Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By RetributioN
Mrzi me da gledam. Osećam da je neko sranje. Je l'?
Korisnikov avatar
By antibiotic
neverovatno, bas sam danas gledao, da nas nije neki isti klip odveo tamo?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Još jedna zloupotreba pojednostavljene istorije, gluposti i neznanja.
Korisnikov avatar
By Laerem
Ne znaš tko su veća govna. Državnost im je potpuno beskorisna. Najbolje bi bilo da se samodokinu i zamole da ih netko anektira; barem djelomično, za rezervne teritorijalne dijelove.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ja naleteh danas na opetovanu ofucanu hadezeovsku jugoslavofobiju u liku nekog andrije mikulića u Saboru Hrvatske .......
to hadezeovci i njima slični hačeespehaespehaespeantestarčevićpavelić....opet spremaju neku ustašdbu :lol: u histeričnoparanoičnom žaru njihova antijugoslavenstva u Hrvatskoj or...... :shrug:
Korisnikov avatar
By Stripi
Čim čujem da je Boris Miholjević narator, oma ugasim, znam da je neka evacka paranoja u pitanju.
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568894#p2568894]Vel boy napisao:[/url]ja naleteh danas na opetovanu ofucanu hadezeovsku jugoslavofobiju u liku nekog andrije mikulića u Saboru Hrvatske .......
to hadezeovci i njima slični hačeespehaespehaespeantestarčevićpavelić....opet spremaju neku ustašdbu :lol: u histeričnoparanoičnom žaru njihova antijugoslavenstva u Hrvatskoj or...... :shrug:
a anti-evropsko ponašanje SDPa u slučaju "lex-Perković", odbijanje da se izvrsi evropski uhidbeni nalog i Perković isporuči u Nemačku gde bi se u korektnom postupku utvrdilo jel kriv ili nije. I jos cinjenica da je taj zakon donesen 28. juna, dakle samo dva dana pre oficijelnog ulaska Hrvatske u EU a opet nakon što je Nemacka ratifikovala pristupni ugovor? To se zove "jajarenje" , "vaćaroške fore" , tipični balkanski maniri.
Korisnikov avatar
By spliff
kakvo sranje od filma
protracih sat i dvajespet minuta zivota

ali totalno mogu da zamislim srBsku verziju
Korisnikov avatar
By Stripi
ti si to ekšli gledao?
Pobogu!
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569669#p2569669]Denni85 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568894#p2568894]Vel boy napisao:[/url]ja naleteh danas na opetovanu ofucanu hadezeovsku jugoslavofobiju u liku nekog andrije mikulića u Saboru Hrvatske .......
a anti-evropsko ponašanje SDPa u slučaju "lex-Perković", odbijanje da se izvrsi evropski uhidbeni nalog i Perković isporuči u Nemačku gde bi se u korektnom postupku utvrdilo jel kriv ili nije. I jos cinjenica da je taj zakon donesen 28. juna, dakle samo dva dana pre oficijelnog ulaska Hrvatske u EU a opet nakon što je Nemacka ratifikovala pristupni ugovor? To se zove "jajarenje" , "vaćaroške fore" , tipični balkanski maniri.
:roll:
Entschuldigung, bitte?

naprotiv, bizarno ili simptomatično je ponašanje nemačkih cduovaca-csuovaca koji kao da su već presudili da je onaj onda ubijeni nevino djetešce a Perković kao neki staljinistički terorista. bullshit, cduovci-csuovci, iliti Scheisse! koji još trik iz cdu-csu kuhinje da im se okuraže ideološki favoriti, da, dobro rekoh, hadezeovci i njima slični hačeespehaespehaespeantestarčevićpavelić, ima da izvuku iz naftalina, samo se pitam?
a ti mita, pardon, Denni85 mislim da si većinu svog forumskog diskursa do sad svodio na - ne treba izvlačiti stare stvari iz naftalina, što je bilo bilo je, ....- a vidim sada da tako "pragmatično" forsiraš izvlačenje starih stvari iz naftalina kada to, kao, misliš, ide ili bi išlo u prilog baštinicima tvog idola dr. sranje f(t)u(d)jmana i ostaloj opterećenoj mržnjom hrvatskoj desnici .... go figure.....
Korisnikov avatar
By 2kune
daklem, ni srbi ni hrvati zaista ne postoje... to su umjetne nacije koje su stvorile Turska i Austro-ugarska na kadaveru jedne jedinstvene bosanske nacije koja bi se spontano i prirodno razvila (da nije bilo mješanja sa strane) i fuzirala bi u sebe ove prapovijesne ostatke svojih inicijalnih okrajina iz stoljeća sedmog...

a što se tiče SDP-ova perkovićanja, oni to rade za račun i ljubav HDZ-a, kako se ne bi doznalo tko je i kakav HDZ trebao osnovati te tko je to spriječio i omogućio Tuđmanu da napravi stranački udar neposredno prije samog osnivanja stranke... zauzvrat dvadesetogodišnji mir i apsolutna sloga u hrvatskoj politici nastavlja svoj nepomućeni rast i svako uhljebljenje ostaje sveto...
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2570191#p2570191]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569669#p2569669]Denni85 napisao:[/url]
:roll:
Entschuldigung, bitte?

naprotiv, bizarno ili simptomatično je ponašanje nemačkih cduovaca-csuovaca koji kao da su već presudili da je onaj onda ubijeni nevino djetešce a Perković kao neki staljinistički terorista. bullshit, cduovci-csuovci, iliti Scheisse! koji još trik iz cdu-csu kuhinje da im se okuraže ideološki favoriti, da, dobro rekoh, hadezeovci i njima slični hačeespehaespehaespeantestarčevićpavelić, ima da izvuku iz naftalina, samo se pitam?
a ti mita, pardon, Denni85 mislim da si većinu svog forumskog diskursa do sad svodio na - ne treba izvlačiti stare stvari iz naftalina, što je bilo bilo je, ....- a vidim sada da tako "pragmatično" forsiraš izvlačenje starih stvari iz naftalina kada to, kao, misliš, ide ili bi išlo u prilog baštinicima tvog idola dr. sranje f(t)u(d)jmana i ostaloj opterećenoj mržnjom hrvatskoj desnici .... go figure.....
nisam ja to "izvukao iz naftalina" , nego se tim slucajem vec godinama bavi nemacko sudstvo, koje je za tvoju informaciju, nezavisno od politike tako da nema ama bas nikakve veze ko je (trenutno) na vlasti u Nemackoj. I nije to sustina moga posta, nego antieuropsko ponasanje SDPa koji po svaku cenu brani tog matorog prdonju Perkovica, umesto da ga lepo isporuci u Nemacku i tako ispuni obaveze iz pristupnog ugovora sa EU i izbegne i sankcije a i rusenje ugleda Hrvatske kao najmladje clanice EU, ono tek usla u EU a vec radi probleme. I da jesam pragmatican, zato i kazem da Perkovica treba isporuciti a ne svadjati se sa EU.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ugasila sam nakon izrecenog da dva naroda govore razlicitim jezikom
Korisnikov avatar
By 2kune
hiperreagiraš... pa vidiš da je to točno... nikako se ne razumiju pa je jasno da ne govore istim jezicima... jedino u Haagu, tom mjestu općeg međusobnog shvaćanja i potpore, govore isti jezik kojim se uspjevaju razumjeti - BHS... :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571169#p2571169]Denni85 napisao:
nisam ja to "izvukao iz naftalina" , nego se tim slucajem vec godinama bavi nemacko sudstvo, koje je za tvoju informaciju, nezavisno od politike tako da nema ama bas nikakve veze ko je (trenutno) na vlasti u Nemackoj. I nije to sustina moga posta, nego antieuropsko ponasanje SDPa koji po svaku cenu brani tog matorog prdonju Perkovica, umesto da ga lepo isporuci u Nemacku i tako ispuni obaveze iz pristupnog ugovora sa EU i izbegne i sankcije a i rusenje ugleda Hrvatske kao najmladje clanice EU, ono tek usla u EU a vec radi probleme. I da jesam pragmatican, zato i kazem da Perkovica treba isporuciti a ne svadjati se sa EU.
nemačko bilo šta nije i ne mora da bude cela EU, Nemačka nije i ne mora da bude personifikacija cele EU. ovo i većina politike scene Nemačke kaže. slično kao što i većina Amerikanaca konačno shvaća da Amerika nije svetski policajac.
konsekventno, aktuelna vlada Hrvatske se ne ponaša antieuropski! :sudija:
tek kada se i ako se zaista cela EU ili barem većina EU ovako zapeni oko slučaja Perković, tek tada se može diskutirati da li se aktuelna Vlada Hrvatske ponaša ili ne ponaša antieuropski glede tog slučaja. do tad, ni govora.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!