Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
jel on beše u Jadnicima?
nisam se nešto oduševila ni onim toliko nahvaljenim Hunt..
Korisnikov avatar
By Srklet
yeah, 'hannibal' je iznenađujuće dobra serija, i to na skoro svakom nivou, no gluma je doista vrhunska. moram priznati da me ipak najviše oduševljavaju scene u kojima se mads i laurence fishburne odmjeravaju, iako je i hugh dancy fantastičan. ali mads i laurence su baš teškaši :love:

s time da moja ljubav prema madsu datira od filmova suzane bier, a najdraža mi je ipak uloga njegova 'vahalla rising'. kod njega mi se sviđa što može biti strong and silent, može biti histeričan i zao, može biti soulful and emotional, može doista izvesti cijeli spektar emocija i uopće nema nekakav manirističan stil glume.

Slika

I AM MAD ABOUT MADS! ^^
Korisnikov avatar
By bothways
Da, gledah ga u Lovu (Jagten) i nije mi ostavio neki jak utisak.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548548#p2548548]Srklet napisao:[/url]yeah, 'hannibal' je iznenađujuće dobra serija, i to na skoro svakom nivou, no gluma je doista vrhunska. moram priznati da me ipak najviše oduševljavaju scene u kojima se mads i laurence fishburne odmjeravaju, iako je i hugh dancy fantastičan. ali mads i laurence su baš teškaši :love:

Mads je odlican glumac, i brutalno je seksi - a poslednjih 15 godina jako malo muskaraca mi je brutalno seksi, a jos manje tih svetlijih :D

Jako mi se dopada sto sa vrlo malo pokaze ceo spektar emocija.

Nego, iznenadjuje me da ti se dojmi densi - moj dozivljaj je da jaaaaaaaakooooo preglumljuje - uvek kad ga gledam kao da mu iznad glave blinka veliki neonski znak "ŠMIRA, ŠMIRA, ŠMIRA!"
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2549552#p2549552]Hys. napisao:[/url]

Nego, iznenadjuje me da ti se dojmi densi - moj dozivljaj je da jaaaaaaaakooooo preglumljuje - uvek kad ga gledam kao da mu iznad glave blinka veliki neonski znak "ŠMIRA, ŠMIRA, ŠMIRA!"
pa rekao bih da je u ovoj seriji will graham takav lik. ili barem u prvoj sezoni, uvijek na rubu nervnog sloma.

mads :leviathan:
Korisnikov avatar
By Hys.
Živo me zanima da li šuška i kad priča na svom jeziku.

A pazi i ja sam to pomislila za Densija, da je kao lik takav, ali ne mogu se oteti utisku šmire.

Mads je stvarno brutalno seksi. I savršeno mu leži Hanibal.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Pa knjiga i dve adaptacije u kojima se Vil pojavljuje pokrivaju period posle njegovog "nervnog sloma" i oporavka od Hanibalovog napada, tako da ono.. kontam da se tu malko slobodnije interpretira njegova empatičnost. Ako se dobro sećam Manhuntera, i tamo se hintuje taj konstantni hod po samoj ivici, a Crvenog zmaja se ne sećam jer sam potisnula (baš mi se nije bio dopao).

Što se Madsa tiče, volela bih da nastavi tako da tinja što duže. Skroz volim taj "publika zna više nego likovi" trip, i njemu ta prikrivena psihotičnost leži. Nevezano za Hopkinsovu potpuno savršenu izedbu i interpretaciju, koja je sama za sebe zaista nenadjebiva, ipak mi se čini da je ipak ovo Hanibal kakvim ga je Tomas Haris napisao. Mada, davno sam čitala, tako da možda grešim.
Korisnikov avatar
By IriS
ju, meni je on odličan kao Hannibal :yes:
Korisnikov avatar
By ViolentlyHappy
Definitivno mi je najomiljenija njeova uloga u Valhalla rising. Slabo sam propratila Hanibala, ali ono malo sto sam videla svidelo mi se.
Korisnikov avatar
By Markiza
Filmicna faca izuzetno. Ne mozes ga nikako zaboraviti. I dobar glumac. Njegov brat Lars se takodje bavi glumom. Ima malo pitomiju facu.
Mada od Danskih glumaca,Trine Dyrholm mi je ipak No 1. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!