- 13 Jan 2011, 14:44
E da... jednom sam zapalio kuhinju
Moji skoknuli nešto do Novog Sada, a ja ostao sam u kući. To je bilo isto kada sam imao 13 godina. Bože, ta 2003. je bila stvarno najčudnija godina u mom životu.
Hteo sam mačku da nahanim sa nečim normalnim, a da to nije veštačka mačija hrana. Rešio sam da joj napravim kajganu sa mačijim krekerima i salamom (mali debil :p)
Stavio ja ulje u tiganj da se greje i otišao "časkom" da bacim pogled na teletekst. To "časkom" trajalo je minimum 20 minuta, totalno sam zaboravo na kuhinju.
U jednom momentu se setim ulja i otrčim do kuhinje. Imam šta da vidim
Ulje se upalilo, jedan deo kuhinjskog visećeg dela u plamenu
Ugasim ja nekako vatru, a dim i čađ ofarbaju kuhinju i trpezariju u crno
Kad je došla mama, samo što je šlog nije opalio
Jednom sam sa drugom iz razreda upalio komšijsku terasu... Ali to mi je bilo smešno, pa neću ovde pisati![:)](./images/smilies/smile.gif)
![:shocked:](./images/smilies/shocked.gif)
Moji skoknuli nešto do Novog Sada, a ja ostao sam u kući. To je bilo isto kada sam imao 13 godina. Bože, ta 2003. je bila stvarno najčudnija godina u mom životu.
Hteo sam mačku da nahanim sa nečim normalnim, a da to nije veštačka mačija hrana. Rešio sam da joj napravim kajganu sa mačijim krekerima i salamom (mali debil :p)
Stavio ja ulje u tiganj da se greje i otišao "časkom" da bacim pogled na teletekst. To "časkom" trajalo je minimum 20 minuta, totalno sam zaboravo na kuhinju.
U jednom momentu se setim ulja i otrčim do kuhinje. Imam šta da vidim
Ugasim ja nekako vatru, a dim i čađ ofarbaju kuhinju i trpezariju u crno
![:zeva:](./images/smilies/yawn.gif)
![:(](./images/smilies/sad.gif)
Jednom sam sa drugom iz razreda upalio komšijsku terasu... Ali to mi je bilo smešno, pa neću ovde pisati
![:)](./images/smilies/smile.gif)