Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
pravo :]

ot, da ne bude da samo seremo san star dve noći
smuvala me je soraja :radosnice: nežna cura. ostatak sna se svodio na plivanje u bazenu di je pola bazena popunjeno dušecima (belim, za krevete) a pola vodom, po širini ne po dubini. kao eurokrem samo dušeci i voda. kul.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
još acidna da napiše da je imala neki pola-pola san i mirna sam.
Korisnikov avatar
By acid drop
da, sanjala sam crnu daliju hehehe.

šalim se, ne sećam se, jbg.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nemoj da te namah žvajznem perdikom, svrdlala bi ti glava po efte.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Da sam donirao bubreg i plućno krilo u dobrotvorne svrhe, a da sam dan nakon toga osvojio na nekoj vašarskoj nagradnoj igri licidersko srce.
Da bi istog tog dana neka bagra preko cele mi zgrade ispisala sprejom: SA KONJA NA MAGARCA! BRAVO!
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
AAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHH ZAMISLI ME

pa ne mogu da verujem šta ja pišem METKOVI gospode
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Joj, sanjao sam svakakve gluposti, a sinoćni snovi su izgleda bili rezervisani za forumaše.

Tako sam u jednom sanjao da sam sa blady u školi, tako nešto pričamo kako se Apartman ponovo otvara, ali da više neće moći da se drogira u njemu i kako više neće biti bluda i razvrata u njemu, i u tom momentu blady blene u neku plavušu, i kažem joj nešto u fazonu "eh, razumem te, i ja kad je vidim osetim da me nešto tera na blud i razvrat... a možda me samo muči gorušica... iliti žgaravica" i na to kao svi počnu da se smeju, samo što se ja stvarno probudih sa gorušicom :(

Posle popijenog Ranisana, vratih se da spavam, i sada sam sanjao kako Galateja i Markiza idu na more i mene pitaju da im čuvam stan dok su na moru... Da skratim priču, ispostavilo se da one uopšte ne idu na more, već je to sve bila navlakuša za pedere, jer njihov komp ima mnogo dobru kameru pa se pederi gledaju dok se intimno druže sa sobom, a one su instalirale program koji sve to snima i posle štampaju njihove slike i prave kataloge.

Znači :facepalm:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
hahaha pa skontala sam ceo san dok sam prepričavala u 50 redova. naravno da sam obrisala sad.

uglavnom GOSPODE koliko potiskivanja ovo nije realno. raspadam se
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
+bože nikad me ni jedna osoba kao ova izmišljena u snu nije ovako spucala :lol: šizofrenijica napreduje ✓✓✓✓
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2565264#p2565264]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Joj, sanjao sam svakakve gluposti, a sinoćni snovi su izgleda bili rezervisani za forumaše.

Tako sam u jednom sanjao da sam sa blady u školi, tako nešto pričamo kako se Apartman ponovo otvara, ali da više neće moći da se drogira u njemu i kako više neće biti bluda i razvrata u njemu, i u tom momentu blady blene u neku plavušu, i kažem joj nešto u fazonu "eh, razumem te, i ja kad je vidim osetim da me nešto tera na blud i razvrat... a možda me samo muči gorušica... iliti žgaravica" i na to kao svi počnu da se smeju, samo što se ja stvarno probudih sa gorušicom :(
ovo je sjajno :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
Sanjala sam da mi je neko rekao da mi je prljava kosa, a da sam mu ja na to rekla "Pa idem sa trcanja"

:lol:
Korisnikov avatar
By reveal
Ako je neko gledao film The Midnigh Meat Train - e to sam sanjala
:awesome:
Korisnikov avatar
By Blady
Sanjala sam da mi raste jos jedan nokat na malom prstu i sanjala sam sims spot od pesme romale romali
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ma sve japance neke štakojkurac

prvo smo se probijali u neku vojnu bazu japansku kroz neki istanbul, mislim grad tako izgleda. posle se tu ratovali nešto i nem pojma, završila sam u ns, pa sam hvatala taksi za vš KAO DA IMAM PARA ZA TO i onda me opet spopadne neki japanac kao šta hvataš taksi pa ja ću da te vozim i ja kao sumnjivo mi nešto mnogo i reko ajde. kao i uvek u životu :ozbiljan: a kola neka ogromna, kao napred dva sedišta normalno, a nazad dva izdužena sedišta, ko dupla, ne znam. i vozi me on stvarno okej i ulazi još jedan lik japanac. i pitaju me njih dvoje jel ti mi delujemo kao par ili kao ratni veterani? i ja kao..... veterani? i taj što je ušao pita šta misliš koliko godina imam? ja reko pa nzm, jedno 24, kaže on 42. ja reko zajebavaš me i on kao ne, ozbiljno. a baš je mlado izgledao. i dalje prolazimo mi nekom ulicom gde je gomila kurva, ali baš kul obučene, neki gothic fazon i ja tu nešto prokomentarišem i vidim drugaricu odjednom među njima kako se ljubi sa nekom devojkom i kao dafuq i stanemo mi tu i pokupimo 3 drugarice, s tim da jednu nisam videla, pa jedno godinu dana. i tu krenemo nešto da pričamo, njoj šminka skroz razmazana, druga drugarica mrtva pijana, treća se ne sećam ko je. i produžimo do univera. i stižemo i ja se začudim otkud univer na tom mestu, kad ga nije bilo do skoro i tu skontam da sanjam i probudim se.

eto tako. pa vi budite normalni posle :grin:
By industry
Prethodnu noc sam sanjao da sam se ljubio sa deckom koji je str8 i koji mi se djasvi :) Kao mi se ljubimo ali on, posto je mrak, ne zna sa kim se ljubi..Medjutim, kad ugleda mene, zgrozi se, jer kao sto rekoh str8 i pojuri me. Ja se sakrijem iza nekog drveta...I tako on juri da me ubije, ja ocajan bezim... Uf..bas je bio trip :P :hys:
Korisnikov avatar
By RetributioN
U roku od tri dana imao sam neverovatno iskustvo da sanjam kako su mi i otac i majka bili na ivici smrti u mom prisustvu. Svako u zasebnom snu. Veoma traumatično, pogotovo što je bilo i moje krivice. Sva sreća nisam konačni momenat, jer sam se probudio. :spava:
Korisnikov avatar
By acid drop
Prethodne noči sam sanjala istu devojku kao i pre tačno godinu dana.
Razlika je u tome što sam sad bliže onome "jebaču te katad".
Korisnikov avatar
By hippo...
Već nedelju dana prst mi je u zavoju, ne mogu da ga mrdam i to me nervra a i sama povreda mi je mnogo poremetila normalan život tj. postala sam opterećena da ga ne uništim više nego što je trenutno.

I tako stalno sanjam da mi je neki prst kraći nego inače da mi je ceo dlan krvav ili nešto slično... :gotika:
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!