Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
A što da je krijem ? Svojih nedostataka treba biti svestan, ne možemo po svemu biti totalno ispravni i korektni. Uostalom, ja i ne mogu da budem velikograđanin, kad sam iz malog grada, znači malograđanin. Tvrdim da se na nivou Srbije samo Beograđani mogu nazivati velikograđanima, sve ostalo su mali gradovi i sela, pa zato nije ni čudo što ima tako mnogo malograđana. Drugačije i ne može u ovoj maloj Srbiji. :nono:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a sto je ne promenis? drugo je biti svestan svojih nedostataka a drugo je biti idiot koji stoji iza njih (kao ti). I malogradjanstina ne znaci biti iz malog grada.
Korisnikov avatar
By *deni*
Znači, znači, veruj mi da znači. I ne mislim da sam idiot zato što smatram da ženi nije mesto u uličnoj tuči. Osim ako nije neka mrcina od 200 kila, pa voli time da se bavi.
Korisnikov avatar
By *deni*
I više su mi idioti i licemeri oni kojima su uvek puna usta političke korektnosti i nekakve priče o ravnopravnosti, a u praksi se upravo ponašaju i po svojim izborima odišu šablonima od kojih se na rečima gnušaju i od njih se ograđuju, prikazujući sebe kao širokogrude i beskrajno open mind pojedince i pojedinke. Znam da je to šik i moderno, ali opet malo i iritirajuće.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
tako je, cemu ravnopravnost, one zahtevaju promene, mnogo je lakse biti konzerva i ici okolo po sudu kad te neko zvekne u facu al kad je neko drugi u pitanju onda je patrijarhat sasvim ok. da nije bilo ljudi koji su se borili za ravnopravnost ti ne bi uzivao u parama koje si dobio na sudu jer tog zakona ne bi ni bilo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa mene su i zveknuli u facu upravo zbog mog učešća u toj borbi za ravnopravnost ( videti presudu ), toliko o mojoj konzervativnosti. I pare mi nisu dosuđene da bih u njima uživao, već da bi mi se pravično nadoknadila šteta.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa to - lako je biti ravnopravan kad si ti u pitanju, al kad je neka druga kategorija onda bolje da cutis nego sto doprinosis diskriminaciji koju opravdas sa "sta cu tak'a sam" i komentarima da su ljudi sa pricom o ravnopravosti dosadni, da iritiraju i da smaraju.

nisam ni rekao da su ti pare dosudjene da bi uzivao ali sam siguran da jesi uzivao (svako bi).
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa sad, ja ženama ne bih osporio pravo, na primer, da se tucaju kao štuke pre braka ( to čak i podstičem kao zdravo i poželjno ), da se tucaju i van braka, niti tako neku drugu prijatnu tekovinu borbe za ravnopravnost. Učestvovanje u tuči mi se čini kao nešto neprijatno, gadno, bolno, pre svega zato ne volim da zamislim, još manje da vidim ženu u takvoj aktivnosti. Ali, ne marim, ko voli, neka izvoli, ja to i dalje ne volim ni da znam, ni da gledam.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ali bi osudjivao :fancyklap: "neka rade sta hoce u svoja cetiri zida" "vec imaju sva prava, sta jos zele?" "to je gadno" "to nije normalno"
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa znaš šta, da imaš dve najbliže rođake koje se ne libe, niti su se ikad libile da učestvuju u tučama, onda bi ti možda bio jasniji animozitet koji gajim spram te pojave. Ne volim i gotovo.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
slobodno ti ne voli ali nemoj pricati kako za zene nije primerno u odnosu na muskarce :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo, neću više nikad tako nešto da izjavim. :)
Korisnikov avatar
By Vespertine
Deni, nejlovao te je, ali ne u onom smislu kako sam ti objasnjavao :D
Oštro prosvjedujem protiv ovog seljoberskog linča navodne politički korektne gomile i u potpunosti podržavam deniku! :protest:
Bonton nije politički iskaz i nipošto se ne može nazvati nekorektnim. Estetska domena denijeve moralke nadilazi sferu uskogrudnog svakodnevnog politikanstva od kojeg se sastoji forumsko blato i zaziva onu posebnu istinsku slobodu ljudske osobe kakva se može naći samo u najvišim iskustvima samoostvarenja. Denikino 'neprimjereno' i 'primjereno' rastače okvire heteropatrijarhata jer ono što je ženi 'primjereno' evidentno je rastumačeno kao filozofski ideal ljudske osobe bez obzira na spol. Ako se netko može uvrijediti političkom nekoreknošću denikine estetike onda su to jedino balkanoidni patrijarhalni muškarci čije misli odišu ritmom epskog deseterca a nikako ne žene ili pederi. Bez bontona i ovakvih razmišljanja kao što je denikino, ljudska bi civilizacija zauvijek ostala u domeni testosteronskog terora tuče i batine. Nadam se da će se denikin otrov i zakulisne igre što prije i što temeljitije proširiti forumom i u potpunosti ga izlječiti od pošasti linčovanja zloupotrebom svete institucije političke korektnosti.
Uzimam mozartovu kuglicu da sa usta sperem gorak okus potrebe ovakava obraćanja bilo kome i dižem ovu čašu šampanjca deniki u čast preko zajapurenih glava gomile crvenih vratova onako kako je običaj da jedna dama pozdravlja drugu koja se unutarnjim sjajem izdiže iz takva okružja upravo kao biser međ svinjama. :lepeza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!