dakle, barnijevi današnji biseri
"ne vidim kako je moguce da opstane reprodukcija koju danas poznajemo ako nestane hetereoseksualnost..."
pa na Anhedonijev odgovor da ima načina kojim se i gejevi mogu razmnožavati
barni kaže "nisi ti kisna glista pa da se sam mozes oploditi
ti i tvoj decko ne mozete imati bebu.... probao, veruj mi" (zatvoren citat)
pa onda "vi mozete imati narucenu bebu koja ce nositi genetski materijal jednoga od vas dvojice" (zatvoren citat)
(kanda se to ne pika sve i da je eto samo tako....)
pa na prežvakavanje drugih njemu da se u temi govori o nestanku labelsa tj. odrednica hetero, homo, bi a ne samo o nestajanju heteroseksualnosti (a na što je vrisnuo, go figure), on "Nista se tu ne menja osim toga sto danas uglavnom gej osobu mozes prepoznati na kilometar
Promenio se naravno na bolje odnos heteropopulacije prema gej populaciji.
Adam se okliznuo?" (zatvoren citat)
- znači sada gejeve heteronormativno društvo prepoznaje na kilometar, a pre to nikako nije bilo slučaj, pa opet uvlači Bibliju i Adama i Evu i Stevu i koga sve ne na tipičan homofobičan način.....
pa kada su mu drugi opet prežvakali da se radi o važnosti biti čovek, ljudsko biće, on tj. barni
"etiketiranje dolazi samo u slucaju kada si prvo gej pa onda covek .... ili si lekar pa onda covek.... ................
ako u nekome ne vidis prvo coveka eto njemu etikete, za etiketu smo i sami nekada krivi jer smo ljudskost ostavili u drugom planu bilo tako i bice dok covek postoji" (zatvoren citat)
znači, gejevi hoće da su prvo gejevi pa onda ljudi i uz to su gejevi krivi što su često etiketirani "bolesni pederi" jer su gejevi kako kaže ljudskost ostavili po strani, bilo tako i bice dok covek postoji
pa, kada su mu drugi opet prežvakali da gejevi samo ne žele da ih/nas heteronormativno društvo obeležava bolesnim, pokvarenim itd..... , barni kaže "homoseksualci ce uvek biti bolesni u ocima nekih ljudi, zavaravas se da to izumire ili ce izumreti(u recimo narednih 1000 godina)
ti sada imas samo drugacije zakone unutar modernog drustva pa ti naoko sve izgleda lepse..ovo sto sam gore napisao je nepromenljivo u bilo kakvom uredjenju drustva, ili bi bar tako trebalo biti, to mi sami biramo.
uglavnom nista danas manje ljudi nisu tolerantni u svojim glavama prema nekim drugim grupama ljudi nego je to bilo pre, manje ima krvi i krvoprolica ali ljudskim mozgom ne mogu vladati niti jedni zemaljski zakoni
.. tako ce biti i za 5000 godina, svest svakog coveka razvija se u istom smeru ali ne istim intenzitetom.Otuda i materijal za ovu temu." (zatvoren citat)
znači, sada imamo je li iznuđene, usiljene zakone koji ulepšavaju gejevima svet, a gejevi moraju biti svesni da će ih mnogi i dalje mrziti i to i narednih 5000 godina, to je tako nepromenjivo i tako bi trebalo i da bude, ali gejevi sami biraju to sve.....
pa, kada ga drugi upitaše da definiše šta je to biti čovek, barni besedi "kod autovanja sebe drugima, pogotovo svojim najblizima, gde ocekujes bezuslovno prihvatanje ne razmisljajuci o tome kako ce to uticati na njih i koliko su oni u stanju to razumetu istog trenutka kada se suoce sa tim, gde je tu tvoja ljudskost koju ocekujes od drugih? Da, sada ces mi ti reci to je moje pravo, moja sloboda, moj zivot..oni imaju problem neka se lece... realno ti si napravio problem onoga trenutka kada si uneo nemir u drugog coveka, ti si kriv bez obzira koliko mislis da si u pravu ti si kriv i shvatices to jednog dana isto kao sto ce tvoj roditelj shvatiti jednog dana da si ti ipak prvo covek rodjen kao covek i takav ces i umreti
Ni jedan covek nije umro a da prvo to nije razumeo.
Ne valja nikako to poslednje sebi ostaviti. " (zatvoren citat)
- znači, gejevi i autovanjem svojoj porodici čine neljudski čin pravljenja problema unoseći nemire u druge ljude koje gejevi hoće da leče..., to je krivica gejeva jer negiraju da su ljudi,............
pa kada mu drugi indirektnije prežvakaše opet tužnu i nepravednu sliku tretiranja gejeva u heteronormativnom društvu gde se tačno vidi ko je agresor a ko žrtva, barni besedi " ja drugacije gledam na zivot, jesam deo drustva, ne remetim ga, zivim sa njim takvim kakav je ali mu ne dozvoljavam da odredi Ko sam to ja. vrati me u srednji vek ovakvog ja cu ti opet reci da znam ko sam ja bez obzira kako me drustveni zakon definisao. vrati me u vreme Rima i ja cu ti opet reci da znam ko sam ja i svaki put kada ti kazem da znam ko sam ja ja cu se osecati sigurno
ne znam kako drugacije da ti odgovorim na pitanje" (zatvoren citat)
-znači, gejevi remete društvo, no on, kao eto šta li "bogougodniji" (čitaj, heteroseksistougodniji) gej, ga ne remeti, on tj. barni je isti kroz istoriju čovečanstva, vekove i eone, .................
smo i zvanično dobili irinej-amfilohija forumskog ili .............