- 10 Avg 2013, 03:34
Pošto se već neko vreme bavim meditacijom (konkretno: zen i transcedentalna meditacija) i pošto sam i više nego zadovoljan efektima iste, i premda mi je ona uistinu pomogla u postizanju savršene samodiscipline, u maksimalnom poboljšanju koncentracije, u dostizanju velikog nivoa efikasnosti, i shodno tome vrlo pozitivno uticala na kvalitet svakodnevnog života mi, zanima me sledeće:
- Da li je možda neko zainteresovan za meditaciju i da li planira da počne da praktikuje bavljenje istom?
- Da li se neko intenzivno bavi meditacijom, i ako da, kakvi su efekti postignuti i u kojoj meri je meditiranje uticalo na lični razvoj vežbača (veći stepen samokontrole, budnosti, i kako već rekoh, poboljšanje koncentacije, etc)?
- Šta uopšte mislite o meditaciji kao samorazvojnoj tehnici?
(Ako postoji tema, stvarno se ispričavam)
- Da li je možda neko zainteresovan za meditaciju i da li planira da počne da praktikuje bavljenje istom?
- Da li se neko intenzivno bavi meditacijom, i ako da, kakvi su efekti postignuti i u kojoj meri je meditiranje uticalo na lični razvoj vežbača (veći stepen samokontrole, budnosti, i kako već rekoh, poboljšanje koncentacije, etc)?
- Šta uopšte mislite o meditaciji kao samorazvojnoj tehnici?
(Ako postoji tema, stvarno se ispričavam)