili ako je uvek bio veran u vezi, a u medjuvremenu promiskuitetan? Ili ako je neko bio ceo zivot monogaman, pa postane promiskuitetan u 40. godini?

A sta je sa onima koji su uvek monogamni dok isplivavaju iz veze u vezu svakih 6 meseci?

Kako ce to kad tad da se ispolji? :blentavi:

Da li ti mislim da se neko radja sa promiskuitetom i da je to neki neizlecivi defekt?

Btw, ja sam ekstremno monogamna, uvek bila, ali bas me zanima ovo oko kad tad ispoljavanja. :lol: :cobanica:
Korisnikov avatar
By Galadriel
onda ti ne smeta broj partnera tvog partnera vec tvoja ljubomora ili sitna nesigurnost. na tome se radi i veza bude kvalitetnija, mislim ako si vec u vezi sa nekim ko ima pozamasnu istoriju. :)

pardon my advice :mini:
Skužila sam da mi se nije problem nositi sa činjenicom da je netko imao prije mene puno partnera/ica, ali mi je problem kad nije imala niti jednog/jednu. Osjećam neku odgovornost i opterećenje da ju ne povrijedim i da me ne nosi kasnije u sjećanju kao neku bitcharku tj. svoje prvo iskustvo. :drama:
Nimalo ne privlači ideja da sam nekome prva.

Nečije iskustvo mi je zapravo sexy. :D
Korisnikov avatar
By BellyButton
Moj poslednji decko mi je priznao da je cesto imao neobavezan sex, te da broj partnera sa kojima je bio verovatno prelazi 60. Mozda se jesam kasnije osecao malo nesigurnim u sexu zbog njegovog velikog iskustva jer je broj mojih partnera u tom trenutku bio osam. Moze se reci da sam bio cak i pomalo zavidan.
Ipak, nije mi to toliko smetalo koliko jedna druga stvar. Moj decko nije lak na iskazivanju emocija. I uvek sam ga uvek gledao kao hladnu osobu skloniju uzivanju u fizickom nego emocionalnom iako on mozda i nije bas takav i te brojke bi me uvek podsecale na to i cinile me pomalo tuznim.
Korisnikov avatar
By blenta
nego jel pomislite vi nekad da postoje ljudi
kojima sex nije neka svetinja i uzviseni cin spajanja dve duse

te da nema potrebe da svoju nesigurnost i/ili malogradjanstinu maskirate kojekakvim
gadjenjima, odbojnostima, satro tugama, sazaljevanjima i ostalim inatima

bio je tvoj decko jer mu je ocigledno stalo do tebe
a ti si valjda jedna racionalna jedinka te ne bi bio oko njega da ti opet nije stalo
nije li to dosta za pocetak ? :)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Da nema toga ne bih ni razmisljao o vezi. Pricao sam o tome kako se ja osecam sa znanjem o tom broju. Nikada ga ne bih, recimo, krivio zbog tolikog iskustva jer shvatam da je ta neka fiksacija na tu brojku svakako vise moj "problem" nego njegov.
Zapravo, mozda sam ja zeleo cesce da budem voljen :) ali nisam imao njegovu slobodu.
Korisnikov avatar
By blenta
okej, mozda sam ja pogresno shvatio
no jako zvuci... ruzno kada tako to formulises
i bilo bi jako ruzno da tako nesto tako formulises pred njim
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Kvantitet partnera niti mu oduzima, niti mu dodaje na vrednosti, čak ni u kontekstu iskustva, jer koliko god se jebao, sa svakom osobom moraš iznova sve isprobavati i gledati šta kome i kako odgovara.
By avgust
Smeta mi kad se u prethodnim vezama nakupe strahova i frustracija i onda počne to da prenose na mene , u smislu prevario/la je bivši ili ispao/la đubre ovako ili onako pa sad u strahu da joj se ne ponovi uhvati mene da provjeravi i kontroliše i osmatra pod svim tim utiskom i to mi je toliko iritantno da se zapitam zašto mi je sve to trebalo. A o žalopojkama da na pričam. ALO jebote jesam ja u vezi sa tobom ili sa tvojim sjećanjima o bivšima i preživljavanjima o njima. Neću da razmišljam o tome. Ne interesu je me ko je, šta je, kakva je,.. Ništa. Neka odjebe!
A odjebi i ti :alexis:
Korisnikov avatar
By bern
misim batice... kombinacija losih formativnih veza i infantilnosti\sujete kod pedera i lezbejki...

SPASAWY SE KO MOZHE <3
Korisnikov avatar
By badu
i don't give a rats ass
mislim, želim da znam jer ja elim sve d aznam ali m ne smeta, pobogu, nisam debil

(vezano za to. nisma debil vezano za to)
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560469#p2560469]avgust napisao:[/url]Smeta mi kad se u prethodnim vezama nakupe strahova i frustracija i onda počne to da prenose na mene , u smislu prevario/la je bivši ili ispao/la đubre ovako ili onako pa sad u strahu da joj se ne ponovi uhvati mene da provjeravi i kontroliše i osmatra pod svim tim utiskom i to mi je toliko iritantno da se zapitam zašto mi je sve to trebalo. A o žalopojkama da na pričam. ALO jebote jesam ja u vezi sa tobom ili sa tvojim sjećanjima o bivšima i preživljavanjima o njima. Neću da razmišljam o tome. Ne interesu je me ko je, šta je, kakva je,.. Ništa. Neka odjebe!
A odjebi i ti :alexis:
:roflmao: :up:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!