Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Novi Sad -- Radio televizija Vojvodine (RTV) 1. septembra prestaje da emituje program, zbog finansijskih problema, saznaje Danas.

Prema izvoru lista Danas iz ove medijske kuće, na programu RTV ostaće samo informativni program, dok će svi ostali projekti biti ukinuti, odnosno neće se više proizvoditi program.

Kako objašnjava, situacija u RTV je dramatična, jer nema novca ni za plate, honorare, ali ni za putne troškove, čak ni za benzin za odlazak na snimanje. Kako objašnjava isti izvor, RTV je dužna zaposlenima tri plate, dok je dug prema dobavljačima dostigao fantastičnih osam milion evra.

U dug spadaju neplaćeni računi za struju, vodu, zakup prostorija, ugovore za filmove...

http://www.b92.rs/info/vesti/index.php? ... _id=745470" target="_blank
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, ne čudi me, kako su sejali, tako im se sad i vraća. Dugo, predugo je ta kukavna televizija korišćena kao socijalna ustanova za zbrinjavanje netalentovanih i ružnih tetaka, ćerki, šurnjaja,baba-strina i drugih mutavih gabora. Radio sam tamo i bio jedan od retkih bez i jednog krvnog srodnika, ili ne daj Bože ljubavnika među starosedeocima, već sam primljen zbog toga što sam upotrebljiv za posao. Odbijao sam kontinuriano i dosledno da ulazim u bilo kakve ljigave i smrdljive privatne kombinacije bilo sa kim,što strateški nije bilo dobro, ali je meni sačuvalo duševno zdravlje i ponos. Otišao sam čim sam mogao za odlazak da dobijem adekvatnu novčanu otpremninu i nije mi žao. Sada neka se koprcaju, ne želim im ništa dobro iz gore navedenih razloga. :bljak:
Korisnikov avatar
By Stripi
Već vidim tko će im plesati na grobu :D
Korisnikov avatar
By Pipin
Ja sam kod njih gledao isključivo Sport (koji me ne interesuje) na kraju Dnevnika, zbog onog nabicepsiranog voditelja. Ni dan danas ne znam kako se zove.
Korisnikov avatar
By Herald
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568132#p2568132]Pipin napisao:[/url]Ja sam kod njih gledao isključivo Sport (koji me ne interesuje) na kraju Dnevnika, zbog onog nabicepsiranog voditelja. Ni dan danas ne znam kako se zove.
Meni se svidjao plavusan, najvise glas. A onda su krenuli da potenciraju neku crnokosu sa crnim ocima i depresivnim glasom. Plavusan se ugojio, zapustio. Treba ih ugasiti. Usvinjili su se, zacrnili i kreste.
By avgust
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2567852#p2567852]*deni* napisao:[/url]Pa, ne čudi me, kako su sejali, tako im se sad i vraća. Dugo, predugo je ta kukavna televizija korišćena kao socijalna ustanova za zbrinjavanje netalentovanih i ružnih tetaka, ćerki, šurnjaja,baba-strina i drugih mutavih gabora. Radio sam tamo i bio jedan od retkih bez i jednog krvnog srodnika, ili ne daj Bože ljubavnika među starosedeocima, već sam primljen zbog toga što sam upotrebljiv za posao. Odbijao sam kontinuriano i dosledno da ulazim u bilo kakve ljigave i smrdljive privatne kombinacije bilo sa kim,što strateški nije bilo dobro, ali je meni sačuvalo duševno zdravlje i ponos. Otišao sam čim sam mogao za odlazak da dobijem adekvatnu novčanu otpremninu i nije mi žao. Sada neka se koprcaju, ne želim im ništa dobro iz gore navedenih razloga. :bljak:
99,9% balkanskih javnih preduzeća, servisa, agencija, odbornika čegasvene, kuraca-palaca...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!