Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam bar dobacio dotle da mogu da je slušam, u početku sam bežao na suprotnu stranu. Sada volim, samo mi utupi čula i to može da bude baš opasno.
Korisnikov avatar
By bern
"summertime sadness" volim, onako, mnogo. mnogo.
By Aven
Nemam što za prigovoriti produkciji, ali ona je nešto najgore što se dogodilo glazbi u posljednjih nekoliko desetljeća. Jadan band koji ju prati live mora cijelo vrijeme prilagođavati ritam s obzirom da ga ona ne bi pogodila ni da joj život ovisi o tome. Koliko tek tonaliteta izmijeni tijekom jedne pjesme o tome bolje ni ne pričati. :lol: She's tonedeaf i jednostavno ju ne mogu shvatiti ozbiljno. Producenti koji u studiju to sve moraju krpati i prilagođavati da zvuči onako kako zvuči na albumu zbilja zaslužuju svaku paru. :D
By filipkum
Ja mrzim Lanu del Rey, ne secam se da me je neka pevacica toliko nervirala kao Lana del Rey, i nervira me sto svi ocekuju da je slusam jer sam gej!
Korisnikov avatar
By HalfJack
:lol: @ Fusion & ovaj poslije nje.

Meni je baš super. Ja bih to isto želio raditi. Imati karijeru a da uopće ne znam pjevati. Pa onda da se pojavim na SNLu i da izgledam kao da sam uzeo horse tranquilizers i onda onako da se vrtim.

( :psiholog: )

Ali da je baš najgora. Mislim meni je Nicki Minaj najgora, tako nešto. : D
Korisnikov avatar
By acid drop
Meni se baš dopada to što peva kao da je na samrtnoj postelji. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Studijski to i ima nekog smeka, al uzivo mi dođe da pritisnem neki FF

Korisnikov avatar
By Mars
Tori, idi zvocaj nešto na temi o novom forumu da posle mogu i ja
By Aven
HalfJack napisao:Meni je baš super. Ja bih to isto želio raditi. Imati karijeru a da uopće ne znam pjevati. Pa onda da se pojavim na SNLu i da izgledam kao da sam uzeo horse tranquilizers i onda onako da se vrtim.
Nabavi si tatu milijardera pa ćeš i ti moći. Neki sugar daddy isto može poslužiti. :D

Ali da je baš najgora. Mislim meni je Nicki Minaj najgora, tako nešto. : D
Nju pak nisam uopće slušala, ali vidim po nekim klipovima da je u žiriju American Idola i fajta se s Mariah Carey. Sve me strah na što to sad liči. :lol:
Korisnikov avatar
By V25
Meni je super obrt kada je od A-listerke na plejlisti KC GRAD-a postala isplastificirana milionerka, razmažena kurva itd. Sve je bilo cool dok je delovala kao "alternativa" (aka u besparici) / "Video Games" period, ali nakon otkrivanja finansijske situacije dotične ode ona na KC GRAD black listu. Inače, volim dotičnu. Ceo album, plus "Paradise" EP i naravno "Young and Beautiful".

Po meni neiskorišćene pesme za singlove su:

1. "Off to the Races"
2. "Radio"
3. "This Is What Makes Us Girls"
4. "Gods and Monsters"
Korisnikov avatar
By zguba_91
Pevačica Lana Del Rey uskoro će objaviti 30-ominutni film Tropico, koji će biti vizuelna ekranizacija njene 3 pesme Body Electric, Gods and Monsters i Bel Air.
Polučasovni film režiraće Anthony Mandler, a poznato je da će joj partner u ovom ostvarenju biti prvi muški albino model, Shun Ross.

cekam da vidim i to....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!