Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by nsBeckieMeni obojica zvuce kao falsetisti. Ali mi se prvi mnogo vise svidja, jer mu je dah podrzaniji i ton nije ravan, iako je to sve postigao u sustini pukom imitacijom mecosoprana Namerno sam pitao, jer me je interesovalo kakvi su drugi utisci. Evo jedan snimak gde mu ne vidite facu, pa slusajte, meni je snimak fantastican:
Originally posted by bernmeni licno samo onaj prvi zvuci kao da je vestacki (falset), dok sam za drugog imala utisak da mu to jeste prirodan glas... i, naravno, drugi mi se vise svidja - verovatno zbog toga...
Originally posted by lostinspaceDrugi je malčice prirodniji, ali obojica zvuče kao izvježbani falseto glasovi. Don't like it.
Koji vam se vise svidja, koji vam zvuci prirodnije?
Originally posted by lostinspace
Takodje postoji i nesto sto se naziva falset, koji ja volim da zovem lazni glas, a ime mu odatle i vodi poreklo (falso, falsetto, ital.). Neki fonijatri i ljudi iz operske struke smatraju npr. da zenski falset ne postoji i ne navode ga kao bilo sta znacajno. Dok muski falset moze da se koristi za imitacije kontratenora i jako je cenjen u Engleskoj koja ima dugu tradiciju “odgajanja” muskih soprana. Kod nas to i nije nesto zazivelo. Barem ne jos.
Originally posted by lostinspaceNe znaju sve zene da vriste dok recimo neki muskarci mogu.
Zene ionako mogu da vriste do besvesti, vama falset i ne treba.
Originally posted by lostinspace
A za to zensko pevanje u muskom registru... Hm... Postoji nesto sto se naziva zenski tenor (nekad i tenorina). Nazalost, ja ne znam skoro nista o ovome, sem da mogu da pevaju u tenorskom registru (veoma duboko za jednu zenu). Jedna od mojih korepetitorki ima jako dubok glas i mogla je da otpeva malo c (ako se razumes u notne zapise) bolje nego ja Imao sam i u horu jednu tenorinu tj. alta koji je bio ispomoc malom broju tenora, ali je mogla sve savrseno da otpeva, bez po' muke, s tim sto joj je i glas kojim prica prilicno dubok, ali i dalje zenski. I mislim da je lezba
Originally posted by J...Salim se, naravno da ne mogu Ali zene su sklonije tom gornjem registru nego muskarci, imam takav opsti utisak. Mozda to kompleksi pricaju iz mene
lostinspace, hvala na odgovoru, samo se za ovo ne bih slozila:
Originally posted by lostinspaceNe znaju sve zene da vriste dok recimo neki muskarci mogu.
Zene ionako mogu da vriste do besvesti, vama falset i ne treba.
A mene zanima ima li negde da se to cuje sem na horskim probama?
Originally posted by lostinspaceOdlicno, znaci i zene s dubokim glasom mogu da pevaju operu. Mada, dok se nisu pojavile na snimku, nisam mogla da verujem da je taj najdublji glas zenski i bas kad sam htela da protestujem da taj snimak tona bez slike nista ne dokazuje, pojavise se one.
Btw, evo otkrio sam ovo: http://www.youtube.com/watch?v=2JPkCfvhuyM, imas sa strane i female baritone, pa poslusaj
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!