Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By boo_radley
Da je Sally Field profesorka na Filozofskom i da me tera da joj čitam neku knjigu o Hristovim sestrama u njenom kabinetu. Kaže ne može drugačije da zaspi.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sanjala kako smo sa bivsom na nekom bazenu.. prilazi nam neki cupavi deckic i pocinje da smara. mi se znacajno pogledamo i ja ulazim sa njim u neku pricu dok mu ona iz torbe vadi tablet, telefon i jos neke stvarcice i trpa u nas ranac.. ja u jednom trenutku ustajem i govorim kako moramo da idemo, ali obavezno cemo se cuti da idemo na pice i on "vazi, ajd mi samo kazi tvoj broj", a mi sprint i bezimo
Korisnikov avatar
By gossip
sanjao da sam u kolima sa nekim... i da pricamo....i da se vozimo kroz pustinju
Korisnikov avatar
By Katengl
1. Budim se sa zihernadlama u jeziku i odlazim u neku bolnicu koja se nalazi na Obilicevom vencu. Tamo idem od lekara do lekara koji mi pricaju kako nema pomoci, dok na kraju ne ukapiram da treba samo da sednem sam ispred ogledala i da ih povadim.

2. Iz nekog razloga idem u zgradu SANU i tamo na poslednjem spratu koncert drzi Aleksandra Radovic, igrajuci goropadno kao da pokusava da padne u trans, a ne da peva sladunjav pop. Prateci vokali su joj dve crnkinje i jedna Kineskinja. Srecem neke drugarice iz srednje skole koje mi guraju fotoaparat u ruke kako bih ih slikao sa Aleksandrom, a to izgleda ovako: one dovuku neki ogroman televizor (starinski, sa katodnom cevi) i postave ga ispred bine, puste RTS i poziraju, i bas u trenutku kad fotoaparat skljocne, matrica se gasi. Posle izvesnog vremena zakljucujemo da je u pitanju problem sa vodovodom i kurir donosi neku spravu koju Aleksandra gura u steker i sve bude okej posle par minuta. Medjutim, posto prethodno fotkanje nije uspelo, drugarice opet poziraju cim ova krene da peva pesmu koju je najavila sa suzama u ocima recima, "Sledeca pesma je o meni, Aleksandri — tj. Ceci. Samo je jedna Ceca". I opet se gasi muzika kad pritisnem dugme na fotoaparatu. Sad je vec svima jasno sta je u pitanju i neko kaze da treba da se ponovo ode do Odseka za sladoled po onu spravu, ali pitanje je da li ima nekog tamo, jer je vec 10 sati. Sjurim se sa kolegom s faksa (koji se odjednom tu nekako stvorio) dole, vrata su otvorena, ali unutra nema ljudi iz Odseka za sladoled, nego su tu samo neki moleri koji su spolja protnuli ruke kroz prozor i tako farbaju unutrasnje zidove. Vracam se u hodnik i Aleksandra kaze kako mi oprastaju i ona i Sandra.

Znaci, :wtf:. Ovo je jos bizarnije od onog sna u kom se Ana Karenjina tukla sa mafiozama dok je pokusavala da vrati neku kidnapovanu decu...
Korisnikov avatar
By acid drop
Da me grizu neki vanzemaljski komarci. Imali su buljave oči jer su izvanzemaljski.
Korisnikov avatar
By Katengl
Da sam dzedaj i da se makljam sa stormtrooperima u nekom bioskopu.
Korisnikov avatar
By acid drop
Da mazim nekog mačora za kog su tvrdili da je rođen 1983. I da sam izgubila ranac i još neke stvari i da ih tražim i naravno nisam našla. :prst:
Korisnikov avatar
By Blady
Bisvu jako blisku drugaricu kako mi priprema neki party
Korisnikov avatar
By badu
nanu i neke pačiće prepolovljene i neko dete i onu ribu iz ghost whisperer kako ne da da joj skinu prsten jer ga nosi od četvrte godine aka 20 godina aka od kad su sopranosi počeli oO

oh i masu crvenih cipela svih oblika. selila sam se
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ne sećam se ali probudila sam se u modricama a na krevetu sam spavala i nisam bila pijana
ne razumem
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Moja je crvena.
Juče ujutru je keva klepila komarca na zidu koji mi je pio krv čitavu noć i ostavilo je fleku od krvi tri cm u prečniku.

Samo mene ujedaju. Ništa moje roditelje. :(
Korisnikov avatar
By acid drop
:krezavi:
ja imam jedno 2-3 mrlje na posteljini, zuje mi oko ušesa, onako u mraku, pa ih poklopim slučajno. :blentavi: Nasišu se i jedva lete, krv im jebem. oh, wait...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
1. da mi se ćale zaposlio u neki fast food restoran negde preko i da sam putovala do tamo samo da jedem neke špagete što pravi

2. kao radim matematiku ispod nekog mosta i onda krenem da igram mini golf i most odjednom krene da se ruši i ja da pobegnem i ne stignem i obruši se na mene. onda sam mislila da sam poginula jer mi jedno 10-15 sekundi bila samo crna slika i posle se kao budim negde na mostu neko me spasao i razbijena mi samo glava a ceo most se obrušio na mene. NANANANA BATMAN

3. to sam skoro zaboravila. uglavnom na nekom ostrvu me drug tera da ulovim ribu sa vazdušnom puškom...... i ja kao aj probaću i gledam, a po plićaku sve neke mrtve ribe i nađem malo dalje neku da se mrda i taman da je upucam, a dva babuna iz džungle iza se zaletela na mene i onda smo se tukli

4. e ovaj sam skroz zaboravila :((((

* e da između tih snova sam se budila jedno deset puta jer sam tripovala da sam čula da je nešto jako puklo. sad može dijagnoza
Korisnikov avatar
By HalfJack
Sanjao sam da sam u nekom dućanu i trebam isprobati neke kupaće gaće ali kabina za presvlačenje je zapravo skroz na drugom kraju shopping centra do koje trebaš hodati preko pola sata. :lol:
Korisnikov avatar
By mOwbid
da sam htela ici na koncert Scissor sisters i poceo da mi krvari nos, pa sam morala da odem, i usput mi se rodila beba koju sam jako jako volela. pa sam sedela sa mojima na ulici i poceli su da padaju avioni....sta god
Korisnikov avatar
By Arizona014
Kao i uvek neke gluposti.
Sanjala sam da idem po nekim pećinčinama, pa onda se nekako smanjujem i pretvaram u nekog patuljčića i šetam sa nekim mačkama i svuda su po putu gusteri i neki gmizavci.
A posle celo vreme trcim za autobusom,samo me zanima ko ili sta je bilo u tom busu :tumble:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
išla sam u kupovinu nekakve garderobe i pronašla GOMILU krpica koje mi se dopadaju, ali nije bilo moje veličine :sigh:

ovo je nešto toliko potisnuto da ću se rasplakati, moram da ukapiram šta je u pitanju.

u nastavku sna - bivša cimerka i njeni sestra i tata napravili neko sranje od pokvarenih pokretnih stepenica na kome se vrte.
:obesen:
Korisnikov avatar
By hippo...
Bilo je odvratno.. Pošto je moj otac bio u ratu `91 stalno priča o tome, ponekad ne možemo da ga smirimo koliko se uživi.
Medjutim nije već nedelju dana smarao i ja noćas sanjala kako neka vojska opkolila našu kuću i tako čekaju da izadjemo. Medjutim moj otac kao iskusni vojnik uspe nekako da im odvuče pažnju i mama i ja se spasimo. Ne znam šta je bilo sa njim probudila sam se sva istraumirana.. :no: :rida:
Korisnikov avatar
By gossip
da sam u fabrici sladoleda i da sam probao neke nove ukuse koji jos uvek nisu u prodaji
Korisnikov avatar
By Katengl
1. Da mi profesorka srpskog iz osnovne ocenjuje poznavanje matematike tako sto mi daje da igram neku igricu koja je hibrid Shadow of the Colossus i Donkey Kong.

2. Da pokusavam da spasim nekog orangutana koji je zarobljen na karnizi neke zgradurine, a da mi u tome pomaze Brus Vejn. :D Akrobacije i sve to...

Ne znam sta mi je s tim majmunima.
Korisnikov avatar
By Katengl
Da Madona drzi koncert u BG-u u nekoj bapskoj kucnoj haljini, i u jednom trenutku na binu ulece Zvonko Bogdan sa tamburasima i Madona krece da peva ovo, sve djipajuci sa rukom naslonjenom na kuk. :smeh:
Korisnikov avatar
By acid drop
...da mi je porasla kosa i da imam šiške.

Slika
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
:lol:

Ont:
Kako izlazim iz autobusa na stanici u Beogradu (na glavnoj stanici), ali cim sam izasla na ulicu - bila sam pored glavne autobuske u Cupriji i tu me je cekala EnMademoiselle sa 2 bicikle i onda smo pocele da vozimo bajs po Cupriji (bilo je dosta nizbrdica, sto je cudno, jer je Cuprija u ravnici) i cas sam sve posmatrala iz pticije perspektive, cas iz prvog lica. I tako, trkale se po Cupriji. :smirk:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Da sam otišao na odmor u Pirej i da sam u neposrednoj blizini hotela u kom sam odseo, naišao na nekakav nazarenski molitveni dom, i da su me pozvali u isti na nekakve palačinke sa džemom od maline i na projekciju nekog filmskog ostvarenja. Dok su me posluživali palačinkama, u pozadini je išlo nekakvo jermensko narodno kolo, pa zatim neki album grupe Korn. :wtf:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da sam u nekom planinskom gradiću gde je pola, bukvalno ko linijom povučeno, pola grada mrtvo, pobijeni ljudi, neke saobraćajne nesreće, požar, opšti haos NASTALA JE OPŠTA TUČA (nije, ali nisam mogla da odolim). a drugi deo prazan nigde nikog i tu se kao odvija film silent hill iako scene nemaju veze sa filmom, zapravo je mnogo brutalnije bilo, neki duhovi senke šetači nešto. jako kul.

i tu ja kao imam pogled izbliza na dvoje ljudi koji trče sa nekim kalašnjikovima i kreću da pucaju u zid neke napuštene kuće i fazon što su se više približavali zidu nišan im sjebaniji i metkovi se više odbijaju od zida ka njima i na kraju se odbije o neki metal i tako poubiju sami sebe.
i kao padnu oboje i podignu se malo kažu mi nešto i još se upucaju uzijem. :iskolacen:
dva puta se ponovila ta situacija sa različitim osobama.

buf, to je baš bilo trip.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!