Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By SuperMario
Ja sam bio spreman da zbog veze trpim daljinu, ali moj bivsi decko nije. I pre nego sto sam otisao on je poceo da svrlja. Jasno je da je to tesko ali isto tako mislim da se na takvim stvarima vidi koliko je ljudima stalo do veze. Mislim da ako se ljudi vole, da par meseci nece naskoditi. Mnogo je gore izgubiti decka i posle se kajati.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554884#p2554884]Dare991 napisao:[/url]Pozdrav svima vama, ja sam nov od danas i odmah moram da vas pitam za savet jer imam problem koji ne mogu da resim danima i zbog koga mi je lose po ceo dan 24/7. Naime, moj decko i ja smo u vezi divnih godinu dana. Za tih godinu dana jako smo se vezali jedno za drugo i proziveli dosta lepih stvari, ruznih jako malo da ima ali bilo je tu sitnih svadja ali smo ih pregurali. Jako smo se zavoleli, imam puno poverenje u njega i on u mene. Emotivan jeste ali ne pokazuje osecanja bas onako naglaseno ali kroz neke postupke ( kupovina poklona, menjanje smene na poslu za nase vidjanje ) jasno mi pokazuje koliko mu znacim. Ima 27 godina, ja 22. Decko je odrastao inace u domu za nezbrinutu decu , otac mu je umro, a majka zbog nemogucnosti izdrzavanja je morala da ga da u taj dom da bi ona zivela sa covekom koji ju je maltretirao dugo vremena. Ali to nije glavni problem. Problem je taj sto on ima neke prijatelje u inostranstvu za koje mi je jako malo pricao i spominjao u proteklih godinu dana, ali pretpostavljam da su se oni pojavili jos dok je on bio u domu. On ima veliko strahopostvanje prema njima jer mu dosta pomazu i planiraju verovatno nesto da mu ostave , da ih on nasledi. Ali napominjem da mu ti ljudi nisu nikakav rod vec su se pojavili nemam pojma ni ja odkuda i ja za njih znam godinu dana da postoje i da ih on jako postuje. Jos prosle godine na pocetku nase veze, rekao mi je da su mu se planovi promenili upoznavsi mene i da tamo nece otici sem nekada ako budemo mogli zajedno tamo da odemo. Par meseci kasnije otisao je tamo na odmor na mesec dana koje mi je jako tesko palo jer mi je jako nedostajao, brojao sam svaki dan do njegovog povratka. I on sam kaze da mu je tamo grozno, da mu ne prija klima, jako je depresivno i sve bukvalno negativno, jos i ti ljudi koji su jako matori i verovatno ga ne razumeju u nekim situacijama jer su sasvim druga , daleka generacija. Kada se vratio prosle godine u novembru, rekao mi je da me nece vise ostavljati, da je rekao ljudima da vise nece odlaziti tamo na odmor a meni je to potvrdjivao uvek kad oseti da se bojim da ne ode . To je ponavljao skoro godinu dana, ubedjujuci me u to, da bi pre neki dan rekao da ti ljudi dolaze i to kod njega u stan i da mozda ostaju mesec ili dva i da su mu nasli posao u inostranstvu na 3 meseca. Ja sam jako to tesko prihvatio i ne prihvatam da ide, tj.moze da ide ali mi moramo prekinuti jer ja vise ne zelim da prozivljavam situaciju od prosle godine, ne treba mi brojanje i iscekivanje jer znam da bi mi jako nedostajao a pored toga mi je rekao da cemo prorediti sa vidjanjem kada oni budu ovde taj mesec ili dva, a pored toga ako ode, onda nasa veza nema perspektivu. Ali kljucno od svega toga je to sto sam verovao da nece ici i sada ovo ne mogu da prihvatim. Ne znam sta da radim, da li da raskinem ili ne, a stvarno ne mogu da prihvatim novonastalu situaciju Da cekam 2 meseca dok su oni ovde, posle 3 meseca dok je on tamo, znaci 5 meseci da cekam dok mi veza ne dodje u normalu. Dal nije puno? Rekao sam mu svoj stav da se ne slazem da ide jer ne znam da li ce mu oni napuniti glavu svakakvim sranjima.. Takodje mi je rekao da je priznao tim ljudima da je gay i sada ga oni kao ucenjuju za sve da ce razglasiti na sve strane da je on to sto jeste, a oni znaju da njega vuku pare a imaju koristi od toga da on bude uz njih kao da su bebe. Steta samo sto on nema svoj stav i sto je njihova rec uvek poslednja, to je i problem izgleda.! Da dodam samo da smo vec i buducnost isplanirali. Da se preselimo u Novi Sad i tamo da se zaposlimo i odrzavamo nasu vezu ! Pomozite mi , ne bih da ga izgubim ali ne mogu da se pomirim sa tom situacijom jer to nas mozda ceka i sledece godine !
Slicnu situaciju sam imao i ja, nece ti se dopasti ovo sto cu napisati.
Iz zivotne price sam slicne tvome decku.Cak sam imao i slicnu situaciju.Ljudi koji nisu iz takvih zivotnih prica nikada nece razumeti kako gleda na zivot i uopste na odnose prema drugim ljudima neko kao sto je recimo tvoj decko.
Ja ga potpuno razumem iz ovoga sto si ti naveo o njemu i uopste mu nije lako doneti bilo kakvu odluku jer u oba slucaja morace se mozda necega odreci.
Ako ga ti ostavis zbog ovoga a ne pruzis mu podrsk onda je dobro sto se odlucio za te stare ljude i resavanje svojim egzistencijlnih problema.Ti bi ga svakako ostavio u nekom drugom problemu i stavio ga na jos tezi pocetak a da toga nisi ni svestan..
Cela situacija moze da se postavi potpuno drugacije.Sto ti ne podjes sa njim, zapocnes zivot u njegovoj blizini?Jesi li ti spreman odreci se svoje porodice, prijatelja, skole, buducnosti koju gradis sebi?
Jesi li spreman to uraditi za vas?
Da sm na mestu tvoga decka ja bih ti to rekao sacekao odgovor jednu minutu i otisao u to instranstvo.Kada bih se jednog dana vratio potrazio bih te i video bih da sam dobro postupio bilo da bi mi ti rekao da me volis i dalje ili da me se ne secas.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
samo sam cekala kada ce se Barni pojaviti sa "nista ih ne slusaj, ja cu ti reci sta da uradis" :krezavi:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560416#p2560416]barni napisao:[/url]

Iz zivotne price sam slicne tvome decku.Cak sam imao i slicnu situaciju.Ljudi koji nisu iz takvih zivotnih prica nikada nece razumeti kako gleda na zivot i uopste na odnose prema drugim ljudima neko kao sto je recimo tvoj decko.
Ja ga potpuno razumem iz ovoga sto si ti naveo o njemu i uopste mu nije lako doneti bilo kakvu odluku jer u oba slucaja morace se mozda necega odreci.
Ako ga ti ostavis zbog ovoga a ne pruzis mu podrsk onda je dobro sto se odlucio za te stare ljude i resavanje svojim egzistencijlnih problema.Ti bi ga svakako ostavio u nekom drugom problemu i stavio ga na jos tezi pocetak a da toga nisi ni svestan..
Cela situacija moze da se postavi potpuno drugacije.Sto ti ne podjes sa njim, zapocnes zivot u njegovoj blizini?Jesi li ti spreman odreci se svoje porodice, prijatelja, skole, buducnosti koju gradis sebi?
Da sm na mestu tvoga decka ja bih ti to rekao sacekao odgovor jednu minutu i otisao u to instranstvo.Kada bih se jednog dana vratio potrazio bih te i video bih da sam dobro postupio bilo da bi mi ti rekao da me volis i dalje ili da me se ne secas.
Ok Barni, lepo si mu napisao sta decko treba da uradi. Da bi on otisao s njim valjda decko treba da ga pozove da zivi s njim kod nadzakbabe i nadzakdede? A sta treba da uradi mladjani Dare? :uljenavatru:
Ja nisam cuo pricu njegovog decka i ne znam stvaran odnos izmedju njega i tih ljudi, ovo sto je napisao njegov decko ima dosta kontradiktornosti.Nisam ja rekao da on ide da zivi kod babe i dede.Moze da bude podstanar, nadje posao, i tako bude blizu decka, nije to nista nemoguce ako znas zasto to radis.U prvom postu nigde ne stoji da taj njegov decko odbacuje takvu mogucnost ili se protivi tome.
Dare991 zapravo ocekuje od svog decka da odbaci svoj predjasnji zivot i nekakav zacrtani put zarad njega tj njihove veze od godinu dana.
To su ozbiljne stvari, ako nekoga volis to mu nikada neces traziti vec ces ga podrzati ma sta god on odlucio.

@sanja, bern

decko je postavio temu da bi dobio razmisljanja drugih,, ja sam odgovorio na temu
na sta ste vi odgovorili?,
vas dvoje forumasa iznad me podsecate na neke rulralne babe sa klupe kojima stoji kuci neoprano posudje od jucerasnjeg rucka dok cavrljaju o nekoj komsinici koja je prosla umazanom biciklom od blata
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560480#p2560480]barni napisao:[/url]Ja nisam cuo pricu njegovog decka i ne znam stvaran odnos izmedju njega i tih ljudi, ovo sto je napisao njegov decko ima dosta kontradiktornosti.Nisam ja rekao da on ide da zivi kod babe i dede.Moze da bude podstanar, nadje posao, i tako bude blizu decka, nije to nista nemoguce ako znas zasto to radis.U prvom postu nigde ne stoji da taj njegov decko odbacuje takvu mogucnost ili se protivi tome.
Dare991 zapravo ocekuje od svog decka da odbaci svoj predjasnji zivot i nekakav zacrtani put zarad njega tj njihove veze od godinu dana.
To su ozbiljne stvari, ako nekoga volis to mu nikada neces traziti vec ces ga podrzati ma sta god on odlucio.

@sanja, bern

decko je postavio temu da bi dobio razmisljanja drugih,, ja sam odgovorio na temu
na sta ste vi odgovorili?,
Prvo da ti kazem da nisam spreman da se odreknem ni porodice ni prijatelja ni nicega jer mislim dan nije on vredan toga uopste jer meni ne pokazuje da je njemu stalo toliko do nase veze. Na stranu to sto sam napisao, izdesavale su se nove stari. Naime, ta 3 meseca su neizvodljiva da ode tamo da radi jer ne moze da dobije 2 meseca neplacenog odsustva sa posla pored jednog meseca odmora sto mu dodje na 3. On moze da dobije samo taj mesec odmora na koji ima pravo kao i svako zaposlen sto ima pravo na odmor. Nova situacija je da su ga ti ljudi zvali da sledece godine on ide tamo da uzme drzavljanstvo Danske i da bude uz njih, da im sluzi jer su oni matori i zele da unajme kucnu pomocnicu da brine o njima pa su pitali da on bude uz njih jer im je kao draze da njemu placaju nego nekim tamo NN ljudima. Znaci zgranuo sam se kad je to rekao. Jos uz to da ja kao treba njega da cekam dok ti ljudi tamo ne umru ( sto se moze desiti za 5,10,15,20 godina ) pa da onda ja odem tamo kod njega da uzivamo u stanu i nasledstvu sto ce dobiti. Ma strasno. Naravno da ne pomisljam na to ni u ludilu. Sad su ti ljudi dosli u Srbiju ali nisu odmah dosli kod njega vec su na jednom mestu pa ce rasporediti da budu i kod njega kad odu sa tog prvog mesta pa ce on kao pricati sa njima o tome da li ce dobiti nasledstvo bla, bla , bla. Ma uzas. Rekao sam mu da dok ne odu da prica sa njima o tome i neka mi kaze da li ide tamo sledece godine ili ostaje zauvek ovde konacno i neka ne menja misljenja po tom pitanju. Znaci ako ostaje, da se toga drzi i do sledece i do narednih godina naravno dok je sa mnom. On je predavao papire da dobije drzavljanstvo pa su ga odbijali, on kaze da je izgubio volju za tim. To mi je rekao jos na pocetku veze pre godinu dana. A sad okrece plocu kad mozda mogu da ga prihvate. Tako da ja necu da mu budem razonoda do sledece godine, da se jos vise vezem i onda da prekinemo. necu da budem u vezi u kojoj se zna odmah kraj i to je to !
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560444#p2560444]Vespertine napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560416#p2560416]barni napisao:[/url]

Ok Barni, lepo si mu napisao sta decko treba da uradi. Da bi on otisao s njim valjda decko treba da ga pozove da zivi s njim kod nadzakbabe i nadzakdede? A sta treba da uradi mladjani Dare? :uljenavatru:
Da, rekao mi je da bi me vodio tamo da zivim sa njim ali to tek kad umru ti ljudi i on sve nasledi navodno. ALi ja njega da cekam ovde dok on ima drzavljanstvo Danske i ja da njega cekam godinama. Ma ni u ludilu. Sramotno je pomisliti na to a kamoli reci !
By Dare991
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560276#p2560276]SuperMario napisao:[/url]Ja sam bio spreman da zbog veze trpim daljinu, ali moj bivsi decko nije. I pre nego sto sam otisao on je poceo da svrlja. Jasno je da je to tesko ali isto tako mislim da se na takvim stvarima vidi koliko je ljudima stalo do veze. Mislim da ako se ljudi vole, da par meseci nece naskoditi. Mnogo je gore izgubiti decka i posle se kajati.
Da, to ti kazes jer se nalazis u situaciji da ides kao i moj decko ali je ipak drugacija situacija. On je meni godinu dana pricao da on nece ici tamo vise, cak ni na odmor, i sad ovo. Ali napisao sam vec da je sada drugacija situacija i da ne mzoe da mu se ostvari da ode na 3 meseca ali da moze da ode sledece godine da uzme drzavljanstvo Danske i da bude uz njih jer su matori a da ja ovde cekam 5,10,15 godina, sto mi naravno ne pada na pamet. Tako da cekam da mi odgovori da li ce da ode tamo sledece godine a to ce saznati verovatno ako mu oni kazu da ce dobiti nasledstvo on ce da ode tamo a ako vidi da nece dobiti onda da ostane i tu svakako ja dodjem kao rezerva neka jer fakticki on nesto mora da izgubi, ili nasledstvo ili mene ali on mora da se odluci za jedno i to je to. Mada ne razumem ni sta vise trazim u vezi kad mi je pricao godinu dana da nece ici a sad se predomislja. To je apsolutno nepostovanje mene. A uz to sa mnom mu je lepo a sa njima ima cesto svadje i nesuglasice. Valjda imam previse smisla za toleranciju.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ako on nece, nabacite ih meni da ih ja cuvam. Drzavljanstvo je bitno , nasledstvo delimo na 3 dela a nekretnine idu vama :D

Malo mi je cudno to, oni kao otisli prvo negde pa ce onda kod njega ako postignu... Zar ne bese da nemaju nigde nikoga, kod kog su onda otisli? Da oni njega ne navlache ko dzaba radnu snagu a da nasledstvo ode nekom trecem?

I chisto informativno, ne mozes da imas smisao za toleranciju :wundy:
ti si realno naveo mnogo razloga za raskid. ostao on ovde zauvek ili ne, ja ne vidim da ce vasa veza potrajati.
u uvodnom postu si napisao da ste u vezi divnih god dana, a onda pises o obostranoj prevari, pa o svadjama, on tebe voli ali su mi svi vazniji, ti ga volis ali ti se ne dopada cim njegve odluke ne ukljucuju tebe i tako u nedogled. i dobijemo sliku ne bas divne veze od godinu dana..
By Dare991
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560568#p2560568]Vespertine napisao:[/url]Ako on nece, nabacite ih meni da ih ja cuvam. Drzavljanstvo je bitno , nasledstvo delimo na 3 dela a nekretnine idu vama :D

Malo mi je cudno to, oni kao otisli prvo negde pa ce onda kod njega ako postignu... Zar ne bese da nemaju nigde nikoga, kod kog su onda otisli? Da oni njega ne navlache ko dzaba radnu snagu a da nasledstvo ode nekom trecem?

I chisto informativno, ne mozes da imas smisao za toleranciju :wundy:
Nemaju nigde nikoga tamo u Danskoj, ovde ipak imaju neke prijatelje. Pa to i ja pomisljam da ce da ga na kraju zajebu a on im sluzio. Posle bi izvrsio samoubistvo :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560573#p2560573]zguba_91 napisao:[/url]ti si realno naveo mnogo razloga za raskid. ostao on ovde zauvek ili ne, ja ne vidim da ce vasa veza potrajati.
u uvodnom postu si napisao da ste u vezi divnih god dana, a onda pises o obostranoj prevari, pa o svadjama, on tebe voli ali su mi svi vazniji, ti ga volis ali ti se ne dopada cim njegve odluke ne ukljucuju tebe i tako u nedogled. i dobijemo sliku ne bas divne veze od godinu dana..
Da, naveo sam mnogo razloga za raskid i sam znam da sam trebao da raskinem cim je poceo da se premislja a obecavao je da ne pomislja da ce ici. Samim tim je iskazao svoje nepostovanje prema meni. Ali ok, ipak godinu lepih dana mi ne da da odmah raskinem vec da imam tolerancije malo da se posle ne bi kajao. Njegove odluke ukljucuju i mene ali da bi se sve sprovelo potrebno je mnogo zrtve i vremena da prodje a ko zna da li ce sve proci kako treba a godine nepovratno prolaze. Posle svega i nerviranja vise sam se i ohladio. Valjda mi je to i trebalo jer sam se ocito bas zaleteo !
Korisnikov avatar
By Madonna
dobro onda okači svoju fotku da te muvamo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560569#p2560569]Torry napisao:[/url]meni samo nije jasno kako bi on mogao tako brzo da dobije drzavljanstvo? mora da boravi bar 3-4 godine pa tek onda

ili jedino da ga usvoje ili da se ozeni za papire
Pa ja iskreno ne znam i nisam upucen koliko nekom treba da bi dobio to drzavljanstvo ali usvajanje nema ni pomena, o zenidbi takodje. Sve je jos inace pod znakom pitanja. Ako se odluci da ode tamo, za mene vise nece cuti, to sam mu rekao odmah, a ako se odluci da ostane onda da se toga i drzi a ne da me nekad u buducnosti zezne, buduci da se on plasio da se ja ne promenim jer sam mladji i skloniji sam promenama jer sam jos mlad i neizivljen a ja cele godine bio ok i drzao jednog istog misljenja da bi on bio taj koji se promenio. Znaci koji horor :)
Korisnikov avatar
By Madonna
sad ili nikad meni ruku daj
jer još samo noćas znam za oproštaj
sad ili nikad sa mnom budi se
jer kad odem da me vratiš ti ne trudi se
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!